macicasan Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 subscriu si completez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) nu vreau sa fiu acuma gica contra si sa va f u t povestile, dar...parca pe topicul asta nu prea isi au loc povestile. asta nu ii un caz singular, multe topicuri de interes sau nu, ajung sa nu mai fie accesate de anumiti membri pe care pur si simplu i-ar interesa doar informatia utila din respectivul topic. nu mi-o luati in nume de rau, dar cred ca sunt alte topicuri unde puteti sa puneti miliarde de posturi...si daca sunt, faceti topicuri....este dreptul fiecaruia. Foarte corect si la subiect .Subscriu.... scuze! am crezut ca e topicul de matrimoniale! sa fiu on topic pun o poza cu motorasul meu Editat Octombrie 10, 2008 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) @cuki: o poza face cat o mie de cuvinte, nu? Editat Octombrie 10, 2008 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 sa fiu on topic pun o poza cu motorasul meu arata excelent, ccat mai multi km cu el. @aron, idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zulea2 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) @cuki: o poza face cat o mie de cuvinte, nu? Uite inca una, tot cu autobuzul tau (la peste 2000m altitudine). Si una si cu vaca mea ... Editat Octombrie 10, 2008 de zulea2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 na am schimbat umpic firmele din Suzuki la Honda ..... haiii ca tre sa o botez si sa fac o MICA cinste ca sa am noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 asta e motorasul meu si sunt f multumit de el ma duce unde vreau eu ....asa baga mai multe poze dar depasesc 1 MB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 noi si(doua din... ..)motoarele noastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 na am schimbat umpic firmele din Suzuki la Honda ..... haiii ca tre sa o botez si sa fac o MICA cinste ca sa am noroc de ea ti-ai luat cbr? e beton cand dai o bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dasdas Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Noua achizitie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 O poza faina cu mine la ultima etapa de enduro la Sf. Gheorghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 noua achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 noua achizitie Fain motor da de unde ti-ai luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 satu-mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 noua achizitie cu tine m`am int atunci pe A Vlaicu de erai cu Celestin langa petrom....sa ai noroc de ea un motor f bun si fiabil drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) salut pot sa ma alatur si eu cu asa ceva: Editat Octombrie 27, 2008 de cosmoldo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 (editat) salut pot sa ma alatur si eu cu asa ceva: zici ca ii honda goldwing, numa ca scuter skyjet, DR BIG, toate la un loc Editat Octombrie 27, 2008 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 salut pot sa ma alatur si eu cu asa ceva: hulala n am mai vazt asemenea scuter , curios de cat are motorul :> sa ai noroc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ala da scuter parca ar fii un vapor........ce motor are oare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 250 cc racire cu apa honda helix sau cn 250 abia astept sa imi iau A sa pot merge cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vip86 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 250 cc racire cu apa honda helix sau cn 250 abia astept sa imi iau A sa pot merge cu el poi hai ca vin eu sa dau o tura cu el..... si te duc si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 poi hai ca vin eu sa dau o tura cu el..... si te duc si pe tine mi-am luat si eu unu daca vrei sa faci o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Veneam acasa si am vazut un drum care urca pe deal si nu m-am putut abtine sa nu urc sa vad cum se vede de sus de acolo. Asta e undeva vis-a-vis de Tetarom II sau Emerson. Cam neexplorata zona (din pct meu de vedere...) asfalt uscat si pace buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Cand ti se face pofta te duci oriunde.Derapajul pe frunze e zupper distractiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meana Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Salut!Eu sunt Vanesa si din august ma mandresc cu o Honda CBR 600 F din '98(pe nume RICA ): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate