borosz1978 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 o fi ..si eu tot murdar pe maini sunt ..ma chinui cu reglarea TPS SDTV si STPS naiba sa le ia evitati suzuki ..au 5000 senzori Ce pixul meu inseamna TPS SDTV si STPS ???? O fi o injuratura in tailandeza ? rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Ce pixul meu inseamna TPS SDTV si STPS ???? O fi o injuratura in tailandeza ? Neah, se mai balbaie si Mac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 subscriu si eu pentru drumuri bune, asfalt de calitate... fara gropi, denivelari sau alte provocari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 sunt o multime de senzori ..le'am dat de cap ieri ..acum e totul ok mai tre sa reglez doar TPS si gata. e buna de dus la bancul de proba mobrita mea si la rar la identificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 facem la brasov? sau undeva pe acolo? undeva sa ne fie la toti bine deci... hai la brasov sa fie.... e pe la jumatatea tarii.... asfalt bun... tot e super cazare gasim imediat. pe orice drum gasesti pensiuni si alte alea. si nici nu e vreun sezon sa fie full pensiunile. mergem la castelu bran, peles si alte alea. ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 facem la brasov? sau undeva pe acolo? undeva sa ne fie la toti bine deci... hai la brasov sa fie.... e pe la jumatatea tarii.... asfalt bun... tot e super cazare gasim imediat. pe orice drum gasesti pensiuni si alte alea. si nici nu e vreun sezon sa fie full pensiunile. mergem la castelu bran, peles si alte alea. ce spuneti? Sunt de acord si cu Brasovul. Mai ales ca toti au laudat Cheia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 back in busines.... nu mai am ban..... traiesca celalat user al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ce smecher esti....... sa fi cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 brasovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. 24 maiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Sunt in Olaaaaaandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) AH CE NASOL.... deci hai sa facem o lista, pe cine vom conta pe data de 24 mai, sambata la brasov. 1.mertan(alex) 2.stau de sase(nicu) ............ Editat Mai 12, 2008 de mertan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 incerc sa ajung. count me in. pe vineri seara ajung in tara, depinde de cat sunt de obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 incerc sa ajung. count me in. pe vineri seara ajung in tara, depinde de cat sunt de obosit. Hai ca te pui la somn vineri seara si sambata dimineata poti sa vii linistit. 1. Mertan (Alex) 2. Stau-De-6 (Nicu) 3. Dopeman1979 (Tibi?) 4. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Hai ca te pui la somn vineri seara si sambata dimineata poti sa vii linistit. 1. Mertan (Alex) 2. Stau-De-6 (Nicu) 3. Dopeman1979 (Tibi?) 4. betzigash cu sigurantza care mai vii din zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tobias Ripper Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 revin cu intrebare tehnica stiu ca sunteti ocupati cu pregatirea evenimentului vreau sa pun pe spate o janta mai lata putin care sa permita fara probleme cauciuc de 190/55; care are idee ce merge sau de la ce merge? daca pun doar cauciucul pe janta stock nu este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 daca e la brasov ma bag si eu.parca mai frumos ar fii sighisoara. asfaltu e curat,ieri m am intors din zona aia.sunt fericitul posesor al unui ktm 525 factory rcing din 2005. LA FIREBLADE NU AM RENUNTAT.!!IN CURAND POZE CU EL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Hai ca te pui la somn vineri seara si sambata dimineata poti sa vii linistit. 1. Mertan (Alex) 2. Stau-De-6 (Nicu) 3. Dopeman1979 (Tibi?) 4. ??? Vin si eu cu papusa gonflabila in spate !!! (asta daca nu lucrez, altfel trimit numai papusa) Editat Mai 12, 2008 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 deci... hai sa nu mai vorbim despre altceva. 1. guma mai lata poti pune dar nu te ajuta cu nimic, decat ca design. tehnic e nasol. "pata gumei" pe asfalt se modifica. deci nu poti pune o gume pentru janta 6.0. 900 rr are o janta spate 5.5 destinata gumei de 180 latime. mac stie mai multe. deci in viraje nu ai siguranta. PUNCT. 2. deci pana acum am fi 4. mai sunt 2-3 pe care ii stiu eu. o sa ii trec si eu pe lista, dar dupa ce am un raspuns 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Am mai intrebat o data...pe ce data va fi ca poate apar si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 24 mai 2008 brasov intrunire FIREBLADE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 1. Mertan 2. Stau-De-6 3. Dopeman1979 4. betzigash 5. bu2 6. borosz1978 7. ??? Next, please? _______________________________________________________________________________________ Am luat motorul cu oglinda dreapta crapata. Nu are cineva asa ceva in posesie? SC28. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 De era cu o luna mai tarziu ajungeam si eu.asta e anu viitor o sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 nu sefu... facem mai multe pe an. pe hellyck l-ati uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 1. Mertan 2. Stau-De-6 3. Dopeman1979 4. betzigash 5. bu2 6. borosz1978 7. ??? am sa ma pun in lista cu cateva zile inainte cand voi fi 100% sigur ca se poate intrebare : avem WIFI acolo ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu sefu... facem mai multe pe an. pe hellyck l-ati uitat? Hellicks cred ca dupa ultima tura cu motorul, dupa ce l-a dus in garaj a adormit cu capu' pe perna de pe rezervor. Il asteptam sa isi confirme prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate