Stau-De-6 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 mda, cam pe acolo..... vreti o parere despre Olanda? Nu exista nici o tara ca asta. ahh, si sunt si motoare. Ce zici? Ne-ntrebai ce vrem sa ne aduci din Olanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Am gasit un loc de cazare minunat la Bicaz, insa din pacate este rezervat in perioada pe care o vrem noi. Cu toate astea, eu zic ca merita tinut minte. Casutele sunt noi, in numar de 10, au tembelizor (complet inutil) si frigider (ei, asa mai stam de vorba), au 4 locuri fiecare si costa 100 RON/casuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 supertare frate....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 A, si un LA MULTI ANI! calduros fratilor pe doua roti! E 10 mai, ziua motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Laaaaaaa Muuulllti Aaaaaniiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 o fi ..si eu tot murdar pe maini sunt .. ma chinui cu reglarea TPS SDTV si STPS naiba sa le ia evitati suzuki ..au 5000 senzori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Am gasit un loc de cazare minunat la Bicaz, insa din pacate este rezervat in perioada pe care o vrem noi. Cu toate astea, eu zic ca merita tinut minte. Casutele sunt noi, in numar de 10, au tembelizor (complet inutil) si frigider (ei, asa mai stam de vorba), au 4 locuri fiecare si costa 100 RON/casuta. Pt cei care au de gand sa mearga in zona Neamt,nu va opintiti intr-o singura cazare Sunt o multime de pensiuni super si mai sus spre Poiana Teiului.Eu fac drumul anual pt ca de acolo sunt.Drumul e foarte virajat dar atentie mare la calitatea asfaltului..aici e super iar dupa curba se strica treaba... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Am gasit un loc de cazare minunat la Bicaz, insa din pacate este rezervat in perioada pe care o vrem noi. Cu toate astea, eu zic ca merita tinut minte. Casutele sunt noi, in numar de 10, au tembelizor (complet inutil) si frigider (ei, asa mai stam de vorba), au 4 locuri fiecare si costa 100 RON/casuta. Sa nu uiti vaselina, hihihi :lol: :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 pretul e bun .. singurul lucru care ma intereseaza e starea drumurilor. hai sa alegem un traseu fara aratura ... de asta eram incantat de cluj ..ca stiu ca sunt drumurile perfecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Dar am tot cautat...pe ce data va fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) mda, cam pe acolo..... vreti o parere despre Olanda? Nu exista nici o tara ca asta. ahh, si sunt si motoare. dak meri la amsterdam cel mai tare de stat e la barcutze, pe-un canal. meri o tura pe la head shop si haleste o portzie de ciuperci...e fenomenal Editat Mai 10, 2008 de betzigash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 http://www.turistinfo.ro/bicaz/cazare-hote...iuni-bicaz.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 dak meri la amsterdam cel mai tare de stat e la barcutze, pe-un canal.meri o tura pe la head shop si haleste o portzie de ciuperci...e fenomenal primul lucru pe care-l fac, cand ajung in Amsterdam, asta e deja a 5-a oara, e sa gasesc marijuana de calitate, am deja un loc preferat. apoi ma infiltrez intr-un bar mai fancy si stam la bere si discutii cu fete olandeze. ador orasul. planuiesc de data asta sa vizitez si Rotterdam-ul. sper sa ajung si acolo. imi da o stare anume Olanda, pe care alte locuri nu. chiar daca era sa fiu jefuit odata aici, drogat si ratacit pe strazile Amsterdam-ului. ce ghid as putea fi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 primul lucru pe care-l fac, cand ajung in Amsterdam, asta e deja a 5-a oara, e sa gasesc marijuana de calitate, am deja un loc preferat. apoi ma infiltrez intr-un bar mai fancy si stam la bere si discutii cu fete olandeze. ador orasul. planuiesc de data asta sa vizitez si Rotterdam-ul. sper sa ajung si acolo. imi da o stare anume Olanda, pe care alte locuri nu. chiar daca era sa fiu jefuit odata aici, drogat si ratacit pe strazile Amsterdam-ului. ce ghid as putea fi..... io mi-am zis k neaparat tre sa ajung pan'acolo calare.....vara trecuta nu mi-au iesit calculele, te cam rupe la benzina drumul singurel cu 8% consum... oricum de calitate gasesti si p'aici, da neaparat baga ceva ciuperci sau chiar un cactus....partea nasoala cu cactusu' e ca tre sa ai pe cineva pe langa tine freshi si ok, ceea ce e cam greu p;acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 o fi ..si eu tot murdar pe maini sunt ..ma chinui cu reglarea TPS SDTV si STPS naiba sa le ia evitati suzuki ..au 5000 senzori Ce pixul meu inseamna TPS SDTV si STPS ???? O fi o injuratura in tailandeza ? rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Ce pixul meu inseamna TPS SDTV si STPS ???? O fi o injuratura in tailandeza ? Neah, se mai balbaie si Mac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 subscriu si eu pentru drumuri bune, asfalt de calitate... fara gropi, denivelari sau alte provocari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 sunt o multime de senzori ..le'am dat de cap ieri ..acum e totul ok mai tre sa reglez doar TPS si gata. e buna de dus la bancul de proba mobrita mea si la rar la identificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 facem la brasov? sau undeva pe acolo? undeva sa ne fie la toti bine deci... hai la brasov sa fie.... e pe la jumatatea tarii.... asfalt bun... tot e super cazare gasim imediat. pe orice drum gasesti pensiuni si alte alea. si nici nu e vreun sezon sa fie full pensiunile. mergem la castelu bran, peles si alte alea. ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 facem la brasov? sau undeva pe acolo? undeva sa ne fie la toti bine deci... hai la brasov sa fie.... e pe la jumatatea tarii.... asfalt bun... tot e super cazare gasim imediat. pe orice drum gasesti pensiuni si alte alea. si nici nu e vreun sezon sa fie full pensiunile. mergem la castelu bran, peles si alte alea. ce spuneti? Sunt de acord si cu Brasovul. Mai ales ca toti au laudat Cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 back in busines.... nu mai am ban..... traiesca celalat user al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ce smecher esti....... sa fi cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 brasovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. 24 maiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Sunt in Olaaaaaandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) AH CE NASOL.... deci hai sa facem o lista, pe cine vom conta pe data de 24 mai, sambata la brasov. 1.mertan(alex) 2.stau de sase(nicu) ............ Editat Mai 12, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate