Ladislav Roland Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Are cineva o casca nazy? de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Cred ca mai are cateva bucati, lichidare de stoc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ladislav Roland Postat Iunie 30, 2016 Autor Share Postat Iunie 30, 2016 ) Hitlarious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibac Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 pe kaki.ro cred ca vei gasi exact ce trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 http://olx.ro/auto-masini-moto-ambarcatiuni/q-casca-nazy/ Nu poate costa prea mult transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dneperistu Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Sal.am eu dar fara interior doar carcasa daca o vrei 0731026942. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 http://olx.ro/auto-masini-moto-ambarcatiuni/q-casca-nazy/ Nu poate costa prea mult transportul Niciuna din linkul tau nu e casca de soldat nazist autentica, ci doar replici ieftine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Am eu una din 1942. Dar nu are interiorul. Daca nu-ti place printul de pe ea ,ti-o pot vopsi electrostatic in ce culoare vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Sper ca nu ai de gand sa o folosesti pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Nuuuuu, îi place să o poarte în timp ce fu*e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Nici acolo nu îl protejează așa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 apoi de niste capace totusi il protejeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Nuuuuu, îi place să o poarte în timp ce fu*e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Casca te poate ajuta foarte mult daca o porti de la usa de la intrare in casa pana la pat in situatiile in care berea cu baietii s-a transformat in berile cu baietii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Casca te poate ajuta foarte mult daca o porti de la usa de la intrare in casa pana la pat in situatiile in care berea cu baietii s-a transformat in berile cu baietii . word....intalnirea cu facaletul poate afecta grav procesele cognitive deja incetinite. On topic: nucred ca vei gasi o casca "originala" cu interiorul in regula, totusi au trecut mai mult de 60 de ani de cand s-a produs ultima astfel de casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Fiind vara, de ce nu te orientezi spre ceva mai lejer... sa nu te incingi cu fierul pe cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Ce va mai place shaorma .. E clar ca lui i trebuie casca gen nazy pt motor... Oricum e o idee proasta sa umbli cu olita aia pe cap cu motorul ... Nu , este ok daca ai facuta si pamantarea facuta corect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) Ce va mai place shaorma .. E clar ca lui i trebuie casca gen nazy pt motor... Oricum e o idee proasta sa umbli cu olita aia pe cap cu motorul ... Lasa ca altii au ajuns pana in Rusia cu ele.... Omu are atelajul si ii trebuie outfit-ul: On topic: Nazistii pot purta orice fel de casca nu neaparat una de soldat german...... Editat Iulie 1, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Nuuuuu, îi place să o poarte în timp ce fu*e. Incerc sa-mi imaginez.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 http://brodez.ro/index.php?route=product/product&path=5_93&product_id=1835 Fibra ? » Post actualizat in 01 Jul 2016 10:12 http://www.ebay.com/itm/WWII-GERMAN-ARMY-WEHRMACHT-MOTORCYCLE-SIDECAR-RIDER-LEATHER-HOOD-HELMET-MASK-56-/152138228510?hash=item236c25231e:g:6qAAAOSwbYZXWO5r http://www.ebay.com/itm/WW-2-ORIGINAL-GERMAN-ARMY-M-40-HELMET-AND-LINER-/272290979310?hash=item3f65ce9dee:g:xCsAAOSw~oFXJP0c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate