foxxbiker Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 http://ziarulclujean.ro/accident-grav-intre-o-motocicleta-si-o-masina-ambii-soferi-erau-beti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 "Beutura" strikes again... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 sigur erau moldoveni sau olteni fiindca altfel nu-mi explic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Am citit eu mai demult o stire despre unul care fiind beat si fara permis, a facut un accident cu o masina neinmatriculata. Vad ca mai sunt pretendenti la titlu... Sanatate inconstientilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 sigur erau moldoveni sau olteni fiindca altfel nu-mi explic. Pe ce te bazezi ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Pot sa ma pish pe amandoi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Pe ce te bazezi ? )) Simplu: comuna Iara aflandu-se la granita dintre judetele Vaslui si Dolj este limpede ca cei doi erau fie moldoveni fie olteni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Vaslui si Dolj vecine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sly06 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Pot sa ma pish pe amandoi ?! Vezi să nu te pisi pe tine înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Vaslui si Dolj vecine Ma ocup repede si cu o poza, stai o leaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 (editat) Simplu: comuna Iara aflandu-se la granita dintre judetele Vaslui si Dolj este limpede ca cei doi erau fie moldoveni fie olteni.... Sper ca lumea sa inteleaga ironia ta. )))) Editat Mai 16, 2016 de marian90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 cascati bine ochii fratilor si mana pe frana , in jumate de ora de mers prin cluj am avut doua situatii in care am oprit la cca. 5 CM de bizon pe motiv de neacordare de prioritate , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Sper ca lumea sa inteleaga ironia ta. )))) de ce ai stricat toata distractia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Hai ca am gasit si harta COMUNA IARA.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Sanatate sa aiba, indiferent ca au gresit ..ambii. acum depinde ce au consumat: daca au beut jin is moldoveni, de or beut palinca mi s ardeleni, de or beut tuica is olteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Hai ca am gasit si harta ms de copyright COMUNA IARA.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Ironie pe topice de accident , foarte constructiv . Am simtit-o voiam sa vad pana unde mergeti cu ea atata tot. Oricum sigur era vreun bulgar la volan cu numere de BH(BAHAMAS), asta sigur la granita cu dolju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Doreai o discutie serioasa despre un accident intre 2 imbecili care s-au suit bauti la volan/ghidon? Ai vreun sfat, vreo invatatura din acest accident? De altfel acest topic nici nu ar avea ce sa caute la rubrica accidente. Adevarul este ca te-ai simtit atins fiind oltean (total sau partial) si acuma o dai la intors. Mai sunt si altii olteni si moldoveni (unii chiar din amandoua) dar nu s-au suparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Dar nici eu nu m-am suparat, e prea mult spus. Eram curios de ce a trantit acea afirmatie acolo. Eu chiar m-asteptam la o poza de la tine cu ele puse una langa alta pe harta . Cat despre imbecili , e bine ca nu le-a fost fatal Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate