Druja Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Salutare! Si-a schimbat careva distribuția la 600rr...daca da, de unde ați luat-o si ce costuri au implicat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 vezi daca te coafeaza aici /index.php?/topic/722918-superoferta-kituri-de-lant-did-cu-spray-uri-de-lant-gratuite/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 vezi daca te coafeaza aici /index.php?/topic/722918-superoferta-kituri-de-lant-did-cu-spray-uri-de-lant-gratuite/ )))))) Pune tata lant de asta la distributie, ca tine mai mult, mai ales daca il cureti si ungi periodic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Ce treaba are lantul de distributie cu cel de transmisie?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 )))))) Pune tata lant de asta la distributie, ca tine mai mult, mai ales daca il cureti si ungi periodic. Ce treaba are lantul de distributie cu cel de transmisie?! Ignorati-mi postul am inteles eu altceva. 12 ore de cand sunt la birou .... au fugit neuronii la metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Nu e problema, importanta e atitudinea, ca ai vrut sa ajuti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 )))))) Pune tata lant de asta la distributie, ca tine mai mult, mai ales daca il cureti si ungi periodic. Lasa ca a nimerit ceva din greseala: omul ala aduce si lanturi de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Lasa ca a nimerit ceva din greseala: omul ala aduce si lanturi de distributie. Tot raul spre bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ra2zzor90 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Lanțul e undeva la 360 lei am luat eu și întinzător ar trebui schimbat odată cu lanțul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Si esti mulțumit dupa ce ai schimbat lant si intinzator? Nu mai zornaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djr0bert2008 Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 daca va apucati de distributie schimbati lantul , patinele si intinzatorul , degeaba pui un lant nou si intinzatorul ii praf , sau lant nou intinzator nou si patinele praf ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Cam la ce costuri se ridica lantul, intinzarorul, patinele ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 da pinioanele nu le schimba nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 da pinioanele nu le schimba nimeni ? Nu este nevoie. Nu am vazut niciodata pinion uzat la axelele cu came la moto japoneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 http://www.cmsnl.com/search/index.php?spbmbrand=HO&spbmmodel=cbr600&spbmvin= cauta si vezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Un lant de distributie costa maxim 300 de lei Patinele si intinzatorul sunt de obicei mai scumpe pentru ca sunt piese OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Druja Postat Mai 12, 2016 Autor Share Postat Mai 12, 2016 Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate