Contabil Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Nu-i bine, este necesara cite o bere pentru fiecare creer! » Post actualizat in 21 Feb 2016 13:27 Mno bine,da' nu te enerva,ca faci buba la creere! » Post actualizat in 21 Feb 2016 13:31 ON : In cazul acesta ..... as intreba 2 persoane mai in virsta ce parere au apropo de cel ce a tinut ghidonul - daca-i sau nu motociclist. Editat Februarie 21, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 ON : In cazul acesta ..... as intreba 2 persoane mai in virsta ce parere au apropo de cel ce a tinut ghidonul - daca-i sau nu motociclist. ok... numa sa nu fie de pe forum... :alcy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Nu, fiind parinte ma puneam in pielea altora ...... si nu dadea in nici un fel cu motociclismul (din pacate pentru ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Nu, fiind parinte ma puneam in pielea altora ...... si nu dadea in nici un fel cu motociclismul (din pacate pentru ei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 (editat) A luat ca pasager și pe Valentin Ileana (22 de ani) din comuna Budeasa. o gaura mai putin... pentru unii, gaura e gaură moto e o 'onda, ceva f3, f4 Editat Februarie 22, 2016 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 http://www.ziarulactualitatea.com/7912 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Conducatorul motocicletei avea echipament? Poseda categoria corespunzatoare? Oare l-a fortat careva pe pasager sa se urce in sa fara echipament? Mircea,acuma repet intrebarea:a obligat-o cineva sa se urce in spatele lui,fara echipament si el fara categoria corespunzatoare?Nu cred. N-a facut saraca fata decat sa-si forteze soarta! Si soarta a cedat! cand iti place foarte mult ceva, o faci fara sa stai sa te gandesti la consecinte. cel care conducea avea obligatia sa nu o lase sa se urce, oricat de mare i'ar fi fost dorinta. dar ca de obicei, teribilismul ucide. eu nu'mi las pasagerul sa urce fara geaca iar daca e si fara casca clar o sa ia metroul, masina, perpedesul. consider ca e responsabilitatea soferului. acelasi lucru e valabil si pentru soferii de autoturisme din punctul meu de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Din link-ul postat mai sus reiese ca e cucui, nu gaura. Adica era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) altu' bai fratilor da voi cititi numai in diagonala?? Editat Februarie 25, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) Tot asa am inteles si eu Taz Pasagerul, Valentin Ileana, a decedat, nu avea echipament de protecție și nu a avut nicio șansă să supraviețuiască impactului. Georgian B., șoferul motocicletei a ajuns și el la spital. Pasagerul, Valentin Ileana, din Budeasa, abia împlinise 22 de ani . Prietenii lui au postat o fotografie însoțită de mesaje dureroase. Editat Februarie 25, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Contabil .. ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Pe vremea impuscatului se dadea un examen psihologic inainte de a te inscrie la examen cred ca si acum ar trebui. consider ca are o problema la mansarda cel care urca pe moto fara carnet si cel putin casca. pacat de pasager Pe vremea impuscatului nu toti analfabetii aveau carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Corect,nu? Eu nu duc pasager,nici n-am unde ca mobrele mele-s facute de mine doar pentru motociclist! nu are cum sa fie SI vina soferului. este NUMAI vina lui pentru ca un pasager nu va cunoaste niciodata pericolele reale la care se expune urcand pe o motocicleta fara casca/echipament. un motociclist in schimb (mai ales daca e motociclist de cel putin 6 luni) le stie, si le stie foarte bine. raman la parerea ca este strict vina motociclistului daca se urca un pasager fara casca/echipament pe motocicleta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate