Sari la conținut

Honda cbr f3. Merce intrerupt


Postări Recomandate

Salut bro. Pai merg cu ea si in treapta 1,2 trage in mintile ei fara pic de intrerupere. Iar de la a 3 a in sus incepe sa mearga in suturi. Zici ca merge in 2 pistoane. Porneste fara probleme la rece. Iar la carburatoare mi lea curatat cineva si mi.a umblat la surubul de aer. Si nu stiu cate ture sa ii dau. Acu are 1,5 ture pe carburatorul 1 si 4. Iar pe 2 si 3 1,75 ture.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Salut baieti. Am honda cbr 600 f3 si de la a 2 a pana la a 6 a merge intrerupt.ii dau gaz si merge in suturi. asta dupa ce mi.a umblat unu la suruburile de aer. Si nu ii mai nimeresc reglajul. Multumesc :( :( scuzati titlul. Merge****

In carena de fata stanga/dreapta, ai doua porturi de inductie a aerului,verifica daca furtunele sunt conectate toate din carena pana la filtru aer.

Nu mai acuza suruburile de aer, ca nu are acest comportament indiferent cate ture dai sau scoti o data ce ai deschis acceleratia!

Editat de TNG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verifica filtrul de benzina (daca ai) Pare sa nu se alimenteze corect (ca debit)

Vericficari suplimentare:

pe rezerva face la fel?

cu busonul deschis la rezervor face la fel ?

cu plinul facut face la fel?

 

astea sunt verificari generice. Poate mai zice ceva unu care stie exact sistemul de alimentare - (ce o avea mobra pe acolo pompa si sau robinet vaccumatic, etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La modelul asta aproape sigur este ceea ce zice TNG. Mai e si un clapet cu actionare electrica pe tubulatura aia, clapet care este actionat dupa o anumita viteza, trebuie verificat si ala.

Un prieten care intre timp a ajuns mecanic moto a patit chestia asta mai demult. Le-a incercat pe toate, a demontat curatat verificat si reglat carburatoarele de o mie de ori, chiar le-a schimbat cu altele, la fel si cu bobine, cdi, pompa de benzina, filtru de aer etc.

Avand un alt F3 donator la dispozitie a aplicat si solutia finala: a schimbat motoru. Imi pare rau ca nu i-am vazut fata cand a constatat ca face la fel, dar tot am ras copios cand mi-a povestit la telefon :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Și eu am avut un f3 cu aceeași problemă: întrerupea în mers. La mine a fost ceva banal și greu de crezut (pt mine), descoperit din întâmplare. E vorba de senzorul/firul care oprește motorul când introduci în viteză și este piciorul pus.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...