Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 kilentz ot neghi the very best EVER tibi cand vii sa te fac cu l3-u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ma sergiule, as iesi cu tine la plimbare, dar sincer, liniute pe drum drept si marsaluire prin oras.... nu ma caracterizeaza. oricum, la bere ies oricand cu tine, dar reising honda vs kawasaki.... pointless. mar te fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 tibike te 80-90 kilos vagy en cask 60 van full akarpovic titan es dyno jet stage 1 kit mit szolsz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sergiule, ca sa n-o lungim..... singura ta sansa e daca vii cu un boeing... si nu pe sol, ci in aer, desi daca ne-am intalni pe aeroport, as faca schimb, si te-as freza cu boeingul la sol....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 am de spus doar atat si cu asta termin KAWASAKI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Honda e Honda...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sergiule, ca sa n-o lungim..... singura ta sansa e daca vii cu un boeing... si nu pe sol, ci in aer, desi daca ne-am intalni pe aeroport, as faca schimb, si te-as freza cu boeingul la sol....... provocareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 aici m-ai lasta fara cuvinte btw ce motocicleta vrei sa iti cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 zx10r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 provocareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sa urmeze asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mac, pe 3sept se poate merge pe Hungaroring. track day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ma cum dracu sa iti iei zx10? o sa ai probleme de fiabilitate cu ea... ramai la honda parerea mea.. io stiu mai bine numa baiuri am avut cu kawasaki-ul asta honda e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sa urmeze asta ? nici vorba. sergiu e un impatimit, plus ca imparte aceasi pasiune ca si mine. baiat bun dar sa nu vorbiti urat de zxr750... si sergiule, fa niste poze cu motorul ala, sa o vedem si noi si sa nu incepi cu e veche si nu mai place nimanui. ia zi, poza asta cum ti se pare? http://www.bikepics.com/pictures/775033/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 io mi'as lua orice ..doar zx10 nu .. un 636 ..oricand kawa nu'i ca honda ..honda e honda ..dar nici suzi nu'i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 pentru cine nu stie, serpisorii sunt evacuarile sport de la motoare, valabil si la masini si la motoare. se mai numesc si saxofoane. serpisorii fac parte din evacuare, si mai exact partea dintre chiulasa, si locul unde se intalnesc ei. adica prima bucata a evacuarii, ele sunt din alte materiale decat cei stock, au un volum de aer marit, si forma lor este altfel. sper ca nu am zis prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mac, zx10 ce are? cu asta am mers... http://www.bikepics.com/pictures/1255756/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Eu credeam ca e vorba de niste animalutze dragutze care locuiesc in carenaj si ne jucam impreuna de-a viteza, dar m-am inselat. Mi-ai stricat frumusete de fantezie, mah Mertzane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 noi le numim galerii de evacuare n'as stii ce sa fac cu atata putere ..probabil nu m'as distra prea mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 http://www.bikepics.com/pictures/1208927/ http://www.bikepics.com/pictures/1085104/ asta e bestia veche si grea..a da si foarte nefiabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 mda, era sa-mi las viata acolo......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 o sai ai din nou sansa daca iti iei zx10r mai bine ramai la honda ca am auzit ca IARTA multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) A mea bazaie...azi la circuit unu cu un 954 2002 zicea ca ar fi cam dus... Zilele astea trec pe la mecanicu de incredere sa asculte putin. Io eram. Zornaie tare de tot. Am ascultat vreo 20 de 954 pina acu. A ta e campioana la zornait. Ma rog, 13k km, poate 63k. Luata de la Alfa, matrasita la kilometraj. Serpisori-galerii. Pt Dopeman: Venim Simbata. Unii poate or sa soseasca de vineri dupamasa. Asta seara tocmai incarcam Sprinteru cu motorete si Alex era excitat rau dupa tura de pe Amckart. Eram si putin suparati deoarece cazuse un coleg si-si rupsese clavicula. Asa ca nu mai pup eu R6-le de 137cai ,fost a lui Pascota. Editat August 28, 2008 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 toate sansele sa ne vedem acolo. incerc sa conving un prieten sa vina cu mine, sa nu ma plictisesc........ alex, imi pare rau de motor, de obicei bogdan nu greseste, la 954 se si pricepe. unu cu un 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 nu vi frica sa le busiti? io de aia nu m-as duce cu a mea mi-e frica sa nu o lovesc stiu ca se repara dar mi mila sa ii fac ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 cateodata ma uit si eu ce frumoasa e dar parca mai multe emotii imi provoaca daca si merg cu ea... as vrea sa invat sa merg cat mai bine, sa simt motorul din ce in ce mai bine. motociclismul e aproape o arta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate