crazy_mouse_87 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Daca tot a tinut vremea cu noi, ne-am hotarat sa dam o fuga in Cozia. Asa ca am facut bagajul si fuguta sus pe munte. Exista un drum forestier care urca pana la cabana. Am tras cateva cadre ca sa vedeti si starea drumului. Plecarea a fost duminica la 10 si intoarcerea a fost luni, undeva la ora 21 am ajuns acasa , desi nu am vrut sa ma prinda noaptea pe drum. Dar aglomeratie mare de la dealul negru pana in pitesti, coada...am mai poposit si in pitesti ca dadeau tarcoale nori de furtuna. Fapt pentru care am hotarat sa ma intorc pe drumul vechi Pitesti-Gaesti-Bucuresti. Un drum foarte denivelat, dar macar nu ne-a batut vantu ca pe autostrada. Drumul a fost cum a fost , dar intalnirea de gradu'0 este de neuitat. Dupa ce am vazut o pisica salbatica la distanta de 3-4 m...la 15 minute de mers am dat de fundu lui mos martin care era bine postat, pe poteca marcata, exact dupa o curba. Lucru care sincer m-a bucurat', sa vad ca inca mai avem paduri mai salbatice pline de animalute. P.S. Daca mai sunt iubitori de munte si de trasee montane si ies la plimbarica , dati un semn si poate va-nsotesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 bravo pentru tura, vad ca a fost un fel de mini 'safari' dupa numarul de 'animalute' intalnite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 bravo pentru tura, vad ca a fost un fel de mini 'safari' dupa numarul de 'animalute' intalnite multumesc! cam asa arata o pisica salbatica.. parca este una de apartament http://www.descopera.ro/natura/12086115-pisica-salbatica-o-umbra-prin-padurile-romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Frumos drum! Cred ca ultima data am fost pe acolo acum 10 ani.... Ati dormit la cabana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Frumos drum! Cred ca ultima data am fost pe acolo acum 10 ani.... Ati dormit la cabana? Cabanierii sunt oameni de nota 10 . Cazarea este 25 de lei de om...si ai si un brat de lemne in banutii acestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Pe care drum se urcă? Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 bucuresti-jiblea (veche)-bradisor ( si urmam drumul 703n) dar avem indicator catre cabana cozia..apare in pozele de mai sus pe harta acesta de jos este drumul. http://distanta.ro/45.317820,24.338976/bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 În 99 am urcat prima dată la releu, cu un... Cielo . De atunci am mai fost de multe ori cu diverse 4x4, inclusiv iarna prin nămeți. Foarte, foarte frumos drumul până sus. Atenție vara însă, te poți întâlni pe drum cu câte o viperă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 (editat) Frumoasa tara avem,felicitari pentru tura! Editat Mai 3, 2016 de LEON77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate