theos_ Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Nu m-am prins. Ce e ala 'fan' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Nu m-am prins. Ce e ala 'fan' ? ceva "naspa", dar nu trebuie sa te superi, tine si de gusturi, apreciaza sinceritatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 5, 2016 Autor Share Postat Octombrie 5, 2016 Cum sa ma supar ? Mai naspa arata cand avea un metru si se auzea un pic mai mult decat stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Vali Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Toba shark scurtata de mine 14cm,scos silencer-ul si nituit inapoi.zgomot gros,puternic asa cum am vrut.pastrat siliconul original,sitele taite la aceeasi dimensiune si e ok.nu fae zgomote anormale.durata 40 de min maxim,costuri 16 lei un pistol de nituri si 5 lei niturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Toba shark scurtata de mine 14cm,scos silencer-ul si nituit inapoi.zgomot gros,puternic asa cum am vrut.pastrat siliconul original,sitele taite la aceeasi dimensiune si e ok.nu fae zgomote anormale.durata 40 de min maxim,costuri 16 lei un pistol de nituri si 5 lei niturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Toba shark scurtata de mine 14cm,scos silencer-ul si nituit inapoi.zgomot gros,puternic asa cum am vrut.pastrat siliconul original,sitele taite la aceeasi dimensiune si e ok.nu fae zgomote anormale.durata 40 de min maxim,costuri 16 lei un pistol de nituri si 5 lei niturile. 1. Ai facut o mare tiganie. 2. Fara prinderea aia pe scarita o sa iti sara toba in cateva luni, se foarfeca niturile. Tobele sport, alea de vin nituite, chiar si cu bratara ce le tine prinse de scara, vin prinse cu popnituri de inox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 O pierde, deschide un topic cu titlul: "Pierdut toba Gipsy. O declar nulă". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Toba shark scurtata de mine 14cm,scos silencer-ul si nituit inapoi.zgomot gros,puternic asa cum am vrut.pastrat siliconul original,sitele taite la aceeasi dimensiune si e ok.nu fae zgomote anormale.durata 40 de min maxim,costuri 16 lei un pistol de nituri si 5 lei niturile. Sunetul ca sunetul dar arata ca draku . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Cred ca un caldarar o prelucra mai estetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 Eu am avut un arrow carbon.era cam lung...cam silențios. Era cu cot de legatura cu tot. Nu am fost mmulțumit de aspect cae prea mare prea slab ca sunet. Am facut schimb cu ceva toba MASS ceva stil Gp.in fine.se auzea din satul vecin. SERIOS VORBESC! La rateu pe esapament scotea flacari.suuper. nah numa problema era...ce era? Oare? CUPLU!!! Cu arrow tragea ca de il fute@ pita.in ori ce ture mergea zici ca naiba il apuca. Cu asta?! Pana la 6000 7000 de ture era bicicleta. Am dat pana la urma toba aia cu chiu cu vai cu 150euro. M-am învățat minte. Nu lock sau sunetul e baza ci performantele cu toba respectiva... Am stau si caut pe net ceva evacuare speciala pt modelul meu.bun, nu?! » Post actualizat in 06 Oct 2016 18:41 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate