cria_p Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 * Hey, unde se poate manca o ciorba de peste buna pe vremea asta? vad ca miercuri or sa fie 20 grade, asa ca ma gandesc sa-mi iau zi libera Pentru ca se intuneca deveme si tinand cont ca-i totusi aer de toamna tarzie la rasarit, as propune plecarea pe la 9:30 - 10 si intoarcerea pana in ora 17:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pentru o primbare scurta si o ciorba de peste poti merge la restaurantul Perla din Giurgiu. Si daca vrei sa lungesti drumul, la intoarcere treci prin Oltenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adrian Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 As merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amodytes Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Eforie Nord - Golful pescarilor, Olimp - Popasul pescarilor sau la bulgari, la Dalboka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 As merge si eu,daca se merge catre mare(fiind din CL). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 S-au mai facut "ciorbite" ....... Chiciu, Mahmudia, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 * am fost de prea multe ori, varianta asta nu ma prea incanta... dar ...vedem! Pentru o primbare scurta si o ciorba de peste poti merge la restaurantul Perla din Giurgiu. Si daca vrei sa lungesti drumul, la intoarcere treci prin Oltenita » Post actualizat in 09 Nov 2015 10:43* am facut pe harta traseul. nu ma aranjeaza, sunt peste 600 km, eu nu imi doresc mai mult de maxim 400 km ptr. o zi, sa zicem. mai ales zi de noiembrie Eforie Nord - Golful pescarilor, Olimp - Popasul pescarilor sau la bulgari, la Dalboka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amodytes Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 cam sant, dar Dalboka face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 * pai si daca sau mai facut ...ce? nu mai face nimeni, gata? P.S. Mahmudia & Co. depasesc 400 km, asa ca zic pas. plecare la 10 si intoarcere la 17 inseamna fix 7 ore cu mancat cu tot, cu alimentat cu gaz (eu alimentez cam la fieacre 200 km, nah...) si ce-o mai fi (poze si admirat traseul), deci nu cred ca in 7h fac mai mult de 400 km, nu alerg. S-au mai facut "ciorbite" ....... Chiciu, Mahmudia, etc. » Post actualizat in 09 Nov 2015 10:46* facea, am fost anul trecut si nu mi s-a mai parut asa de "cool", ma rog e mare, e frumos, as merge sa vad marea, dar nu vreau autostrada..., nah! numai pretentii cam sant, dar Dalboka face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amodytes Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 ...esti sigura ca vrei sa iesi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 La o tura relativ scurta m-aș băga și eu. Urmăresc aici și dacă nu se potrivesc programul și traseul, poate vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Haideti catre mare ca sa ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) * pai si daca sau mai facut ...ce? nu mai face nimeni, gata? Doamne fereste! pe o vreme ca cea de azi (de exemplu) orice motiv de a iesi afara este bun. Editat Noiembrie 9, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 aparent, nu numai miercuri va fi asa de cald: http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=bucharest&MR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 *ops! s-au (nu sau), eh, m-am grabit. stiu sa scriu corect. si chiar frumos, daca ma stradui. dar nu cu creta pe tabla, ca n-am mai scris demult.... Doamne fereste! pe o vreme ca cea de azi (de exemplu) orice motiv de a iesi afara este bun. da, da, da, acum am venit dintr-o pauza de munca (am stat in tricou afara!) si nu mai pot sa ma gandesc decat la ziua de miercuri acum... » Post actualizat in 09 Nov 2015 11:49* initial asta mi-am dorit si eu, dar am stat si am socotit (km, ore...) si m-am gandit, si m-am razgandit, ..mai rasucesc niste tutun diseara si ma mai gandesc o data. P.S. mi-ar placea drumul cel vechi, prin Harsova. poate A2 la intoarcere, ca sa ajungem mai repede. in total sunt ~600 km. (Constanta - ciorba de peste. daca vreti Eforie sau vreo cherhana, ceva mai departe...) Haideti catre mare ca sa ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 O sa urmaresc daca se pleaca si ma bag si eu. Zi faina sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 cria_p ... uite o idee ca tot vrei sa si manci ceva https://www.facebook.com/lapartid.lehliu/info/?tab=page_info s-ar putea sa merg si eu, dar momentan nu pot sa dau un raspuns sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 * da, e de luat in seama. ptr. ciorba de peste. ptr. plimbare, cred ca ar trebui sa facem un ocol maaaare, ca doar n-o sa facem 7h dus-intors, cu masa cu tot, pentru Lehliu... cria_p ... uite o idee ca tot vrei sa si manci ceva https://www.facebook.com/lapartid.lehliu/info/?tab=page_info s-ar putea sa merg si eu, dar momentan nu pot sa dau un raspuns sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Da cine a zis ca tre sa te duci pana la mare ca sa manci la Lehliu ... poti sa meri asa https://goo.gl/maps/mrYXkE8q8pF2 si de la Manastirea ai 2-3 variante de a ajunge in Bucuresti inapoi. PS: Vad ca DJ303 e refacut de curand, pozele de pe maps fiind din 2015. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 *cu alimentat cu gaz HARLI pe GPL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 se mananca bine si pe Cheia la pensiuni, traficu nu mai e ca in vara, reiserii de victoriei sunt la hibernare, mai un viraj, mai o urcare, mai o coborare, e fix de o zi dus-intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 se mananca bine si pe Cheia la pensiuni, traficu nu mai e ca in vara, reiserii de victoriei sunt la hibernare, mai un viraj, mai o urcare, mai o coborare, e fix de o zi dus-intors la asta ma gandeam si eu pentru miercuri, cu intors pe rucar. dar de ce zici ca nu mai e traficul la fel? tirurile ma deranjeaza, nu ligheanele fusesi si este mai lejer cu tiruri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 in timpul saptamanii sunt tiruri, destule probabil. cu racerii ce problema ai? ) pe mine nu m-ar speria tirurile insa nu stiu in ce stare se mai afla drumul, anul trecut era semi-acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 pai cu masinile / tirurile ca motociclist nu prea ai stres, ma refeream la trafic in sensul de zeci sute mii miliarde tone de motociclisti, care mai de care reiseri, care-si etaleaza figurile pe strada si nu pe Adancata... deci din pct de vedere teribilism moto acum ar trebui sa fie safe Nu prea am mai fost, doar in vara am dat o tura scurt si cam atat. Se mai poate manca fffff bine la Shnitzel Haus, imediat langa Ploiesti, dar cei drept, drumu pana acolo e doar DN1, linie dreapta, plictis total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 pai nu ca ma sperie, dar eu ma astept la drum gol, iar cand ma opresc sa-mi tina si umbrela o fata din aia ca la televizor. as manca in brasov si m-as intoarce pe rucar. sper sa nu schimbe busu planurile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate