ser79ban Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 acuma si pozele de la mine un numar insistent unii s-au dat in leagan; nu se vede persoana dar asta a si vrut ca striga "fara poze" am avut si insotitori cu auto una dintre masinile distruse aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 faine, le asteptam si pe celelalte de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Bai ce vreme misto! Incredibil de cald si de frumos pt 1 ianuarie! Ma batea gandul sa nu mai vin, dar cand am vazut cum e afara, mi-a trecut brusc mahmureala. A meritat din plin, a fost o plimbare foarte faina. Urmeaza plimbarea de sf. Ion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Haideti, haideti cu pozele alea A fost foarte frumos...vreme buna, 10 grade.. s-au strans exact cum vroiam, multe mult motoare de toate tipurile.. am avut ideea sa mergem la Belciugatele si - in mod curios - toata lumea s-a luat dupa mine Frumos drumul, fara incidente, cam incet dupa parerea mea Frumos si acolo dar din pacate erau in curatenie dupa revelion si n-am putut intra sa vedeti ce fain e si inauntru (e aranjat bine localul). Bine macar ca au fost draguti si ne-au servit niste sucuri.. reci..brr Apoi la intoarcere am zabovit vreo..ora-doua pe la OMV in Pantelimon, unde nu le venea sa creada fetelor care serveau cata gasca moto s-a adunat Pozele spun totul.. asa ca.. maestre.. sa cante pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 ce tare e tipa din prim-plan!!!! super echipare!!! cu rochitza,cizmulete si niste protectii de tibie de toata frumusetea! Per ansamblu Super frumos!...O iesire reusita ,poze dragute... tineti-o tot asa! UN AN NOU MAI BUN! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonic_Creature Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 (editat) Domnuu, pune-ti ochelarii si mai uita-te odata Nu am rochita ci pantalonasi, ce se vede acolo e un fular pt brau ca mi-era rece.. cizmulite nu cizmulete...iar protectiile de tibie (si genunchi) sunt intr-adevar de toata frumusetea Editat Ianuarie 1, 2007 de Demonic_Creature Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Ianuarie 1, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2007 nu te lua de fotografa; avea un plovar peste blugi, nu era in fusta. le: ....sau cum zice ea ca stie mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 ray, ti-ai recuperat masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Dap.. m-a tractat colegul motociclist (fara motocicleta ) de aici din prim plan... Imi pare rau dar nu i-am retinut numele, cert e ca are un "trike+1" de la Honda Pe aceasta cale iti multumesc mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 mai iese careva maine 2 ian 2007? /index.php?...c=73896&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 1, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 1, 2007 (editat) Salut.. Incredibila vreme a fost astazi..nu-mi venea sa ma mai dau jos de pe motor.. Dupa ce ne-am despartit la benzinarie am mai batut tot centrul de citeva ori,apoi m-am dus si eu spre casa cu parere de rau,dar din motive de..nevasta Si acum poze: Luigi Vicol Editat Ianuarie 1, 2007 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 inca niste poze sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Yeeey.. super pozele. felicitari fotografei mele Care s-a chinuit un pic sa faca pozele alea in miscare.. numai eu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Yeeey.. super pozele. felicitari fotografei mele Care s-a chinuit un pic sa faca pozele alea in miscare.. numai eu stiu Le-am cropat eu putin dupa cum se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 super poze, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhifly Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Salutare!! Eu am fost la prima iesire "la iarba verde" cu voi - de fapt la prima iesire in grup - dar mi-a placut! Oricum sant proaspat in hobby-ul pe 2 roti (am luat microbul in septembrie, mi-am luat carnetul moto in noiembrie si motorul / yamaha r6 / in decembrie) asa ca acum sant pe strada cum e un pic de vreme buna! Astept cu interes o noua ocazie de drumetie in grup (cat mai mare!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Salutare!! Eu am fost la prima iesire "la iarba verde" cu voi - de fapt la prima iesire in grup - dar mi-a placut! Oricum sant proaspat in hobby-ul pe 2 roti (am luat microbul in septembrie, mi-am luat carnetul moto in noiembrie si motorul / yamaha r6 / in decembrie) asa ca acum sant pe strada cum e un pic de vreme buna! Astept cu interes o noua ocazie de drumetie in grup (cat mai mare!!) Bine ai venit. Se vedea ca e nou nouta motocicleta.Nici macar cauciucurile nu le-ai rodat,nu?(se vede inca linia aia de pe cauciucuri cand sunt noi) O sa fie iesiri pe pt. toate gusturile la primavara/vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Intradevar sunt frumoase pozele! Poate tine vremea cu noi si mai facem asa iesiri. Pentru mine a fost a doua iesire si a inceput sa-mi placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Intradevar sunt frumoase pozele! Poate tine vremea cu noi si mai facem asa iesiri. Pentru mine a fost a doua iesire si a inceput sa-mi placa Pai atunci fa bine si pune-ti internet acasa, ca sa nu mai pierzi plimbari precum cea de alaltaieri, in Bulgaria! Mie cel mai mult imi plac plimbarile astea (dez)organizate cu o seara inainte sau chiar in dimineata plecarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Frumoase poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Pai atunci fa bine si pune-ti internet acasa, ca sa nu mai pierzi plimbari precum cea de alaltaieri, in Bulgaria! Mie cel mai mult imi plac plimbarile astea (dez)organizate cu o seara inainte sau chiar in dimineata plecarii. Si mie imi place tot asa. O sa-mi pun net cat mai repede ca mor daca mai ratez vreo plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate