Nikolaki Postat Iulie 31, 2016 Share Postat Iulie 31, 2016 Cineva interesat de tura asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Ce perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 Vineri sau sambata plecarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Vineri sau sambata plecarea Well, asa din scurt nu ma pot baga . Suna bine si e un traseu ce vreau sa-l fac de ceva vreme . Concediu pacut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Ce misto! SI eu imi faceam probleme ca merg singur prin tara ) Concediu fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 1, 2016 Admin Share Postat August 1, 2016 O tura de jumatate de Europa si cauti insotitori cu 5 zile inainte de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 (editat) Cineva interesat de tura asta? la asa tura sa ratezi alpii elvetieni si sa treci doar prin nordul italiei??pierzi multe mmmda...prea din scurt ca timp Editat August 1, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinga Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 Bună, nu-mi dau seama dacă vrei să mergi pe autostrăzi sau nu... Dar dacă da, te-aș sfătui să schimbi traseul după Munchen spre Elvetia. In Germanua se lucreaza la majoritatea autostrăzilor și pierzi o grămada de timp. Pe lăngă acest dezavantaj un plus ar fi ca Elvetia e mai frumoasa dacă vrei să-ți și clatești ochii . În Franța și Spania aș evita autostrazile pt că sunt scumpe. În Spania să încerci să te limitezi la viteza maximă că amenzile sunt MARI!!! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 (editat) Este o tura foarte lunga - asa la ochi vreo 8000 Km - si sunt atitea de vizitat ca ti-ar trebui o luna ca sa te poti bucura de aceasta plimbare. Iti doresc concediu placut si sa te bucuri de calatorie! Nu iti fa griji de insotitori ca vei gasi cu siguranta destui pe drum. In Norvegia am gasit chiar o insotitoare care umbla si aia singura ca si mine . @ pacaliciossu: il va costa intre 2.000 si 3.000 euro, depinde de cat va dura respectiv cate cazari va avea, ce si cat maninca (acu' sa mergi pina in Portugalia si sa nu bei un vin de Porto de la mama lui ...), daca o ia sa nu pe autostrazi, mai un muzeu ceva .... Editat August 1, 2016 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 Sunt aproape 9000km, iar bugetul nu este cum presupui tu, este mult mai mic...undeva la 1500 maxxxxx (merg pe modul saracie maxima ) doar cort si alimentara...pe plata doar pe italia pt ca aia e imposibila pe nationale. Am perioade alergate de ex de acasa pana in sudul frantei dupa care cateva zile lejere...apoi iar un pic alergat si tot asa. Nu am bagat alpii si dolomitii pt ca i am facut la inceputul lunii iunie...singura trecere pe munte o sa fie din fr in it (gap-briancon) in rest cat mai mult la mare. l.u.v. Caut cu 5 zile inainte insotitori pt ca acum. 2 zile m am decis sa fac tura asta Pacaliciossu in mare traseul are 8600km (sigur fac mai mult) dupa calculele mele un buget de 1500 ar fi suficient pt ce si cum vreau sa fac in tura asta. Ca obiective asa in mare...porto, coasta portugaliei pana la faro, la faro mergem la whale watching de acolo plecam spre gibraltar, de acolo mergem spre malaga la caminito del rey, apoi valencia si barcelona...de acolo spre Andorra apoi merg intai pe saint jean en royans...apoi gap briancon...cobor pe coasta pana la la spezia apoi spre parma...de acolo mergem iar racheta spre croatia krka si plitvice dupa care albania durres si acasa... P.S.: multumesc pt sfaturile tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 1, 2016 Share Postat August 1, 2016 (editat) 9000 km inseamna undeva la 1000 euro gaz viniete si taxe 500 euro o luna .... Casa si masa????? italia pe o ruta mai scurta ca a ta pe autostrada a fost 40 euro Editat August 1, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat August 1, 2016 Autor Share Postat August 1, 2016 9000km inseamna 600€ gaz la care mai adaugi 5€ ungaria, 5€ austria si 24€ autostrazi italia...eu am calculat 650€ benzina si aproape 900€ pt mancare si cort... » Post actualizat in 01 Aug 2016 21:16 Daca ajungi sa faci 900km cu 100€ nu stiu unde ajungi, sincer mai bine pleci cu duba...no offense:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu82 Postat August 2, 2016 Share Postat August 2, 2016 Si eu vreau sa merg pe tura asta in septembrie. Mi ar fi de mare folos daca ne împărtășești pe unde ai gasit campinguri, preturile gasite de mine intre 20 - 50 eur pe noapte cu moto inclus » Post actualizat in 02 Aug 2016 05:56 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate