iaco Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) Salut, Am tot cautat informatii, dar sunt inca putin confuz in legatura cu Transalpina: mai exista vreo portiune de drum care sa nu fie asfaltata intre Novaci si Sebes? Multumesc! Editat Iulie 26, 2016 de iaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 50 m la iesire din Obarsia Lotrului spre Oasa sunt neasfaltati, in rest totul este asfaltat [ calitati diferite.. ] Am fost sambata trecuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Vezi ca mai ai bucati scurte, foarte scurte (5 metri) chiar pe munte unde lipseste asfaltul. Atentie sa nu te surprinda in timp ce esti cu scaritele pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) Salut , De la Novaci - Ranca pana la Pasul Urdele , este impecabil . La coborare spre Obarsia Lotrului .. sunt niste fasii de asfalt lipsa, pline cu pietris , bolovani si destul de denivelate si marea problema este ca sunt fix dupa niste curbe si daca iesi mai tare din ele .. ai de franat ceva mai brusc . Mai sunt 50 m la Obarsa Lotrului cum zicea @yamoco . Spre Sebes este asfaltul foarte bun , fara alte capcane . Drum bun Editat Iulie 26, 2016 de XmmD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 26, 2016 Autor Share Postat Iulie 26, 2016 Va multumesc mult pentru informatii! E bine de stiut ca mai sunt surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 50 m la iesire din Obarsia Lotrului spre Oasa sunt neasfaltati, in rest totul este asfaltat [ calitati diferite.. ] Am fost sambata trecuta ... Au asfaltat și la cariera de piatră de pe malul lacului Oașa? Acolo era cam cel mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) Da, e asfalt nou la cariera. Mai sunt cateva zone scurte decopertate pregatite pentru asfaltare in zona de dupa Oasa pana la Sugag. Editat Iulie 26, 2016 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Super. Merci de info. Se pare că voi putea în sfârșit să mă bucur de TA fără (prea multe) frustrări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 Salut, Am tot cautat informatii, dar sunt inca putin confuz in legatura cu Transalpina: mai exista vreo portiune de drum care sa nu fie asfaltata intre Novaci si Sebes? Multumesc! intrare polovragi si iesire in sebes doar asfalt sa fie mai clar URMARESTE FILMUL din semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 27, 2016 Autor Share Postat Iulie 27, 2016 intrare polovragi si iesire in sebes doar asfalt sa fie mai clar URMARESTE FILMUL din semnatura Tocmai filmuletul din semnatura ta m-a facut sa deschid topicul L-am vazut pe sarite si am vazut pe la minutul 6 ca nu e asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 La minutul 6 e un drum lateral ce se desprinde din TA si duce pana la releul de la Ranca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 27, 2016 Autor Share Postat Iulie 27, 2016 La minutul 6 e un drum lateral ce se desprinde din TA si duce pana la releul de la Ranca. Acum se explica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 27, 2016 Share Postat Iulie 27, 2016 nu esti obligat sa intri pe acolo insa merita sa vezi de sus imaginea ..... uite o aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Iulie 28, 2016 Autor Share Postat Iulie 28, 2016 nu esti obligat sa intri pe acolo insa merita sa vezi de sus imaginea ..... uite o aici SUPERB cu ce filmezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 28, 2016 Share Postat Iulie 28, 2016 gopro session Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Maine, 06 august 2016, plec la o tura de dezmortire TF + TA. Compania e binevenita, plec din petrom militari intre 7:45 - 8:00 https://goo.gl/maps/Xcb7iPdt1p62 Drumuri bune tuturor in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate