Rimio Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Am baut cam mult aseară si as vrea sa găsesc un traseu lejer pentru retur in Bucuresti, in limita a 5 ore de mers legal+10. Apreciez orice sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Zabovit inca doua-trei ore in Vama, mancat ceva si apoi pe A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 (editat) Mananca bine, hidrateaza-te bine, baga cateva ore de somn daca ai unde si retur cum zice colegul mai sus pe A2. Sunt convins ca data viitoare o s-o lasi mai subtire cu bautul. Sa dai de veste ca ai ajuns bine acasa. Drum bun ! Editat Mai 22, 2016 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 22, 2016 Admin Share Postat Mai 22, 2016 Se vede ca ai baut bine, sa deschizi topic ca sa intrebi cum ajungi de la mare in Bucuresti este ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 A2-ul. Ai viteza suficient de mare, ai benzinarii sa te opresti sa mai bagi o apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 In plus, respecta viteza legala . Nu risca sa te opreasca vreun echipaj ca ai festelit-o. Daca te simti obosit fa opriri dese. Ziua s-a marit, asa ca ai timp suficient sa ajungi intreg acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Mai 22, 2016 Autor Share Postat Mai 22, 2016 Se vede ca ai baut bine, sa deschizi topic ca sa intrebi cum ajungi de la mare in Bucuresti este ceva! Cum ajung nu e o problema. Cum ajung cat mai safe (sunt cu pasager) si cat mai putin obosit e subiectul topicului. Asta e, am fost iresponsabil dupa prima sticla de vin. Rusinica mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Poza de la profil o aveai sau ai pus o acum? :-) Drum bun si grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Caz. Un cunoscut a baut de la 17.00 pana la 23.00. Vin, whiskey. La 7 dimineata, venea in bucuresti cu taxi sa ia masina de serviciu. A luat masina, s-a intors acasa, intr-o localitate de la vreo 15-20 km de bucuresti. La nici 200 m de casa l-a oprit politia. ( era aproape 9 ceasul). Testul a iesit cu 0,44 mg alcool pur in aerul expirat. Dosar penal. SFAT : cantareste bine cat ai baut, pana la cat si asa cum spun colegii, hidrateaza-te, mananca bine, mai stai pe acolo, dormi daca este cazul fie si pe plaja ), nu te grabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Mai 23, 2016 Autor Share Postat Mai 23, 2016 (editat) Poza de la profil o aveai sau ai pus o acum? :-) Drum bun si grija mare O am de cand m-am inregistrat pe forum . Intamplarea face ca de obicei nu beau. Dar si cand rup lantul ... Caz. Un cunoscut a baut de la 17.00 pana la 23.00. Vin, whiskey. La 7 dimineata, venea in bucuresti cu taxi sa ia masina de serviciu. A luat masina, s-a intors acasa, intr-o localitate de la vreo 15-20 km de bucuresti. La nici 200 m de casa l-a oprit politia. ( era aproape 9 ceasul). Testul a iesit cu 0,44 mg alcool pur in aerul expirat. Dosar penal. SFAT : cantareste bine cat ai baut, pana la cat si asa cum spun colegii, hidrateaza-te, mananca bine, mai stai pe acolo, dormi daca este cazul fie si pe plaja ), nu te grabi. Din cate stiu dupa betii crunte poate dura peste 24 de ore sa ajungi la alcoolemie zero . Nu ma surprinde deloc intamplarea relatata de tine. Si eu am avut un morcovel la intoarcere. Oricum, m-am intors pe A2, care a fost mai libera decat ma asteptam. Am, deschis ventilatiile la casca si geaca, lucru care cred ca a ajutat. O sa fiu mai responsabil pe viitor. Multumesc tuturor pentru suport. Editat Mai 23, 2016 de Rimio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 O sa fiu mai responsabil pe viitor. Multumesc tuturor pentru suport. Chiar te rugam sa fii mai responsabil .Mai ales ca aveai si pasager. Acum asteptam berile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate