FlorinSg Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 la felul cum merg eu nu ajung chiar asa de devreme .... Mesaj completat cine vrea sa mearga la ploiesti vineri la ora 17 si juma ne gasim pe buzaului colt cu centura la omv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 hmmmm nu sa mai scris de ceva vreme pe aici!!! mai e cineva activ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 sunt la pietre toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 dintre cei care nu sunt la pietre care ajuta un NOU camarad brailean cu o informatie!!! unde gasesc consumabile moto in braila sau in galati si ceva un service de curatzat carburatoare sincronizat si alte treburi, mai ieftin asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Ivas Moto in Galati. E la 2-300 de metri de trecerea bac, unde incepe faleza superioara. Da consumabilele de ce nu ti le comanzi pe net ca sunt zeci de magazine online? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) vad ca ai kawasaki la profil. gasesti un baiat f priceput si la potdul de la apollo. nu ai cum sa ratezi pt ca e o pancarda mare cu Kawasaki + Aprilia. Are serviceul de peste 10 ani. LE: la ce am comandat eu de la el preturile au fost mai mici sau egale cu ce gaseam pe net. Editat Iulie 26, 2011 de LUCIBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_85t Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 sau de aici: http://www.piese-motocicleta.ro magazin online din braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 plecare we trecut.....poze de traseu....transfagararan , transalpina ,etc etc https://picasaweb.google.com/113914111231902695600/PlimbarePrinMunti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 trece vara... nicio activitate pe braila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 26, 2011 Autor Share Postat August 26, 2011 toata lumea se plimba ...merge la intruniri ....ce activitate mai vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabollyq Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Salut motociclistii din Braila si nu numai ! Sunt proaspat posesor de permis categoria A. De fapt, A B C D E, dar A`ul il asteptam cu nerabdare. A trecut vara pana m-am hotarat eu sa imi misc oasele sa dau de permis. Sper sa ne vedem prin oras. O sa calaresc, fara incidente sper, o Yamaha YZF 600r. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Te asteptam printre noi in primavara... mai este un posesor de thurndercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Multumesc baietilor care mi-au raspuns la posting asta vara in legatura cu consumabile moto!! Am fost la baieti de la kawasaki de langa podul de la apollo imi aduceau placutze cu 5 milioane m-am lasat la mana mea si am gasit in alta parte ceva mai ieftin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 In general gasesti consumabile pe internet si se pot gasi oferte f bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Decembrie 28, 2011 Share Postat Decembrie 28, 2011 am si eu nevoie de un service din braila pt a pune 2 sigurante la partea electrica, nu merg semnalizarile, povetse veche, imi puteti spune si mie niste locatii, sau macar sa posteze baietii cu service-urile?unu e ala la apolo, la pod, l-oi gasi eu, altceva ce mai stiti?va rog mult ca trebuie sa rezolv problema aia si sa pot inscrie motorul.e vorba de o Honda 954 din 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2012 Salut motociclistii din Braila si nu numai ! Sunt proaspat posesor de permis categoria A. De fapt, A B C D E, dar A`ul il asteptam cu nerabdare. A trecut vara pana m-am hotarat eu sa imi misc oasele sa dau de permis. Sper sa ne vedem prin oras. O sa calaresc, fara incidente sper, o Yamaha YZF 600r. Sa auzim de bine ! asfalt uscat.....ne vedem in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scay Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Vand Ghete Sidi marimea 41 stare 8-9,foarte putin purtate sunt din piele. pret 200 lei neg cumparatorul isi rezolva transportul. tel:0747365990/0746793357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 am si eu nevoie de un service din braila pt a pune 2 sigurante la partea electrica, nu merg semnalizarile, povetse veche, imi puteti spune si mie niste locatii, sau macar sa posteze baietii cu service-urile?unu e ala la apolo, la pod, l-oi gasi eu, altceva ce mai stiti?va rog mult ca trebuie sa rezolv problema aia si sa pot inscrie motorul.e vorba de o Honda 954 din 2003. poate ca ai rezolat problema cu sigurantele si ai si imatriculat motoru daca nu da un semn poate reushim sa iti rezolvi problema singur !! De ce nu mai posteaza nimeni nimic pe zona Braila??????Trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 un service in braila /galati unde pot monta o alarma pe motor stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Singurul service din braila este pe net... mai precis clipuri video care te invata cum sa faci. In rest cativa baieti mai priceputi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Iesiti azi la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 In weekend daca doresti ne gasim mai multi in port sa in lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 In weekend daca doresti ne gasim mai multi in port sa in lac La ce ora in port?La ce ora in parc? Vineri,sambata sau duminica? Traseu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orka Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Salut. Am si eu o rugaminte, poate ma poate ajuta careva, mai exact pe un prieten de al meu. El si cu prietena lui, s-au intalnit anul trecut pe centura orasului Onesti cu un cuplu din Braila, sot si sotie, ei aveau o Honda visinie, nu mai stie de care. Din ce mi-a zis motorul cuplului din braila era destul de nou si a costat destul de mult. Prietenul meu era cu un BMW de 850. Cand s-au despartit prietenul meu a uitat sa ii ceara tipului din braila numarul de telefon. Am uitat sa mentionez, ca prietenul meu e din Sf. Gheorghe, Covasna iar numele lor este Robi si Ionela. Am rugamintea, daca cumva datele care le-am lasat va zice ceva (stiu ca sunt putine si vagi) sau ii cunoasteti spuneti-mi cum ar putea sa i-a legatura cu ei. Merci si asfalt uscat. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 slabe sanse la cat de mult e frecventat e topicul asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate