MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 kalator:voi cauta o solutie de salvare.Dar tu ce-ai face ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Imi scot ordinul de chemare de la naftalina. Cartus pe teava si incep cu tiganii, pana vin rusii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 Pai nu ai cum. Te-a prins pe "traseu " ww3 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Tiganii sunt peste tot, ca ciuma. Daca nu tine, urc pe mobra si imi salvez kurul. P.s. gata cu off-ul Editat Ianuarie 29, 2016 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 ... Lumea si mai ales Europa in scurt timp nu o sa mai fie ce stim noi. WW3 se apropie cu pasi mari !!! Aceste cuvinte ne doare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 In anii 80 planurile URSS de invadare a Romaniei spuneau ca totul se rezolva in maxim 48 de ore.De atunci tehnologia militara a avansat foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Adica URSS rezolva numai in 12 ore acum. Ca noi nici popota nu mai avem, darmite pusca de lemn. Editat Ianuarie 29, 2016 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Haide bre, lasati discutiile pe langa topic,...tre' sa aflam de E Scursie.. Care-i pregatirea ? cu ce echipamente se pleaca ?...cine filmeaza ?...cu ce se comunica in grup ? (motorola ? )...cine povesteste teoria completa a cunilingusului de la adam si eva incoace ? puncte fierbinti de vizitat ? ... treburi serioase,.. lasati dracu' razboiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 bugetul aprox. care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 Iulian22: pai deocamdata suntem patru. Dan si eu,eu si Dan . Ai mare dreptate cu Turcia 2010. A fost super excursie mai ales datorita participantilor. Am ras atunci ca pentru zece excursii. Daca vine Marius sigur o sa avem niste filmulete !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 10 zile de cazare, inclusiv de joi spre vineri pe la Sibiu cat si intoarecerea (deci TOT) = 300...350 Euro. 4000 de Km (dar probabil ca va vi mai putin) la 6% (dar se poate si cu 5%) = 240 Euro Cheltuieli de mancare, cumparaturi, etc...dupa bugetul propriu = 50 Euro*9 = 450 Euro Total maxim = 350 + 250 + 450 = 1050 Euro, deci o medie all inclusive = 100 E/zi » Post actualizat in 29 Jan 2016 11:25..fi... » Post actualizat in 29 Jan 2016 11:30In anii 80 planurile URSS de invadare a Romaniei spuneau ca totul se rezolva in maxim 48 de ore.De atunci tehnologia militara a avansat foarte mult. Mihai, uiti ca Romania intre timp e mai mare si se numeste NATO! si desigur DEVESELU! » Post actualizat in 29 Jan 2016 11:31 Haide bre, lasati discutiile pe langa topic,...tre' sa aflam de E Scursie.. Care-i pregatirea ? cu ce echipamente se pleaca ?...cine filmeaza ?...cu ce se comunica in grup ? (motorola ? )...cine povesteste teoria completa a cunilingusului de la adam si eva incoace ? puncte fierbinti de vizitat ? ... treburi serioase,.. lasati dracu' razboiu Off: Iulian, cand pleci spre Portugalia si cat va dura calatoria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 kalator: m-ai intrebat pe pm cum este varadero.Este super motocicleta la drumuri lungi, dar nu ti-o recomand pentru oras. Este mult prea grea.Daca vrei si alte informatii da-mi numarul de telefon si te sun eu. Nu-mi plac discutiile pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Off: Iulian, cand pleci spre Portugalia si cat va dura calatoria? Plec pe 20 mai ,...20-22 de zile , sunt vreo 10 000 km,...pe 8 iunie trebuie sa fiu in Baden in Austria , asa ca s-ar putea sa mai fac niste reglaje de 2-3 zile cu plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Plec pe 20 mai ,...20-22 de zile , sunt vreo 10 000 km,...pe 8 iunie trebuie sa fiu in Baden in Austria , asa ca s-ar putea sa mai fac niste reglaje de 2-3 zile cu plecarea Calatorie frumoasa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2016 Dans-ule, stii ce idee mi-a venit pentru vara viitoare ? Sa incercam sa reactivam echipa din 2010 ,adica pe Iulian, pe Bogdan( delta x ), pe Manuel ktm, plus Marius,Adi knox si Dana, poate Virgil si Mihai tdm si cine o mai vrea si sa facem din nou ROUTE DE GRAND ALPS. Tare mi-e dor de cabina aia cu numai doi piloni care ne-a urcat pe Mont Blanc la 3800 de metri in cateva minute (construit parca in 1956 ??? ) » Post actualizat in 29 Jan 2016 13:49Dans: te rog sa nu ma mai tii in tensiune. Spune-mi ce parere ai !!! » Post actualizat in 29 Jan 2016 13:50Fugi imediat de pe topic, sarpe ce-mi esti!!! » Post actualizat in 29 Jan 2016 13:54Frate, cred ca m-am ticnit. Rad singur in hohote !!! » Post actualizat in 29 Jan 2016 13:57Stai ascuns de frica de ... » Post actualizat in 29 Jan 2016 19:39L-am uitat pe mihneabmw !!! » Post actualizat in 29 Jan 2016 19:40Am vorbit cu el astazi. Pare interesat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 77721_176303222398929_5439209_o.jpg Rasucesti cutitu-n rana! Dar se pare ca si tie ti-e dor....poate la anul!? Coboram din Bergama si urma sa innoptam in Kusadasi. In aceeasi zi am mancat scovergi "in copac" la Selciuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Februarie 1, 2016 Autor Share Postat Februarie 1, 2016 Dans: trebuie sa gasim o solutie de a ne putea contacta si cei care nu au (sau nu mai au ) cont pe motociclism.ro. Vezi ce poti face !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 salutare, vin si eu in tura asta, cred ca o sa fie o experienta placuta, mai ales ca am vazut unele drumuri principale ( nu passuri ) intr-o excursie organizata cu autocarul, acum cativa ani imi amintesc ca baleam cand vedeam drumurile alea perfecte si-mi imaginam cum este sa te dai cu motoreta pe acolo,,, n-am nimic de adaugat la traseu dar ma gandeam ca drumul la dus putem sa-l facem din 2 bucati, in prima zi mergem pana la arad apoi a 2 a zi pana la kaprun si castigam o zi prin alpi daca ne oprim pe langa balaton o lalaim si iesim din ritm, baitza mai facem noi in alte ture @mihai, cred ca l-ai uitat pe petrisor, suna-l tu ca nu mai am nr lui, tu aduna oamenii eu voi face filmuletzul iar @dans va fi capitanul ,asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Februarie 1, 2016 Autor Share Postat Februarie 1, 2016 Marius: eu am propus plecarea la ora 14 din Buc. gandindu-ma la cei cu probleme de invoire de la munca. Dar cred ca este mai bine sa plecam joi (16.o6.2016) si mergem pana unde putem in Ungaria. Sunt pe traseul nostru niste cazari super (am stat cu Macs la 25 euro camera single cu mic dejun), doar trebuie sa iesim din drumul principal 3-4km. La Balaton putem sa ne oprim eventual la intoarcere. L-am sunat pe fratele Petrisor din prima. A zis ca se gandeste. Normal ca Dans va fi " capitanul nostru " sau poate chiar MihneaBmw, cine stie ??? » Post actualizat in 01 Feb 2016 16:27L-am sunat si pe fratele Lancelot. A zis ca ddeeaattkkoomm...!!! » Post actualizat in 01 Feb 2016 16:28Deci ramane plecarea batuta in cuie pe 16.06.2016 dimineata !!! » Post actualizat in 01 Feb 2016 16:33Am vorbit si cu GabiVaradero. El a zis ca cprbfgwad ffggyut........!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 pentru cine nu e pe forum, ma poate contacta: dnl_stefan@yahoo.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat Februarie 13, 2016 Share Postat Februarie 13, 2016 salut Mihai, sper sa va iasa faina tura asta, aveti un traseu fantastic. eu am facut ceva asemanator anul trecut. eu nu pot veni in primul rand ca pe 18 iunie face nunta un frate de al meu.. pentru restul verii, mai vorbim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 salutare Petrisor, poate motociclim impreuna vara asta cred ca ar trebui sa avem un plan de rezerva in caz ca ne ploua rau prin alpi, totusi iunie cred ca este inprevizibil pe zona aia propun sa deturnam tura pe toata coasta de est a italiei si luam ferry pana la igoumenitza si apoi spre casa si ar mai fi ceva, eu merg cu KLE ul, e mai fun cu *bicicleta* pe ace de par, prin passuri oricum cand iesim din tara vreau sa fin cuminti sa nu luam amenzi pt viteza, asa ca nu o sa incurc pe nimeni daca mergem mai domol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvonacu Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Pare un traseu care promite. Posibil sa ma alătur si eu dacă pot scapa de la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Welcome! » Post actualizat in 19 Feb 2016 18:38Welcome! Zvonacu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate