Gixu. Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Dupa ce luna trecuta m-am pricopsit cu un Goldwing,luna asta am mai adus in garaj un VL 1500 din 2000. Dat fiind ca e modelul "Highway", are din start o sumedenie de accesorii la care fostul prop i-a mai adaugat si o evacuare Falcon in valoare de 900 euro. Va urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xploiter Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Hai omule ca tu nu te mai opresti.Btw, cum te descurci cu ea la inaltimea/greutatea ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Dupa ce luna trecuta m-am pricopsit cu un Goldwing,luna asta am mai adus in garaj un VL 1500 din 2000. misto! sa ai noroc de ea! si mult timp liber sa te poti plimba cu toate....! Hai omule ca tu nu te mai opresti............. Btw, cum te descurci ............. te referi exclusiv la navetele / butoaiele de bere, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 E f manevrabila. In comparatie cu GL-ul,e chiar usurica )) » Post actualizat in 14 Mar 2016 14:47 N-am avut niciodata probleme din cauza " gabaritului" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cand vrei sa scapi de ea da-mi un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cand vrei sa scapi de ea da-mi un semn cand? io zic sa-i dai deja avans pe ea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 Gabi, asta e aerografiata pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Gabi, asta e aerografiata pe lista 2 weeks baby ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 O am deja de 2 saptamani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cat iti dau pe ea?:)Repede ca nevastamea vrea al 2 lea copil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Gixule, iti deschizi afacere cu autobuze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cat iti dau pe ea?:)Repede ca nevastamea vrea al 2 lea copil . si crezi ca scapi pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 (editat) Cat iti dau pe ea?Repede ca nevastamea vrea al 2 lea copil .Nu este "for sale" ) Azi m-am dat de nebun pe 8 grade,asta spune tot ) » Post actualizat in 14 Mar 2016 19:52 Gixule, iti deschizi afacere cu autobuze?Deschid o linie noua bre! ) Editat Martie 14, 2016 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 bun venit!....intra pe topicul de vl 1500..vei gasi informatii multe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 28, 2016 Autor Share Postat Martie 28, 2016 Dupa inca cateva sute de km,si cateva zile cu soare ,tot n-am reusit sa ma conving sa dau db-urile jos din tobe. Sa fie oare militia ultra vigilenta de vina? ) Motocicleta e insa un izvor de binedispozitie , un leac antistres, desi nu e nici soft,nici rafinata, nici economica...Are insa factorul ala care te face sa revii la ea, factorul X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate