HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Achizitionata in 2008, an de fabricatie 2007 de la sediul de langa centura Bucuresti, A1. Momentan nu pot sa o conduc legal, trebuie sa mai astept 2 ani, dar toate la randul lor. Acum stiu ca are in jur de 11.000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Deci ai luat-o pentru peste 2 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) presupun ca n-o sa ai rabdare sa mai astepti atata.. Editat Martie 4, 2016 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Adica? Acum dau de A2, apoi la 22 o sa dau de A sa pot sa merg cu ea. Este a tatalui meu Legea stiu ca s-a schimbat undeva in noiembrie, iar eu in ianuarie am facut 18...m-am ofticat putin. @ Danut Nu se vinde sub nici-o forma! Editat Martie 4, 2016 de HbK2310 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Faina moto, vrei un suport de top case? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 Nu multumesc! Cricul central a fost un avantaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Da si xenon-ul consuma cam mult Tu vorbesti de stander eu vorbesc de "bagajnicul" din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 Nu stiu de ce am stat cu impresia ca-i stander, dar chiar si asa cu ala n-am ce face cu el. Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Achizitionata in 2008, an de fabricatie 2007 de la sediul de langa centura Bucuresti, A1. Momentan nu pot sa o conduc legal, trebuie sa mai astept 2 ani, dar toate la randul lor. Acum stiu ca are in jur de 11.000 km. Motoru' lu' tata, pe care o sa il conduc peste minim 2 ani, dupa ce iau carnetu', da pana atunci postez pe aici.... Topic inutil.... informatii dan'pluea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Motoru' lu' tata, pe care o sa il conduc peste minim 2 ani, dupa ce iau carnetu', da pana atunci postez pe aici.... Topic inutil.... informatii dan'pluea... Daca nu ar fi asta nu ar fi www.motoretism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Legea stiu ca s-a schimbat undeva in noiembrie, iar eu in ianuarie am facut 18...m-am ofticat putin. S-a schimbat in noiembrie (probabil), dar cu mai bine de 2 ani in urma. Asta ar fi al 3-lea an de cand e bagata noua lege. Si nu o sa astepti 2 ani pana sa o poti conduce legal, crede-ma. O sa iesi cu ea la "o tura scurta" peste cel mult 2-3 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Cat a costat mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HbK2310 Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 Am vrut doar sa o arat, am citit intr-un topic cand ati spus ca noi, astia tineri suntem cu nasul pe sus, dar vad ca voi ii luati pe astia tineri peste picior. Sa se inchida/stearga topicul, chiar nu ma intereseaza. Dupa voi n-are sens sa va prezint motorul pentru simplu' fapt ca n-am permis pentru el. O sa mai raspund peste 2 ani momentan n-are sens ca nu-i al meu. O seara buna! » Post actualizat in 04 Mar 2016 16:10 Am vrut doar sa o arat, am citit intr-un topic cand ati spus ca noi, astia tineri suntem cu nasul pe sus, dar vad ca voi ii luati pe astia tineri peste picior. Sa se inchida/stearga topicul, chiar nu ma intereseaza. Dupa voi n-are sens sa va prezint motorul pentru simplu' fapt ca n-am permis pentru el. O sa mai raspund peste 2 ani momentan n-are sens ca nu-i al meu. O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Stai relax si nu te enerva. Asta e farmecul forumului,adica fiecare poate sa spuna ce vrea atat timp cat se pastreaza decenta de rigoare...in rest... lectura placuta. Oricum frumoasa fata lu'tata ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.T. Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Mie-mi place cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sam_UnQiuL Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Daca avea si ABS...oricum superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 E bun utilajul, pacat ca nu au pastrat bordul de la S1, mie personal mi se parea mai sexy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate