ovibikerboy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 a new one ..cat o tin? pana mi se face dor de vulcan si revin in tara. dar pe can apari?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loory Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 prima iesire din sezonul 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 autosos, ai dreptate, terasa hit e cea de la capatul troleelor in manastur, pe drumu spre faget, numa bine si bafta si km multi cu noul motor Drum intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 autosos, ai dreptate, terasa hit e cea de la capatul troleelor in manastur, pe drumu spre faget, numa bine si bafta si km multi cu noul motorDrum intins! multumesc mult de urare. nu e chiar nou, de anul trecut il am, dar eu doar de cateva zile am gasit forumul si m-am apucat sa postez pe aicea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 scuze de confuzie , oricum multi km in continuare atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Ultima achizitie, de care is tare mandru: Editat Mai 8, 2008 de Dan Cãta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Ultima achizitie, de care is tare mandru: Ohoho! Frumoasa "uzina" sa o porti si sa te poarte sanatos. Da mai multe detalii despre ea: fabricatie, km, pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Are 75k KM, ii din 1995, iar ca pret... 3000 Eur a fost motorul, plus cheltuielile de transport din Germania in RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Junior_RIDER Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 cbr 900 RRRRRRRRRRRRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Yamaha XVS 650 DragStar. Nou prin zona ... Asfalt uscat tuturor si fara evenimente ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 si eu cu ultima mea achizitie.........nu mah laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Primul post asadar pentru mine.Eu si cu a mea mandra KAWA. Faina KAWA ! Si eu ma gandesc sa-mi iau la anul EN 500 sau ZEPHIR, pt. drumuri intinse, iar cu ETZ-ul voi face orasul sau iesiri de max 150 km dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) noua achizitie Editat Iunie 3, 2008 de choprider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pfuai mah ce motor ne-am achizitionat!!! super tare...sa ai bafta de el cand il bagi la o tura? ieri deja am bagat vreo 300 km acum sunt stresat de examene dar dupa aia..every fuckin day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 noua achizitie foarte foarte frumos motorul.sa ai noroc de el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 noua achizitie Felicitari, frumos ! Sa ai parte numai de placeri cu el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 noua achizitie No' asta da treaba. Pfuuuaaai si ce scarite de pasager(a) ... Asfalt uscat, cit mai putini taximetristi (din aia ... fara semnalizare) si bafta la examene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 picts... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Umbra de 600. Momentan nu ii in Cluj, si din pacate nici nu apuc Seth on Fire cu ea aici. Din iulie in schimb, it's on. A fost luata inainte de Paste cu vreo saptamana, si dupa inmatricularea de rigoare, facut 300 de km. Deocamdata am lasat-o acasa la Bistrita, ca nu am timp de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bravo Dru sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem pe strada pe motoare. Acum nu mai ai nici o scuza si trebuie sa mergi la cuceririle tale din toata tara "prietenii stiu de ce". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Bravo Dru sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem pe strada pe motoare. Acum nu mai ai nici o scuza si trebuie sa mergi la cuceririle tale din toata tara "prietenii stiu de ce". Momentan am scuza. Nu am bani nici sa trec strada, si nici timp nici sa imi dau parul din ochi. Sper din iulie sa fie altfel treaba. Ne vedem cat de repede pe la Hit. Promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 am trecut din nou la neked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salve Cam asa se merge mai nou la pescuit la lacul Somesu' Cald... Mai mult praf decat apa si niste muncitori plictisiti care dadeau cu bata in apa ( si la propriu si la figurat) cand observau cei cativa pestisori ramasi in firul de apa ce parca brazdeaza desertul ramas in urma apelor revarsate... De golit a fost usor, sa vedem acum cat tin lucrarile si in cat timp se va reface lacul. Pana atunci clujenilor li s-a ivit, ca de pe fundul lacului, un "circuit" de enduro nou nout... http://s300.photobucket.com/albums/nn31/co...ndul%20lacului/ Asfalt uscat, muult praf, noroi pana-n gat si alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zerg Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am trecut din nou la neked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 2 din frumusetile mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate