Roberte Postat Februarie 23, 2010 Share Postat Februarie 23, 2010 neatza!! cine imi da si mie un pm cu nr lui ROBERTE? mercic s-a rezolvat Mesaj completat neatza!! cine imi da si mie un pm cu nr lui ROBERTE? mercic s-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) niste poze cu un motor care m-am tras vara trecuta cat a meu era stricat. Editat Februarie 25, 2010 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Frumoase poze, Alex. Dar data viitoare sa-l puneti in mediul lui, pe un drum asfaltat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) alex, n-ai primit pm-ul de la mine? am nevoie urgenta de cele doua dungi laterale mari de pe carena, le-am stricat pe alea pe care mi le-ai trimis....... doar lateralele de pe carene si data viitoare exprimate mai literar, mobra de care ai tras..... nu pe care ai tras-o.... la noi inseamna cu totul si cu totul altceva frumoase pozele, oricum Editat Februarie 25, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Frumoase poze, Alex. Dar data viitoare sa-l puneti in mediul lui, pe un drum asfaltat. inclinata la 60 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 True, true. Robert, mari sanse ca luni si marti sa fiu in Covasna si Harghita iar miercuri, joi si vineri sa fiu in Brasov. Te sunt si-ti dau de veste. Hai c-a venit primavara si la noi. Au fost 17 grade la un moment dat la Bistrita. Ne-am bucurat si noi de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 True, true.Robert, mari sanse ca luni si marti sa fiu in Covasna si Harghita iar miercuri, joi si vineri sa fiu in Brasov. Te sunt si-ti dau de veste. Hai c-a venit primavara si la noi. Au fost 17 grade la un moment dat la Bistrita. Ne-am bucurat si noi de ele. Super tare ! Iar mi-am amintit ca anu trecut pe vremea asta aveam 2000+ km facuti iar anu asta am 2km facuti in jurul garajului saptamana trecuta. Urata iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 niste poze cu un motor care m-am tras vara trecuta cat a meu era stricat. Ce frumos e.... Intrebare: e SC33, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 da, e sc33 si un calduros pentru cei care au avut +17grade si s-au dat cu motoarele....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 (editat) si un calduros pentru cei care au avut +17grade si s-au dat cu motoarele....... Dope, acelasi calduros si pt tine. S-o iei si s-o porti sanatos, pe noua ta Waka. Editat Februarie 25, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 True, true.Robert, mari sanse ca luni si marti sa fiu in Covasna si Harghita iar miercuri, joi si vineri sa fiu in Brasov. Te sunt si-ti dau de veste. Hai c-a venit primavara si la noi. Au fost 17 grade la un moment dat la Bistrita. Ne-am bucurat si noi de ele. Si pe la Bucuresti cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Pe la Bucuresti, dupa iulie/iulie. Stai linistita, nu scapi de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Pe la Bucuresti, dupa iulie/iulie. Stai linistita, nu scapi de mine. pana atunci ,poate ne intalnim mai pe la jumatatea drumului. cale lunga pana in iunie/iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Pe la Bucuresti, dupa iulie/iulie. Stai linistita, nu scapi de mine. Poate vii si cu baba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Cu baba nu pot veni, nu pot sa apar la clienti in costum si pe baba. . Dar relax, ca pun casca in portbagaj. Intram la Romana cu genunchiu' pe jos, amandoi pe "Frigider". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Cu baba nu pot veni, nu pot sa apar la clienti in costum si pe baba. .Dar relax, ca pun casca in portbagaj. Intram la Romana cu genunchiu' pe jos, amandoi pe "Frigider". La Romana cu genunchiu jos pe o roata... V2-ul asta are prostul obicei de a ridica nasu' cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 La Romana cu genunchiu jos pe o roata... V2-ul asta are prostul obicei de a ridica nasu' cu pasager Las' ca si Fireblade-ul avea obiceiul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Las' ca si Fireblade-ul avea obiceiul asta . La blade trebuia initiativa, italianca ia initiativa singura... Mesaj completat Hai cu varaaaa...Sau cel putin gata cu ploaia si frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) . Mesaj completat Dope, acelasi calduros si pt tine. S-o iei si s-o porti sanatos, pe noua ta Waka. stai linistit ca mai am un 954 in garaj... Waka am luat-o sa mai pot exersa meseria de mecanic...... azi am vazut primul motor in oras, au fost deja 3grade, ce mai, e vara aici.... Editat Februarie 27, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 stai linistit ca mai am un 954 in garaj... Stai linistit, I don't give a fuck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 (editat) hmm 7grade, vine primavara..... Editat Februarie 27, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) True, true.Robert, mari sanse ca luni si marti sa fiu in Covasna si Harghita iar miercuri, joi si vineri sa fiu in Brasov. Te sunt si-ti dau de veste. Hai c-a venit primavara si la noi. Au fost 17 grade la un moment dat la Bistrita. Ne-am bucurat si noi de ele. sal Nicu, din pacate sunt in Bucuresti in timpu' saptamanii.. eventual o sa merg vineri la Bv si daca mai esti, iesim sa bem un ceai si sa vorbim despre carti Mesaj completat am de vanzare un amortizor the ghidon pt 929, daca este cineva interesat, uitati linkul: /index.php?showtopic=488529 Editat Martie 1, 2010 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 Am fost luni si marti pe Toplita, Gheorgheni, Miercurea-Ciuc, Sf-Gheorghe. Nu este acum zapada la Busteni, cat e la M-Ciuc. Nu stiu cum de s-au incumetat vreo doi cu motoare de viteza sa iasa pe vremea aia... Mai-mai sa dau circumstante atenuante pentru frustrarile "motociclistilor" din zona. Nici tu drumuri ca lumea, nici nu se iveste primavara... sal Nicu, din pacate sunt in Bucuresti in timpu' saptamanii.. eventual o sa merg vineri la Bv si daca mai esti, iesim sa bem un ceai si sa vorbim despre carti Pana vineri dimineata sunt in zona, dupa care plec. Trebuie sa ma intalesc in Sighisoara cu un client. Dar stai linistit, de acum o s-o dau aproape in fiecare luna pe aici. Hellicks, vineri dupa-masa te stresez sa bem un ceai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 3, 2010 Share Postat Martie 3, 2010 si ai crezut ca am ceva cu tine.... dec e naspa, abia in aprilie poti sa scoti mobra..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Dope, n-ai inteles nimic. Dar sincer, nici nu ma mira asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate