Antonio Ionescu Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Hello, ma gandeam sa mergem pana la un local dragut. Aveti link ul mai jos https://www.facebook.com/MooDSnagov/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Si ce sa faci la local, daca te duci cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_Bora Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Eu m-as baga. Cand vrei sa mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa20 Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 da si eu as vrea. cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Daca este pentru incepatori, cred ca ma bag si eu. Poate in weekend, in prima parte a zilei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 8, 2016 Autor Share Postat Iunie 8, 2016 Si ce sa faci la local, daca te duci cu motoreta? acolo bem un suc ne relaxam. @ceilalti: sincer, sambata la ora 13 00 am treaba pana pe la 15.00...deci dupa sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danezu Ptm Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 as merge si eu...spuneti cand ne vedem si locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 Am putea sa mergem pana la Sinaia.La Snagov ajungi in 20 min.Este un traseu super simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larryeo Postat Iunie 8, 2016 Share Postat Iunie 8, 2016 M as baga si eu, dar as alege alta locatie, Pizzeria Lions, au o pastrama la ceaun de plangi, la fel si restul mancarurilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Deci...sambata...duminica? Mai ramane valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 9, 2016 Autor Share Postat Iunie 9, 2016 eu merg sigur,sambata pot dupa 3 duminica pot oricand » Post actualizat in 09 Jun 2016 08:57M as baga si eu, dar as alege alta locatie, Pizzeria Lions, au o pastrama la ceaun de plangi, la fel si restul mancarurilor! arata bn » Post actualizat in 09 Jun 2016 08:59hai sa ne vedem vineri seara la un suc intr-o parcare ceva sa ne cunoastem daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Sau asa...si stabilim atunci cand si unde iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_Bora Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Eu ma bag si la asta. Vineri in ce parcare si la ce ora ne vedem? Eu propun parcarea de langa KFC Baneasa langa Ikeea pe la un 8 seara. E vreunu amator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Este bine si pentru mine maine pe la 20:00...Alti doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 (editat) Sa bagi aici ora de plecare si locul Toni, daca pot am sa vin sa vad si eu jucaria ..... mai schimbam o vorba. Editat Iunie 9, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Daca vine conta vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Este bine si pentru mine maine pe la 20:00... Alti doritori? Vineri seara e aglomerat nordul capitalei si DN1 spre Ploiesti. V-as recomanda ceva mai liber. Asta trecand peste faptul ca incepatorii n-ar trebui sa mearga niciodata noaptea. Mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 @ K Vineri seara se intilnesc, vorbesc, pun tara la cale ..... dupa care aflam si noi daca si cind se pleaca ..... sint incepatori. @ Lex Vezi ca o sa se mearga probabil incet ..... pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 (editat) @ K Vineri seara se intilnesc, vorbesc, pun tara la cale ..... dupa care aflam si noi daca si cind se pleaca ..... sint incepatori. Asa da. O agapa pentru programare de plimbare pentru sambata pe lumina e OK. Dar tot nu recomand nordul. Drumuri bune! A, inca ceva: evitati carciumile ca destinatie. Multi nu rezista tentatiei unei beri. Mai bine o padure, un castel, un conac, ceva. De exemplu entru sambata: Comana, Micul Trianon, Editat Iunie 9, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 Pai nu pot sa merg tare cu burta plina, KFC, un suc, o aripioara. + toba goala + noapte. Arunca colegii cu pietre dupa mine! ) Noapte merg incet si cu ambreiajul tras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 un grup de incepatori este cea mai proasta idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Corect! Uitasem de asta. Baietii, daca iesiti la plimbarea aia mergeti fiecare in legea lui, nu va tineti unu' dupa altu, nu incercati sa mergeti grup compact. Schimbul de impresii si socializarea se executa la destinatie, pana acolo fiecare in legea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 un grup de incepatori este cea mai proasta idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Sau mai bine ne strangem undeva diseara sa vedem meciul Incepatori + experimentati Editat Iunie 10, 2016 de Silviu Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 Hello ! as propune sa ne vedem undeva mai aproape daca e ....nu la ikea mai ales vineri mereu e RAR pe acolo si toata lumea se duce acolo...putem sa ne vedem in parcare la tribunal sau la blibloteca nationala e pe la unirii ... Da am mai auzit ca nu e bine cu incepatorii, oricum fiecare pe legea lui ...oricum si cu experti am mers si am mers pe legea mea, am ramas in spate si i-am lasat pe ei sa se bage printre masini etc. ziceam ca oricum iesim sa ne cunoastem nu neaparat sa facem o plimbare azi undeva. ora 21:00 la parcare biblioteca nationale e ok ? ma gasiti ca ionescu antonio pe facebook sau grup -ul https://www.facebook...23780621339875/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate