PoliBuc Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Daca se merge pe prima varianta (Militari) vin si eu. Ideal ar fi, pentru cei mai ... in etate, plecare la 9.00, ne urnim mai greu da' ne supunem majoritatii si ne sacrificam daca altfel nu se poate. Abia stept. Sa nu radeti dar nu am apucat sa fac TF cu moto !?! Am facut TA in 2011 dar nu s-a legat TF pana acum ! Sper sa o bifez de data asta, mai ales, dupa cum am mai spus, sigur pe acolo este mai racoare. Hai sa facem TF !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Deci pana la urma de unde se pleaca si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 25, 2016 Autor Share Postat Iunie 25, 2016 Polibuc, tu de ce preferi pe Militari? Locuiesti in zona? » Post actualizat in 25 Jun 2016 19:15 Angus, imediat stabilim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 In primul rand sunt de accord cu prima varianta a ta (aglomeratie) si apoi, da, locuiesc in Dr.Tab. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 TF e numai bun după ce îți schimbi bucsele sau amortizoarele le faci botezul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 25, 2016 Autor Share Postat Iunie 25, 2016 Ok, deci mergem pe Pitesti? Am un carcotas care vrea plecarea pe Targoviste(din motive numai de el stiute). Dar cum suntem deja doi cu varianta Pitesti...facem asa.) » Post actualizat in 25 Jun 2016 20:44 So, intalnire la 8, cu plecare la 8:30 la Petrom Militari(Langa McDonalds) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 iti zic eu de ce vrea mai intai pe bran si dupa aia pe TF , fiindca coborarea pe TF spre Curtea de Arges este lunga si frumoasa ....daca vrei si parerea mea si eu as merge la fel , mai intai pe bran si dupa aia pe TF , dar mai bine hai sa stabilim la un 8.15 in OMV la Chitila si ne hotaram acolo , nu de alta dar se lungeste foarte mult discutia asta si mai trebuie si sa dormim » Post actualizat in 25 Jun 2016 20:55TF e numai bun după ce îți schimbi bucsele sau amortizoarele le faci botezul am fost si duminica trecuta pe TF si sa stii ca este peticit pe versantul nordic , pe cateva portiuni , nu foarte lungi ca distanta , in rest se vad urmele zapezii sau ghetii care lasa ca niste gheare in asfalt atunci cand se topeste si se scurge la vale. Saptamana trecuta , inca mai erau blocuri de zapada care se topeau pe asfalt aproape de Balea Lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 25, 2016 Autor Share Postat Iunie 25, 2016 (editat) Angus, tu stai in Chitila sau Bucurestii Noi, nu? ) Am anuntat deja de unde se pleaca. Ar fi de porc sa schimb acum. Hai, faceti un efort si veniti la Petrom Militari. Facem data viitoare invers. Editat Iunie 25, 2016 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 e ok si la Petrom in Militari .... e chiar mai bine ca pot sa iau metroul si nu e nici aglomerat duminica dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 25, 2016 Autor Share Postat Iunie 25, 2016 Bun, vezi sa schimbi la Pacii pt TF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 26, 2016 Autor Share Postat Iunie 26, 2016 Cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Angus. Noi am luat-o spre Bran. O sa oprim undeva la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Sunt la intersecția cu sirnea » Post actualizat in 26 Jun 2016 14:01 Sunt la intersecția cu sirnea » Post actualizat in 26 Jun 2016 14:04 E o terasă mică în curbă la intersecția cu sirnea » Post actualizat in 26 Jun 2016 14:04 E o terasă mică în curbă la intersecția cu sirnea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Aa. Esti departe. Noi te-am tot asteptat si acum suntem in Omv in Rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Pot să vă aștept aici sau pot să vin spre Bran ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Asteapta acolo daca vrei. Nu are rost sa te intorci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Eu am ajuns cu bine de juma' de ora. Sper ca si voi. A fost fain din toate punctele de vedere. Pozele vor urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Si eu am ajuns tot de aprox 30 min. Frumos.. dar cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 eu am ajuns la 7.50 acasa...s-a mers ok pe dn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 27, 2016 Autor Share Postat Iunie 27, 2016 Tare, ar fi trebuit sa o fi luat si noi pe acolo, pt ca amajuns tarzior. A fost fun totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Daca nu v-ati luat dupa angus... pe TA a fost foarte racoare , ba chiar si zapada . Poate mai bagam ceva weekendurile urmatoare impreuna . Noi am fost cu pasagere deci n a fost prea fun✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 daca mai aveti poze dragi colegi, astept cu interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Le-am pasat lui Bogdan ca sa le puna aici pe care crede de cuviinta. Cine le vrea sa-mi dea adresa de e-mail pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 Am sa incerc sa fac astazi o arhiva si va trimit pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate