iulia_boris Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Eu nu-mi aduc aminte acum,desi circul destul de des p-acolo,de indicator dar daca nu-i indicator de sens giratoriu prezent acolo inseamna ca nu-i sens giratoriu intr-adevar..Una-i indicatorul de ocolire si alta-i ala de sens giratoriu..Vorba aia exista chiar si presemnalizari sens giratorii.. » Post actualizat in 17 Mar 2016 05:50 Nu este sens giratoriu, nu este semnalizat ca atare, este intersectie dirijata. Astfel de confuzii pot duce la astfel de accidente... Corect. Editat Martie 17, 2016 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Partial gresit. Este tot un sens giratoriu, doar ca este dirijat prin semne si semafoare, care pot anula sau schimba legile clasice ale sensului giratoriu in functie de incarcare nevoile locale. Asta datorita faptului ca este un nod cu multe artere mari, si o intersectie clasica ar produce un ambuteiaj enorm. tu lasi masina in parcare la ikea cand ajungi la bucuresti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 atta timp cat merg semafoarele este intersectie si nu giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Fara semnul asta nu este sens giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 a inceput ? continua ? sau nu s-a finalizat ?! O sa avem un an plin..ochii mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 O sa avem un an plin..ochii mari. Fiecare an e din ce in ce mai plin. Totusi, parca sint mai putine accidente fatale (asta asa, la ochi, luind in considerare ce se scrie pe forum). Da, ochii mari de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 care ziceai ca e giratoriu? Sa stiu de cine ma feresc in traffic... Cam asta vezi cand intri in intersectie dinspre statuia aviatorilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Ceva similar s-a intamplat in filmarea de mai jos la la Piata Presei Libere. Intersecia era dirijata cu semafor in video, acum nu mai stiu cum este. Poate fi confundata cu sens giratoriu si se ignora semaforul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 To late.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 To late.. Way toooooo late! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 (editat) Zven - Azi ma contrazic cu toti, e clar. Un sens giratoriu este semnalizat ca atare (art 57 punct 4). Daca nu are semn de sens giratoriu, este doar o intersectie. http://e-drpciv.ro/intrebare/549/care_dintre_vehicule_au_prioritate_de_trecere_prin_intersectia_prezentata My bad! Am scris o gogomanie, si nici formularea nu a fost una prea inspirata. Si ai zis corect. Atat timp cat nu are semnul de sens giratoriu, este doar o intersectie dirijata, cu forma circulara(pastila de ocolire in mijloc). Editat Martie 22, 2016 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate