hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 are timp nasu sa le puna pe toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 voi nu ati inteles nu mai bag bani in ea vreau HAYABUSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ASTA ITI TREBUIE SORIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ma uit si nu prea ai statura de hayabusa, ce vrei sa faci cu motorul? Sper ca nu plimbari prin Bucuresti. Eu am 191cm dar n-as da 954-le pe Hayabusa. Jagi, azi se naste motorul galben...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 bai nu stiu mi se pare scurta motocicleta in rest nu am ce sa reprosez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motul Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) . Editat Mai 1, 2008 de motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 salutare baieti ... de 2 saptamani detin si eu un 954 fireblade 2003 ultimul an ... are toba full akrapovic / parbriz / xenon / amortizor de ghidon / pilot power 2 ct / seara ma dau pe magheru / eventual cine mai e din bucuresti si vrea sa iesim sa dam o tura / please contact me sa ne auzim cu bine / p.s. voua cat va consuma ? o poza cu " mititica mea " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 andrey... frumoasa.... sa o porti sanatos. 600rr ala nu a fost in giurgiu? sau l-a dat? eu am colato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a mea consuma 9 -10 in bucuresti poate ne vedem sambata daca nu ploua poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ce faceti fratilor pe macheru ala ..?? curbe faine nu aveti pe langa bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pe magheru se da in p***a adica forja... amtracku e circuitu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a si e din 2003 eu merg pe magheru zilnic asa ca daca e sa ne vedem o sa ne plimbam prin alta parte dar si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) andrey... frumoasa.... sa o porti sanatos. 600rr ala nu a fost in giurgiu? sau l-a dat? eu am colato. l-a luat un prieten de curand de la giurgiu ... andrey_andrey52 este id`u meu de mess ... va astept la discutii p.s. astept sa`mi zici istoria ei ))) p.s. si aseara m-am dat cu 335 i coupe modelu nou ... 3 semafoare la rand ... l-am urlat Editat Mai 1, 2008 de Andr3y 954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 sa te plimbi prin buc e naspa si nici nu prea ai optiuni de trasee virajate...io stau de 4 ani in buc dar in fiecare uikend merg la brasov,acolo ai numa circuite .. sighisoara,siriu,cheia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) Am profitat de vremea buna si am vizitat cate ceva. Hunedoara si Alba Iulia, 1, 2, 3 si 4... Si contrar opiniei unora dintre membri acestei sectiuni, chestia crem de pe rezervor NU este o perna. E costumul de ploaie, intr-o plasa de plastic. Pe bune. Sure... nu am mai intrat de ceva vreme pe forum,nu am avut timp... dopeman imi pare super rau ca ai cazut,bine ca esti teafar.anu trecut in decembrie am cazut si io la fel,mi-a fugit faza si m-am dus tarash in paralel cu motoru(suzuki pe atunci) spre parapete(m-am oprit mai repede ca motoru,ziceai ca e sanie frate).norocu meu a fost ca era decembrie si am avut timp in iarna sa o repar(deci nu am stat pe bara). parerea mea e sa o pastrezi fiindca nu ai stricaciuni la componentele importante.de atunci incalzesc cauciucurile cum am iesit din curte,se uitat lumea ciudat la mine ca merg in zig zag dar nu ma mai risc.. P.S. cane intalnirea la cluj? Te-ai dus tarash tocmai pt ca era o Suzuki. De acum n-o sa mai ai probleme. Mac, take care! 23-25 mai. Editat Mai 1, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mda, azi am vrut sa asamblez mootrul dar se pare ca mai am nevoie de bord si suport de bord, restul lucrurilor le-am cumparat de la Jagi, carene galbene pe care initial am vrut sa le pastrez in culoarea lor dar pana gasesc bord astea intra la vopsit. of of ce sezon am inceput. nu cred ca o sa reusesc sa merg si anul asta peste 20mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mda, azi am vrut sa asamblez mootrul dar se pare ca mai am nevoie de bord si suport de bord, restul lucrurilor le-am cumparat de la Jagi, carene galbene pe care initial am vrut sa le pastrez in culoarea lor dar pana gasesc bord astea intra la vopsit. of of ce sezon am inceput. nu cred ca o sa reusesc sa merg si anul asta peste 20mii. Stai linistit, si 25.000 sunt buni! Asta sa fie cea mai mare belea pe anu` asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 asa am zis si eu, sper sa ploua pana mi-e gata motorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 nu fi rau acum stim pe cine injuram daca PLOUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 las' ca am fost ieri in Bucuresti, voi aveati peste 20de grade si soare iar la noi erau 7grade si ploua. bine ca n-as da muntele nostru pe liniutele de pe magheru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) care liniute tata ca e plin bucurestiul de camere si senzori in asfalt de radare,cel putin pe kisselef si magheru au facut numai decupaturi dreptunghiulare in genul celor de pe DN1 cu camere aferente ,de ce oare? Editat Mai 1, 2008 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 eu la sfarsitul sezonului o retrag de pe strada ..am decis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 ca sa traiesc mult si bine ..si sa ma bucur de motor asa cum mai mult imi place stiti voi cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 iese cineva diseara pe magheru ? mare grija la radare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate