Geo_ZGA Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Foarte frumos, mie mi-a facut placere sa ma uit la filmulet, sa aud sunetul motorului si al scaritelor pe asfalt Sta chiar bine animalul pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 iti dai seama, sa polizezi scarite de FJR.......putini ating acest prag........) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 iti dai seama, sa polizezi scarite de FJR.......putini ating acest prag........ ) Daca wheelie si echer nu stim, facem si noi ce putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) "In ceturi ascuns, ades nepatruns, Din vale, din rapa spre varful in pacla,Spre miazazi, drum cu stihii Fuge piezis in Mestecanis" Mestecanis - Tihuta e unul dintre cele mai faine drumuri pe care am mers in Romania. Si m-am plimbat pe cateva... Iar motocicleta asta merge intr-un mare fel! Va invidiez ca sunteti aproape de zonele astea. Editat Octombrie 6, 2015 de Gnraloo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) "In ceturi ascuns, ades nepatruns, Din vale, din rapa spre varful in pacla, Spre miazazi, drum cu stihii Fuge piezis in Mestecanis" Mestecanis - Tihuta e unul dintre cele mai faine drumuri pe care am mers in Romania. Si m-am plimbat pe cateva... Iar motocicleta asta merge intr-un mare fel! Va invidiez ca sunteti aproape de zonele astea. Da, putem spune ca suntem aproape....dar si in cautare de alte drumuri la fel de faine. Rog si ceilalti colegi sa posteze filmulete cu alte drumuri la fel de faine din tara, consider ca ar fi util pentru toti. Pentru cei care sunt mai aproape de Focsani, va sugerez sa incercati drumul spre Lepsa. Este nou facut pana aproape de Ojdula, impecabil, foarte virajat, superb pentru motociclisti. Editat Octombrie 6, 2015 de nicksididi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 se poate atinge cu scarita sau nu ? pe Ojdula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Se poate atinge cu scarita pe Ojdula si da, drumul a fost proaspat asfaltat pana in drumul care duce la Targul Secuiesc.Acum doua saptamani lipseau pe aceasta portiune de drum (bucata proaspat asfaltata) marcajele de separare a sensurilor si parapetii.Drumul pana la Focsani are o portiune de circa 3-4 m (pe ambele sensuri) care s-a stricat in timp sau nu s-a ocupat nimeni de ea. In rest, drumul a fost foarte frumos si virajat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) se poate atinge cu scarita sau nu ? pe Ojdula ? Da, spre deosebire de tine, ma limitez doar la scarite. Sa fii sanatos! Si sa nu uiti sa schimbi uleiul la tastatura.... Editat Octombrie 6, 2015 de nicksididi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 foarte frumos...pacat ca nu am stiut...deoarece duminica am vrut si eu sa fac o bistrita ...dar in ultimul moment ne-am razgandit data viitoare cand mai traversati zona dati si voi un semn 0740889570 Mestecanisul si Tihuta...sunt magnifice...si ca peisaje,si ca virajate...vara asta cred ca am facut de cel putin 5 ori traseul gura-humorului-bistrita pe Rarau e super peisajul ...dar sincer drumul nu ma prea incalzeste...e ingust,tre sa fii atent la pietricele,sau,cateodata bolovani....curbele nu sunt chiar asa abordabile Si iarasi inspre Reghin-Targu mures e superb, am fost anul trecut si era destul de spart drumul dar am auzit ca acum e proaspat asfaltat... Cat despre cei care nu au altceva de facut decat sa stranga posturi da-le pace sa tasteze...vb aia...voi va tociti gura-noi ne traim viata Respect....si asfalt uscat...ca o sa avem nevoie de acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Mie mi-a placut. Sambata daca e vreme acceptabila ma duc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Am mai intalnit fenomenul asta pe Transfagarasan, in iulie, insa la o alta scala si acolo erau nori seriosi. De la minutul 10:10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 7, 2015 Admin Share Postat Octombrie 7, 2015 Va opriti odata si-i lasati pe oameni sa se bucure de topicul lor???? Chiar n-am chef sa dau cu barda!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Pentru cei care sunt mai aproape de Focsani, va sugerez sa incercati drumul spre Lepsa. Este nou facut pana aproape de Ojdula Este făcut în totalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 Doamne fereste-ne de astfel de oameni. Rog un admin sa stearga acest post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Este făcut în totalitate. Ai fost pe el? În iulie abia turnau asfalt, erau multe porțiuni în lucru cu semafoare. Dacă e gata, aș da o fugă uichendul următor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Cu siguranta, reverend, data viitoare ma voi opri si in fata casei tale si voi accepta invitatia ta la o apa rece de fantana. In week-end-ul 16-18.10.2015, daca nu va ninge, voi fi acolo! Sint la 13.000km departare de mestecanis.. Iti urez drum bun oricum e super drumul, mai e unul super fain prin zona. La iesirea din cimpu lung e o benzinarie pe dreapta. Si un drum care face la dreapta. E superb si ala. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Atingi cu cricul in curbe sau ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Sint la 13.000km departare de mestecanis.. Iti urez drum bun oricum e super drumul, mai e unul super fain prin zona. La iesirea din cimpu lung e o benzinarie pe dreapta. Si un drum care face la dreapta. E superb si ala. Drum bun » Post actualizat in 07 Oct 2015 13:32Este drumul care duce la palma, sucevita respectiv radauti....duminica trecuta m-am plimbat pe acolo...si ce pot sa spun:drumul nu e chiar asa de bun (carpit dar practicabil), acum ca nu mai este cald trebuie sa fii atent la locurile unde e umbra si la curbe, pt ca se formeaza un strad de pojghita si e alunecos...in rest peisajul compenseaza tot Editat Octombrie 7, 2015 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu adidas, nu e cricul, sunt scaritele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Ai fost pe el? Tu cam ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu adidas, nu e cricul, sunt scaritele. Nu prea e safe. Te-as sfatui sa-ti iei footpeguri reglabile si sa le mai inalti putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu prea e safe. Te-as sfatui sa-ti iei footpeguri reglabile si sa le mai inalti putin Ne-am gandit si la asta, numai ca atunci cand scarita e pe asfalt stiu ca mai am cam 5 mm pana la marginea caciucului, deci o pata de contact inca satisfacatoare si safe. Insa s-a intamplat de multe ori sa le inclinam mai mult decat pana la scarite, iar ele fiind rabatabile, s-au ridicat. Motocicletele sunt atinse peste tot, cric central, cric lateral, pedala de frana, tobe de esapament. Cauciucurile sunt negre peste tot. Scaritele astea originale ne anunta cand atingem limita, pozitia lor e buna. Alte scarite mai inalte ne-ar impinge la alte tampenii, si-asa nu suntem normali, dar mereu aud o voce in casca "Tu franezi in curba"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Atunci tine motoreta mai dreapta si iesi din sa. N-ai agatat inca cu scarita sa vezi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) De agatat nu am agatat pentru ca motocicleta este grea. Am patit amandoi insa sa se smulga pintenii din scarita, probabil agatati de asfalt. Referitor la vocea pe care o aude George in casca, e vocea mea transmisa prin intercom. Ne-am obisnuit sa comunicam tot timpul, mai ales cel din fata sa transmita eventualele probleme de trafic sau asfalt. Am simtit nevoia sa completez pentru ca poate intelege lumea altceva...George e normal, nu sufera de paranoia. Editat Octombrie 8, 2015 de nicksididi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate