dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Va salut. Am gasit un tip care vinde cateva Iphoneuri noi cu garantie la altex la pret foarte bun in Targu Jiu. Pretul e asa de bun incat cam miroase a teapa: http://olx.ro/oferta/iphone-5s-32gb-space-grey-nou-ID4S43v.html#6011c39f64 A ramas sa il sun in cateva ore sa imi dea IMEIul sa il verific pe net. Eu sunt din Craiova, daca s-ar dovedi a fi pe bune, as baga un drum pana acolo. Totusi, e cineva priceput dispus sa arunce o privire? Eventual cu un laptop cu Itunes instalat sa vada daca il recunoaste si nu e clona? Daca e cineva dispus astept un nr de telefon pe PM. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Ca sfat si din experienta vorbind, daca nu are nici o hartie la telefonul respectiv stai in banca ta. Editat Octombrie 24, 2015 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Spune-i ca ai pe cineva in oras care il poate verifica, sa vezi cum reactioneaza......eu sunt din tg jiu, dar recunosc ca nu ma pricep la telefoane...sa zicem ca as putea sa ma intalnesc cu vanzatorul, ca sa vad ce impresie imi face,dar de verificat,la cat de minutiosi pot fi chinezii, nu ma pricep Ce o fi cu avansul ala de 23 euro? Nu cred ca atat face curierul tur retur Editat Octombrie 24, 2015 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 @marauder il poti ruga sa va duceti la un service gsm sa il verifice respectivul daca e blocat icloud, daca e blocat blacklist ...dar unele verificari costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 te sfatuiesc sa nu-l cumperi fara checkmend & gsx ! ambele verificari costa pana`n 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Daca ii trimiti aia 23 de euro ai sa ramai doar cu gaura in buget iti garantez... Mai bine intra aici http://iulian77.blogspot.ro/ e un baiat din iasi foarte ok, multe persoane cunoscute au luat de la el produse si au fost multumiti... Suna-l vorbeste cu el si vezi ce are pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) @marauder il poti ruga sa va duceti la un service gsm sa il verifice respectivul daca e blocat icloud, daca e blocat blacklist ...dar unele verificari costa. Presupun ca as putea sa fac asta, daca colegul din craiova e dispus sa plateasca sumele de bani respective (20 roni sau cat fac verificarile alea)...dar mie unul imi miroase a cah.....de ce cere aia 23 euro? Normal era sa ceara avans curierul dus intors....si daca e si cu verificare colet de ce sa ceara totusi avans daca stie ca produsul este ok? Ceva miroase in povestea asta Sau colegul din Craiova poate sa il sune , sa spuna ca e de acord, sa ceara datele unde sa depuna banii, si sa caute pe net ceva legat de datele respective Editat Octombrie 24, 2015 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Daca te uiti un pic la anunturile lui,vei observa mai multe telefoane la un pret foarte mic decat ar trebuii ele sa fie.miroase a teapa! Editat Octombrie 24, 2015 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Share Postat Octombrie 24, 2015 M-am uitat prin anunturile lui si am zis si eu ca miroase a teapa. Omul a zis ca are garantie la Altex, deci ceva hartii o avea. Dar parca as vrea sa se uite cineva personal peste ele sa vada ca seria de pe factura/garantie e cea a telefonului pe care il vinde... Nu stiu, oricum e complicat. @Cmd, nu stiam de aceste verificari. Vad ca sunt online, banuiesc ca platesc cu cardul deci le-as putea face eu de acasa pe baza IMEIului pe care a zis ca mi-l da azi, dupa 14:30. Asta daca nu imi da alt IMEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Ca sa fii sigur ca nu e fake spune-i sa iti trimita o poza cu seria imei a telefonului si o copie dupa asa zisa factura de la altex. Pe factura trebuie sa apara si imei-ul neaparat altfel nu poti sa il facturezi...crede-ma ca lucrez in domeniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Da, cred ca e teapa. L-am sunat, i-am zis sa imi zica IMEIul si a zis ca mi-l trimite prin mesaj. I-am zis si ca am gasit un prieten in Tg Jiu dispus sa il vada. Au trecut vreo 40min deja... Multumesc de ajutor! Editat Octombrie 24, 2015 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leprechaun Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Nu e niciun fake, e teapa pentru aia 23 de euro Asta e clar...ma mir uneori cum de mai exista oameni care trimit banii asa aiurea... Si acum vorbim de sume mici dar exista care au trimis sume mult mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanady Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 "Robert Pe site din oct 2015" plus calitatea pozei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Telefonul e nou, nu mai are alte anunțuri pe nr ăla pe net. La 1400-1500 găsești 5s noi sigilate. Zilele trecute și-a luat un prieten. Editat Octombrie 24, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Share Postat Octombrie 24, 2015 Salut Yoyo. Da-mi un exemplu te rog. Cineva de incredere de la care sa iau telefonul pe nevazute, eventual sa ii platesc 30-40lei avans pt transport. Mersi! » Post actualizat in 24 Oct 2015 15:51"Robert Pe site din oct 2015" plus calitatea pozei.... Poza nu era reala, am gasit-o pe ceva site-uri de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 (editat) 0747337482. Vezi dacă mai are. 1450 lei cerea pe 5s sigilat. Aduse din state, never locked. Si-a luat un tovarăș și e ok telefonul. Din păcate văd ca nu mai are anunțul pe olx. Poate le-a dat. Am mai văzut la un tip care are și magazin, caută electronx gsm pe facebook are la 1550 noi. Ambele surse sunt testate. Dacă te pot ajuta cu ceva sa îmi zici... Editat Octombrie 24, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Ar trebui sa mai urmărești mai ales în weekend https://www.quickmobile.ro/ Mai fac și ei oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Share Postat Octombrie 24, 2015 Yoyo, are telefonul inchis. Electronx gsm au la 1550lei Iphoneuri cu tipla, ca noi. Au si 2 sigilate, dar la 1900(blocat in orange) si la 2000 neverlocked. Deja e prea mult. Voi mai suna maine la numarul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Sorry poate le-a dat. Mai încearcă mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Daca mai ai nevoie pot merge eu de fata cu el la un gsm sa il verificam. Lasi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Share Postat Octombrie 24, 2015 Nu mai e cazul, dar multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClaSiC0 Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Nu mai e cazul, dar multumesc! Ok. Lasi mesaj privat daca mai ai alta data de verificat ceva prin Targu jiu sau alte probleme de genu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate