edward_zone Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 A inceput sezonul sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Eu am bagat 650km in weekend, deci pentru mine da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Si nu ne dai si noua idei de trasee? Mai noi sau mai vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Eu n-am bagat inca plimbare in exterior da am facut si eu vreo 500km .Weekendul viitor eu as pleca pe la vulcanii noroiosi ceva gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Pai clasicul Ploiesti>Cheia>Intorsura Buzaului>Siriu>Buzau>Ploiesti. Asta e deschiderea de sezon la mine si am facut-o duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Eu am bagat 650km in weekend, deci pentru mine da. Pai clasicul Ploiesti>Cheia>Intorsura Buzaului>Siriu>Buzau>Ploiesti. Asta e deschiderea de sezon la mine si am facut-o duminica.Adica 250-300 km. Esti pescar? (gluma) Editat Aprilie 5, 2016 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Nu ti-am zis exact traseul. M-am urcat pe dealurile Buzaului, am mers si la Campina, si pana la Brasov . Atat mi-am calculat din kilometraj. » Post actualizat in 05 Apr 2016 08:49Si am mers si Sambata, am uitat sa precizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Am deja ~1000 km sezonul asta. Vreo 470 facuti doar duminica ce tocmai a trecut. Restul, serviciu + iesirile la cafea de cand daduse caldura foarte putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 A inceput sezonul sau nu? Depinde de tine. Sezonul incepe cand te simti tu confortabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 (editat) Eu am inceput sa merg de la jumatatea lunii februarie si am facut vreo 500 de km cu Virago (de acasa pana la munca si inapoi si un drum Buc-Targoviste si retur) si vreo 500 de km cu Varadero (de acasa la munca si inapoi, Buc-Snagov si retur, mers la RAR in Voluntari pentru identificare si un drum Buc-Bz si retur). Deci da, a inceput cam de o luna si jumatate pentru mine. Editat Aprilie 5, 2016 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Depinde de tine. Sezonul incepe cand te simti tu confortabil. Eu nu am inceput sezonul. Inca! sic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Prima plimbare pe anul asta a fost in ianuarie Dar in februarie un popa mi-a facut buba la motocicleta. Curand revin in sa. Acum astept piese de pe ebay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 ai reparat mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Pai si-n weekend nu ne plimbam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 A inceput sezonul sau nu? Nu inca. Mai asteapta, te anuntam noi cand incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Nu inca. Mai asteapta, te anuntam noi cand incepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 ai reparat mobra? Nu inca, saptamana asta sau cea viitoare ma operez (nu e cauzat de accident, ci o operatie pe care am tot amanat-o), maine ma vad cu chirurgul. Voi profita de pauza impusa de recuperarea dupa operatie ca sa-mi fac moto boboc, plus ca-mi apare si cartea ... Tre' sa-mi vina si "cateva kile" de accesorii de pe e-bay Dar sa nu poluam topicul omului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 prietena s-a vindecat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Dap, totul este ok! Poate si conduce auto si n-o mai doare. Zilele astea a revenit la job. Tre' sa se duca la control zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Nu inca. Mai asteapta, te anuntam noi cand incepe. Macar sunt sincer! Dar am facut vreo 2000 km pe simulator. Se pune? Eu prospectez piata pentru idei de trase noi. Pe 20 am o programare majora la service. Dupa aceea incep in forta! lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 bancherule lasa vrajeala si treci la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 NU-ti bagi unghia in gat cu atatea grade pana pe 20 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 6, 2016 Autor Share Postat Aprilie 6, 2016 Nu-mi plac asa de mult bulevardele. Idei de trasee? Iesiri in grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 Dar am facut vreo 2000 km pe simulator. Se pune? Aia 2000 de km pe simulator echivaleaza cu 5000 km pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate