ANdrei ALex Costea Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 As dori sa stiu daca ma opreste politia in germania fiind motorul inscris pe mama ce s-ar putea intampla. Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Salut. Poate sa fie inscris si pe bunica, nu au treaba cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANdrei ALex Costea Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2015 Deci nu trebuie procura sa cestiu ce minuni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 daca mobra are numere de RO in DE s-ar putea sa-ti ceara procura da-ne si tu mai multe detalii colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Nu neaparat. Pe cumnatu-mio lo oprit politia, era cu masina cu numere de ro pe numele lui taica-so . Nu i-au zis nimic. Acu aveau acelasi nume de familie Nu stiu cat conteaza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Merg de zece ani de zile cu mașina de serviciu prin Europa. În afară de vama sârbă, unde mi-au cerut, o singură dată, procura, în rest nu mi-a fost cerut așa ceva (deși am la mine o împuternicire făcută în Ro/En, cu ștampila firmei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Am mers ani de zile cu masina pe firma. Nicaieri in UE nu m-a intrebat nimeni de nimic decat de acte. Si am luat si amenzi (Cehia si Bulgaria) si m-am si certat un pic cu niste gabori (Austria, Bulgaria si Turcia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 in trafic nu se cere procura. O cer vamesii sau in caz de accident,(provocat de alt conducator sau chiar de tine) fara procura risti sa nu iti poti repara mobra sau sa nu iti ia in considerare asigurarea ca si find valabila. (pt masinile de firma nu e necesara procura doar foaie de parcurs) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 daca mobra are numere de RO in DE s-ar putea sa-ti ceara procura da-ne si tu mai multe detalii colegule! Aia cu procura era acum cativa ani...s-a dus... N-are nimeni treaba cu tine... de intrebat poate sa te intrebe, dar nu e obligatoriu procura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Eu anul asta am fost in Croatia cu motorul. Inca nu este pe numele meu trecut, si nu ma intrebat nimeni nimic, cu toate ca am trecut multe vame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 o procura costa 35 -50 ron si e valabila un an. @ bbaarrbbooss daca ai un accident si masina/motorul nu e pe numele tau, agentul constatator nu iti face constatarea daunelor fara proprietar/procura. (in ianuarie am trecut prin asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 As dori sa stiu daca ma opreste politia in germania fiind motorul inscris pe mama ce s-ar putea intampla. Va multumesc anticipat Nici o problema. Singura problema este daca ai un accident si o bagi in service s-ar putea sa nu o poti ridica daca nu ai procura. In rest sanatate si asfalt uscat. Unde mai ai o problema dar nu la moto ci la auto este daca iti ridica masina parcata gresit. Nu o poti recupera fara procura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANdrei ALex Costea Postat Noiembrie 3, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2015 Multumesc mult baieti pentru aceste detali, asfalt uscat colegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate