Admin l.u.v Postat Mai 14, 2016 Admin Share Postat Mai 14, 2016 Plecare ora 9, mers repejor, mancare si putina lalaiala si retur pana la or 17? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Defineste repejor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2016 Autor Admin Share Postat Mai 14, 2016 110-130 km/ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 O sa vin eu, dar duminica viitoare si mers incetisor, cu revenire acasa cat mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Defineste incetisor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Cu vreo 10 la ora mai mult fata de viteza legala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Vezi in localitati cat de repejor te duci, ca azi era radar pe sensul spre Bucuresti. Din lipsa de buletin, am fost nevoiti sa ne intoarcem azi de la pod, bine ca n-am ajuns in Ruse sa ne intoarca bulgarii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Da-i blana ca merge. Pe mine nu m-a oprit nimeni Geo uite ca ai cu cine sa recuperezi maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Nu stiu daca mai plec maine, desi m-am ofticat grav azi ca m-am agitat degeaba de dimineata, doar ca sa vad Giurgiul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate