tziganu' Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 Mi-am facut mai demult 'cand eram mai tinerel' un Simson din piese de schimbfara acte fara nimic. Nu a mers niciodata bine si de cativa ani sta intr-o gradina la un prieten. L-am adus acasa si vreau sa il pun pe roti si sa-i fac acte. O sa am nevoie de o gramada de piese si o sa am multe intrebari. Stau foarte prost cu timpul "si cu banii" asa ca o sa fac tot posibilul sa imi caut pe forum raspunsuri dar m-ar ajuta mult daca o sa mai dea cate o geana pe aici cunoscatorii sa imi mai dea cate un sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Poateaza chestia asta la coltul comunistelor daca vrei sa rezolvi ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 bravo da.i viata mestere si sa ne intrebi brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sparky Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 Foarte bine faci ca repari simsonul !! Fa-l si bucurate de el !! Pentru sfaturi sunt aci pe forum destui mesteri si o sa te ajute sigur !!! Numa' bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 salut! orice intrebare isi are raspunsul , absolut orice de simson nu ezita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tziganu' Postat Ianuarie 2, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2007 Nu am nici o carte tehnica si nu ma pricep atat de mult incat sa stiu daca jocul de la biela care il am de 3 mm (fata spate) este acceptabil sau nu. Voi ce ziceti? sus-jos nu pare sa aiba. Si mai am o intrebare despre carburator. Am inteles ca merge cel de Minsk de care cica am sanse sa gasesc nou. Asa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusarulez Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Nu am nici o carte tehnica si nu ma pricep atat de mult incat sa stiu daca jocul de la biela care il am de 3 mm (fata spate) este acceptabil sau nu. Voi ce ziceti? sus-jos nu pare sa aiba. Si mai am o intrebare despre carburator. Am inteles ca merge cel de Minsk de care cica am sanse sa gasesc nou. Asa este? Salut! Manual gasesti pe site-ul http://www.motorlife.ro/ la sectiunea "motociclete" si este in limba romana. Cum vine aia "joc fata-spate"? Carburatorul de Minsk este OK, merge bine cu el. Se poate si mai bine, daca ii pui un Mikuni japonez de pe xs-uri sau cb-uri de 400 sau keihin de pe gs de 500. De asemenea eu am incercat si jikov de pe java 350 si mi-a mers bine. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Salut! Manual gasesti pe site-ul http://www.motorlife.ro/ la sectiunea "motociclete" si este in limba romana. hehe...traiasca Demostene spor la treaba cu simsonu ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 numa' demostene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 numa' demostene? Ai nene, ca te laud eu, iti citeam acu 4-5 ani posturile alea lungi si interesante despre modificari la simson. Astia tineri "n-are" de unde sa stie. BTW, am un simson intreg, nemodificat, in stare f. buna, are ceva prob cu magentou. Ceva idei, ca nu vreau sa modific nimic la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) ... BTW, am un simson intreg, nemodificat, in stare f. buna, are ceva prob cu magentou. Ceva idei, ca nu vreau sa modific nimic la el. Tre' desfacut, verificata platina, verificat sa nu ai joc in platoul cu platina si nici in cel cu avansul centrifugal. Verifica daca mai ai rotorul magnetizat (se simte la invartirea cu mana). Mai verifica rulmentii sa nu ai joc nici in ei. Si nu trebu8ie sa si joc nici in rotor (miscare independenta a axului fata de cilindrul metalic magnetizat). Vezi sa nu ai fire dezlipite pe bobina si nici contact instabil intre bobina si carcasa. Daca toate-s in regula... si reglajele-s bine facute trebuie musai sa merga. Daca nu...: - platina merge de Skoda (d'aia rotunda... cred ca S100) - pene se fac la "mesteri" - rotorul se magnetizeaza (parca gasisem si aici pe forum pe unde) - contactele se curata - reglaju' se face la... oki Spor Editat Ianuarie 24, 2007 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Ai nene, ca te laud eu, iti citeam acu 4-5 ani posturile alea lungi si interesante despre modificari la simson. Astia tineri "n-are" de unde sa stie. BTW, am un simson intreg, nemodificat, in stare f. buna, are ceva prob cu magentou. Ceva idei, ca nu vreau sa modific nimic la el. cred ca poti gasi ceva de simson...vb cu nenea CUXI, poate are am zis de Demostene ca era legat de siteul ala, dar, stiu ca sunt multi altii de la care ai ce invata, cu care ai ce vorbi si cu care poti face schimb de experienta...numai bine tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate