motortrash Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 Casa de piatra Brandule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 Oamenii calculeaza asa o data cand abia o asteapta sau cand se tem de ea... Ia zi Brandule, cum e cu moralul? Pentru inceput, explica-mi ce e ala moral!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 MOTOBRAND -ule, sa stii de la un baicar batran, ca insurat nu-i mai bine ca inainte, numai ca-i mai des... Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Hahahahahahha!!! Radeai de mine ca m-am legat la cap... Acuma vad ca nici tu nu mai scapi! Ce sa-tzi zic? Felicitari! Casa de piatra, copii de fier-beton.... Alea-alea!!! Tot ce vrea brandu' tau!!! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Sa fie intr-un ceas bun mane!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 MOTOBRAND -ule, sa stii de la un baicar batran, ca insurat nu-i mai bine ca inainte, numai ca-i mai des... Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! AAAAMIIIIIN! Hahahahahahha!!! Radeai de mine ca m-am legat la cap... Acuma vad ca nici tu nu mai scapi! Ce sa-tzi zic? Felicitari! Casa de piatra, copii de fier-beton.... Alea-alea!!! Tot ce vrea brandu' tau!!! DDC NU radeam de tine ... ci te deplangeam! Scum ma intreb cine ma deplange pe mine!!! :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 casa de piatra man, abia acum am vazut topicul! felicitarile mele si ale dianei:) ......................bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 7, 2007 Autor Share Postat Iulie 7, 2007 Mersi shi tie shi Dianei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 AMR 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 19, 2007 Autor Share Postat Iulie 19, 2007 AMR9! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iulie 19, 2007 Share Postat Iulie 19, 2007 casa de piatra... sa va dea DUMNEZEU numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 AMR 7! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 20, 2007 Share Postat Iulie 20, 2007 Ai inceput sa te temi? E vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 23, 2007 Autor Share Postat Iulie 23, 2007 De unde teama... sunt deja letargic pentru ca AMR 5! De unde teama... sunt deja letargic pentru ca AMR 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 A panicat deja! Brandule, pregateste shurubelnitele, ti-am mai zis si eu si Iulia... prepare yourself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 despre ce shurubelnite vorbesti bre? Shi mai lasa-ma in panicarea mea in pace!@ nu de alta dar..... AMR 4 zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Uite cum arata treaba : Insa noi aici eram la stadiul de nasi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ai pus-o Brandule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 bmw-ul il mai ai? il mai dai? ...si fir intins, sau cum se zice!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 24, 2007 Autor Share Postat Iulie 24, 2007 bmw-ul il mai ai? il mai dai? ...si fir intins, sau cum se zice!? bmw-ul il mai am! Shi il mai dau! Dar acum o sa fac asta DUPA nunta! se pare ca nu a vrut sa ma paraseasca in cel mia greu moment al vietii mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate