umbbra Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Salut. Vreau sa-mi cumpar un Kawa z800 neaparat. Imi place lookul, imi place motorul. In tara nu am vazut la vanzare, asa ca am sa incerc in Italia, unde l-am gasit second hand incepand cu pretul de 5000e. Mai exista varianta limitata de kawa z800e la 35kw, dar nu ma intereseaza. Detine cineva un astfel de exemplar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 www.subito.it e prietenul tau. Am citit aici pe net ca sunt 2 frati, Biris parca se numesc, care iti aduc motorul din Italia. Incearca sa ii contactezi sau te descurci singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onisifor Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Salut...cred ca pot sa-ti aduca aia de la moto Louis tot din Italia (ii gasesti pe viilor nr. 51...Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Daca ai deja 5000 de E, mai bine mai astepti sa mai strangi sau imprumuti 3000 de E si ti-l iei unul nou de la United si stai fara griji 4 ani, parerea mea. Editat Octombrie 21, 2015 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Asta-i Zedu` meu. E versiunea 2015 cu ABS, achizionat acum un an, livrat in Ianuarie 2015. E primul meu motor, am mai mers cand am facut scoala pe ER6 si am mai condus un Street Triple pe o distanta scurta, deci comparatiile pe care le-as putea face sunt oarecum limitate. Ce pot sa spun e ca la inaltimea si greutatea mea (1.84m - 88-90kg) se muleaza f bine. E un motor greu (231kg) insa din momentul in care te-ai pus in miscare f lejer de condus si "user friendly". Daca ai posibilitatea, ia-ti cu ABS, am fost la un curs la care am fortat franele la maxim, pe asfalt ud...nu poti sa iti imaginezi ce diferenta face ABS-ul. Nu mai zic ca, pe uscat, in caz de franare de urgenta, nu mai risti sa te dai peste cap (stoppie). la 60mph aprox franat cat de tare am putut a oprit perfect. Anyway, succes cu achizitia (uita de versiunea limitata, aia e pt cei care nu au incotro) X-eL: 8000 eur nou, versiunea cu ABS sau fara? Daca e cu ABS atunci e mai ieftin ca in UK, unde ar fi £ 7800 (9300 eur) aprox. Editat Octombrie 21, 2015 de MrD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Salut...cred ca pot sa-ti aduca aia de la moto Louis tot din Italia (ii gasesti pe viilor nr. 51...Bucuresti) Din câte știu eu Biris aduce ce vând ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Biris aduce ce vrei tu de pe subito si moto.it....dar cateodata mai are si unele moto in stoc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Asta-i Zedu` meu. E versiunea 2015 cu ABS, achizionat acum un an, livrat in Ianuarie 2015. E primul meu motor, am mai mers cand am facut scoala pe ER6 si am mai condus un Street Triple pe o distanta scurta, deci comparatiile pe care le-as putea face sunt oarecum limitate. Ce pot sa spun e ca la inaltimea si greutatea mea (1.84m - 88-90kg) se muleaza f bine. E un motor greu (231kg) insa din momentul in care te-ai pus in miscare f lejer de condus si "user friendly". Daca ai posibilitatea, ia-ti cu ABS, am fost la un curs la care am fortat franele la maxim, pe asfalt ud...nu poti sa iti imaginezi ce diferenta face ABS-ul. Nu mai zic ca, pe uscat, in caz de franare de urgenta, nu mai risti sa te dai peste cap (stoppie). la 60mph aprox franat cat de tare am putut a oprit perfect. Anyway, succes cu achizitia (uita de versiunea limitata, aia e pt cei care nu au incotro) X-eL: 8000 eur nou, versiunea cu ABS sau fara? Daca e cu ABS atunci e mai ieftin ca in UK, unde ar fi £ 7800 (9300 eur) aprox. Versiunea E, cu ABS, are preț de listă 7950 E Sunt la curent cu prețurile pentru că m-am orientat după o motocicletă nouă și erau pe lista mea și z-ul și fzr 800, ambele cam în același preț se găsesc. De regulă oricum sunt mai scumpe produsele în țări cu monedă mai puternică decât Euro și mai ieftine în cele cu moneda mai slabă (vezi SUA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Pretul de lista Z800 E in UK e £ 7299 cu 0% dobanda. Treaba cu pretul mai mare in tari cu moneda puternica e relativa, depinde de mai multe aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Salutare tuturor, Exista cumva pe forum vreun topic dedicat pentru modelul Z800? As fi interesat de acest model si as vrea sa ma documentez un pic inainte. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Nu-mi vine sa cred ca este atat de greu, 231 kg !? Alfel, este foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate