dilybily Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 Posted Today, 12:25 AM r6-le alb cu negru? alb rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Ce bine ca s-a mai animat forumul, ca prea era in hibernare!!! Ia ziceti: cand ne dezmortim si noi calutii motorizati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cereall Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Va saluta un nou posesor de honda cbr f2! Abia astept sa se mai incalzeasca un pic sa ne vedem pe strazile minunatului nostru oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 ce sa se mai incalzeasca??? nu vezi ca e USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Salutare! mai nou sunt si eu acum din Braila. ce sa zic nu cunosc pe nimeni sa zicem ca e primul an in care incep sezonul pe moto ..da stiu sunt incepator pe R6.. sper sa terminam aman2 sezonul intregi ) (am botez facut la 80 km/h nu e senzatie), Si daca am nevoie de sfaturi sau ceva sa stiti ca o sa apelez la voi ca observ ca sunt foarte multi oameni cu experienta! Asfalt uscat! si nu calcati frana spate tare in curba!! Salut! Si eu am fost incepator pe R6 si pana acum nu am avut incidente. Secretul e sa fii cat mai matur, constient de riscul din acel moment si sa ai spirit de anticipare (miscarile conservarilor) . In rest vreme buna si gaz in rezervor. Editat Martie 11, 2014 de aka` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilybily Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Multumesc pentru sfat. Cam asa merg ..nu ma agit prea tare ca stiu ca agitatia doare:))) am facut azi 150 km fara incidente:))) ! mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Baieti a venit caldura!!! Deci pe unde ne adunam si noi calare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Ala alb cu negru sunt eu ) Dar abia atept sa ne vedem cu ele. Maine fac asigurare !!!! Si la plimbarica! Dau de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Unde si cand va mai strangeti, baieti? Maine cred ca ajung si eu in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Unde si cand va mai strangeti, baieti? Maine cred ca ajung si eu in zona. .... Deci cam pe unde se strâng băieții si pe unde tocesc cauciucurile.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 La panze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 25, 2014 Share Postat August 25, 2014 Propun un traseu scurt pentru una din zilele urmatoare. https://goo.gl/maps/Yz4JN In functie de doritori, stabilim ziua si ora plecarii. [media][/media] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cereall Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Salut! Eu si inca un prieten ne gandeam sa mergem la o plimbare in zona asta miercuri, eu am un cbr f2 si prietenul meu un gsxf, plecarea dupa ora 11.00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Tineti-ma la curent daca va hotarati....si care va fi traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Ma bag si eu..)..pe week-end-ul asta..: Editat August 29, 2014 de mariang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Duminica, Ora 11 la Rompetrolul din Plantelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Adjudecat!!!.....itinerar?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 L.am postat mai sus, acum cateva zile. » Post actualizat in 31 Aug 2014 12:37 Fost-am duși la plimbare. Din cauza timpului nu am făcut decât o parte din traseu. Traseu frumos Luncavita-Nifon. De la Nifon la Horia insa, drumul lasa mult de dorit. Drumul de intoarcere Horia-Macin e usor denivelat, dar se poate merge cu 110. Bacul costa 15 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Sambata s-a desfasurat in Braila un eveniment comemorativ de talie nationala la care au participat motociclisti din mai multe orase simultan si prin care am vrut sa demonstram ca suntem o forta care raspunde cu promptitudine si unitate in conditiile in care unul de-al nostru pateste ceva (am in vedere aici incidentele de la Sanziei de acum o luna). Stirea cu evenimentul: http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Regional/Digi24+Galati/Stiri/Au+strigat+in+tacere?video=0&width=600&height=400" scrolling="no" width="600" height="400 In continuare se va organiza un mars de protest chiar la locul faptei, la Sanzieni, sambata 20 sept. Eu unul merg si ma gandeam ca ar fi frumos sa mergem mai multi din Braila. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Noiembrie 13, 2018 Share Postat Noiembrie 13, 2018 Sunt Marius. Posesor de FJR albastru. Va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate