SubInfluentza Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Arata mult mai fain asa, cu carbon....Si in realitate arata mai bine ca in poze (eram de fata cand vorbeai cu baietii de la service despre sa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 HOP si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Arata mult mai fain asa, cu carbon....Si in realitate arata mai bine ca in poze (eram de fata cand vorbeai cu baietii de la service despre sa). HOP si eu Sa aveti parte impreuna de mult asfalt uscat si multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 First bike.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 First bike.... acelasi motor ca pe gpz,,en sau kle..buna alegere motor nepretentios consuma putin performante suficiente pt. primul motor sa ai bafta de ea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Noul meu Transalp: E din 2001, 32.000 km, dotat cu bari de cadere, topcase, manere incalzite, cric central si scottoiler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Noul meu Transalp: E din 2001, 32.000 km, dotat cu bari de cadere, topcase, manere incalzite, cric central si scottoiler. Superb, felicitari, sa-l "portzi" sanatos. Cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Sa o folosesti sanatos! Keep the rubber side down Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Superb, felicitari, sa-l "portzi" sanatos.Cat ai dat pe el? Sa o folosesti sanatos! Keep the rubber side down Multumesc pentru urari si sa fie cati mai multi kilometrii in conditii cat mai bune Editat Aprilie 19, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Lumea e interesată cât costă halatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cat a putut buzunarul. Pentru curiosi: pretul e cel cu care se gasesc toate Transalpurile de 650 in Germania, la kilometrii, vechimea si accesorizarea aceasta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cat a putut buzunarul. Pentru curiosi: pretul e cel cu care se gasesc toate Transalpurile de 650 in Germania, la kilometrii, vechimea si accesorizarea aceasta. De cand ai devenit atat de secretos? De exemplu eram curios sa aflu cat o fost.......dar imi e cam lene sa dau acuma un search sa vad cat costa unul pe mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Deconspirarea (semnatura te da de gol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Sa te folosesti sanatos de el, Vlad, la cat mai multi km , fara niciun incident si sa te poarte in locuri cat mai frumoase cu putinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Mersi, mersi Vedeti ca am lasat sa fiu descoperit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 De cand ai devenit atat de secretos? De exemplu eram curios sa aflu cat o fost.......dar imi e cam lene sa dau acuma un search sa vad cat costa unul pe mobile.de hai zi adevaru vrei si tu un transalp stim noi ,nu mai tre sa te ascunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 hai zi adevaru vrei si tu un transalp stim noi ,nu mai tre sa te ascunzi Te-a demascat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 hai zi adevaru vrei si tu un transalp stim noi ,nu mai tre sa te ascunzi Wtf! Eu stiam ca s-au inchis weed shopurile! Transalp...niciodata. Mi-am vandut sufletul deja....portocaliilor. Dream on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Hello, sunt eu Dreamaster, Ma numesc Dan Badiu, am 38 de ani si am intrat in comunitatea moto de anul trecut, contul Dreamaster l-am facut cam in repezeala cu un nickname din tinerete cand eram mare crai, dar acum nu mai e cazul la varsta mea Nereusind sa-mi schimb nickname-ul am facut alt cont cu Dane_Bad care imi e si adresa de mail din anul 2000, Pt mine nu e important numarul de posturi sau numarul de vizitatori sau sa fiu membru sau supermembru, pt mine e important sa fiu alaturi de voi motociclistii vechi si noi si sa impartasim gandurile noastre bune Altul poate ar fi facut un topic nou, dar si asa sunt destule topicuri aiurea, de aceea am postat aici Va salut si va respect Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Salutare, bine ai venit... faina viespea... , s-o folosesti sanatos... Pentru socializare lasa forumul,hai la sala sporturilor si apoi in Pub sau la terasa. Asta se intampla joi pe la ora 19. Si de sigur, la iesiri... PS.Aseara ne-am strans o mana de oameni si o tona de fier ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 welcome sau.....welcome back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Chiar ca e frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Asta e "vacutza"mea. Proaspat luata, de abia astept sa vin sa ma dau cu ea fiindca acum sunt plecat din tara. Am luat-o cu o saptamana buna inainte sa plec.....asa ca acum am un dor Asa arata dupa ce m-am implantat in spate la Polus in o groapa de juma de metru plina de apa si noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Ui ce-am gasit prin Bucuresti, o mobra cu bot de predator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Cb500/gs500? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate