MOD Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Felicitari domnu'! Sa aveti drumuri lungi si faine! Pentru imagine nota 10.Urmatoarea faza ii sa te vad la o cursa cu un cross. Hai sa si muncim putin printr-o padure! Dan Morar Transilvania Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Felicitari domnu'! Sa aveti drumuri lungi si faine! Pentru imagine nota 10.Urmatoarea faza ii sa te vad la o cursa cu un cross. Hai sa si muncim putin printr-o padure!Dan Morar Transilvania Bikers Mersi Dane , mersi. Acu' lasa-ma un pic sa me redresez si eu financiar k de aude nevastamea k mai vreau si un enduro ma si tzapa deacasa Editat Aprilie 27, 2008 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Gata, io mi-am primit cadoul de Paste..., nitala-i , azi l-am achizitzionat... Suzuki Intruder 1500 LC: Frumos cadoul, sa tot primesti asa ceva . Sa-l stapinesti sanatos si sa ai chef, benzina si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 felicitari!super tare! sa o calaresti sanatos!sa ai noroc de ea. cum o cheama? Nu este o EA, este un EL..., si i-l cheama AUTOBUZU' , Cuki l-a botezat azi noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Nu este o EA, este un EL..., si i-l cheama AUTOBUZU' , Cuki l-a botezat azi noapte... autobuz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) autobuz? In dragoste, sexul nu conteaza nici dimensiunile Editat Aprilie 27, 2008 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Da Galen, sunt indragostit de motor, dar de regula nu fac sex cu el. Tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Da Galen, sunt indragostit de motor, dar de regula nu fac sex cu el. Tu ? Nu ai inteles ce am scris eu, dar nu-i bai, sa-l stapinesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profy_X Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Asta e a mea...nu e cine stie ce..dar sunt multumit de ea deocamdata o tin parcata in scara ca altundeva nu am unde.. Editat Aprilie 27, 2008 de Profy_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Asta e a mea...nu e cine stie ce..dar sunt multumit de ea deocamdata o tin parcata in scara ca altundeva nu am unde.. e faina si e important ca-i yamaha, conteaza marca nu capacitatea cilindrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Si eu cu JIM MORRISON al meu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Hop si eo, cu Katana mea, mai eleganta, mai frumoasa si mai ingrijita ca niciodata Editat Aprilie 29, 2008 de Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Transalpul o inventie reusita.Faget,Baisoara,Remeti-Aiud,Baia-Mare si iaca 1500 km.pentru un incepator.Super comod si prietenos.Il recomand la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dane1 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Transalpul o inventie reusita.Faget,Baisoara,Remeti-Aiud,Baia-Mare si iaca 1500 km.pentru un incepator.Super comod si prietenos.Il recomand la toata lumea. Pt.pasagerul täu(io) nu a fost asa comod dar se putea si mai räu.in rest de acord cu tine:Transalpul rules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a new one ..cat o tin? pana mi se face dor de vulcan si revin in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitzuhu Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 a new one ..cat o tin? pana mi se face dor de vulcan si revin in tara. faina jucarie, sa te poarte sanatos pana la intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 furia fekete si mz-u... nici nu stiu care mi mai drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 furia fekete si mz-u...nici nu stiu care mi mai drag Faina Mobra, imi starneste amintiri placute..., am inceput pe o Mobra si pe un Hoinar prin 92'-93' (ce vremuri...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Tarnita.marisel. Pt. prietenul Dane special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Primul post asadar pentru mine. Eu si cu a mea mandra KAWA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Jacalu: super poze! Sa mai vii cu noi ca tre sa ne mai vezi prin aer! Asa o sa mai am si eu ceva poze ca fara voi.... De motor numai de bine. Buna alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Primul post asadar pentru mine.Eu si cu a mea mandra KAWA. bun venit pe forum fain motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Primul post asadar pentru mine.Eu si cu a mea mandra KAWA. super ! rosu =sange de taur... deci cai putere negru.....,pana corbului... asa ai sta bine la un chopper rosu si negru! frumos motor ! bine ai venit pe forum! sa vi pe la hit ,sau fosta roata ...ca mai auzi de vreo iesire sau plimbare ... fain motor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariGeo Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 A sosit vremea sa imi schimb si eu calul. Am inceput cu o iapa(manzutz) dar acum am luat un armasar .Asta e calul meu.(sper sa se vada si poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 sa vi pe la hit ,sau fosta roata ...ca mai auzi de vreo iesire sau plimbare ...fain motor ! mersi de urari.si bine v-am gasit pe toti asta ...hit... de care zici, e acolo la capat la trolee in manastur. cum mergi catre faget ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate