Mihai Coporan Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Cineva interesat? Sunt incepator, ar fi primul drum lung pentru mine, sunt din Bucuresti. http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuzene/1695210-black-sabbath.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Mai degraba gasesti doritori la festivalul bumti bumti marea noroiala de la cluj, decat la niste roacari care erau ascultati acum 20 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Sa vorbești asa despre sabbath...sacrilegiu!Ce problemă ai cu "roacarii" mai exact? Nare valoare ca Salam boss? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Problema ca erau asculati acum 20 ani:)))) lasa ca de ina si se va sti si peste secole:))))) » Post actualizat in 11 Feb 2016 04:34 Acum serios, daca reusesc sa conving 3/4(demult nu mai este doar 1/2), sa petreaca o parte din concediu la acest concert, vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Ai facut un calcul orientativ? Cazare, drum, bilet, logistica etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Cineva interesat? Sunt incepator, ar fi primul drum lung pentru mine, sunt din Bucuresti. http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuzene/1695210-black-sabbath.html Hai ca m-ai facut curios iti scriu pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChickenX Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Nu promit nimic dar as merge si eu ca ar fi destul de aproape de mine. Vin din zona Bratislava si as face un drum doar ca pica intr-o Miercuri si trebuie sa vad daca reusesc sa imi iau liber. Daca va hotarati lasati si pe aici ceva info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Te-ai gândit la un traseu anume? Vrei sa îl faci într-o zi sau două? E cam multa autostradă pana acolo și dacă alegi varianta asta nu e cam banal? Suna tentant pentru mine, dar nu pot sa îți dau un răspuns încă. O sa urmăresc discuția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Mai misto Viena decat Budapesta. Pe 28.06. Biletul e 100 euro, cazarea inca vreo 100, benzina si haleala... fiecare cu ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Coporan Postat Februarie 11, 2016 Autor Share Postat Februarie 11, 2016 Ma gandeam sa plec pe 31 mai cu o oprire o noapte undeva. Ajung pe 1 iunie, o noapte cazare in budapeste, apoi la fel la intoarcere, o noapte pe undeva. Nu am un traseu stabilit acum, dar mi-ar placea sa trec prin Serbia ca nu am fost niciodata. As gasi niste drumuri nationale sa evit autostrazile. Si Viena e ok, dar nu am cum la acea data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jtiberiu Postat Februarie 14, 2016 Share Postat Februarie 14, 2016 Pentru necunoscatori, roacarii astia canta de peste 45 de ani si este ultimul lor turneu cel putin in formula cu Ozzy. Poate ma bag si eu de la Timisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Coporan Postat Februarie 17, 2016 Autor Share Postat Februarie 17, 2016 Așa este. Mi-ar face plăcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Mai degraba gasesti doritori la festivalul bumti bumti marea noroiala de la cluj, decat la niste roacari care erau ascultati acum 20 ani. Acum 35 ani ,mai exact. O formatie super,merita drumul. Daca imi va permite sanatatea,as vrea sa merg si eu. Mai discutam,. » Post actualizat in 18 Mar 2016 09:23 Pentru necunoscatori, roacarii astia canta de peste 45 de ani si este ultimul lor turneu cel putin in formula cu Ozzy. Poate ma bag si eu de la Timisoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jtiberiu Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 doar pentru rigurozitate, pentru ca in liceu ascultam muzica lor va pot spune ca au aparut in 1968, in rest ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Coporan Postat Martie 19, 2016 Autor Share Postat Martie 19, 2016 Perfect, ne auzim în apropierea datei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 25, 2016 Share Postat Martie 25, 2016 Black Sabbath...fara DIO (R.I.P.) nu mai are nici o valoare. Pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate