Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Salut ! Cum sunt din Constanta, si nici nu mai am motocicleta (cu 2 roti ) cam de 3 ani ( deh... finantele...), nu am nicio cunostinta biker din Bucuresti, asa ca apelez la voi. Ideea mea: Eu detin o altfel de motocicleta ( a cerului a.k.a motodeltaplan ) . Daca exista ceva motociclisti dornici sa facem o formatie sol - aer pe DN5 sau DN6 ( eu decolez de la Clinceni ) cred ca ar iesi ceva frumos. Pe aparat am si 2 camere HD si una 360 deci cred ca veti ramane si cu amintiri frumoase... Gasesc doritori de plimbare un pic altfel ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Helll yeaaa! Cand si cum? Am si eu 2 camere daca mai trebuie )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Sa zicem maine seara la 18:30 ? Variante ar fi 2 : 1.la barajul de la Mihailesti 2. Eoliana de la Adunatii Copaceni » Post actualizat in 04 Aug 2016 20:33O propunere : "Plecarea" din Cornetu pe E 70 - baraj Mihailesti pana la Stalpu ( 12 KM ) Pe urma stanga pe DJ 411 spre Calugareni 17 km Calugareni stanga spre Adunatii Copaceni 10 km Adunatii Copaceni - Cornetu 20 km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 (editat) pff... Sambata nu merge? ).. Greu cu munca si cu plimbareala de dupa... :| Editat August 4, 2016 de JohnyGabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Ideea in sine este interesanta, dar trebuie stabilite cateva detalii de sincronizare, ....etc... La ora aia este destul de aglomerat ...si destul de riscant sa stam cu ''gaturile in sus'' ... in timp ce mergem. Vrei sa surprinzi ceva anume? ai niste ''scheme'' in cap?... Cred ca pentru o reusita , doritorii ar trebui sa se intalneasca macar 30 min , astfel incat sa se stabileasca ce si cum. De acord si cu asta! (Sambata o ieseala 30 min - planificare apoi spre asfintit >> joaca!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Ideea in sine este interesanta, dar trebuie stabilite cateva detalii de sincronizare, ....etc... La ora aia este destul de aglomerat ...si destul de riscant sa stam cu ''gaturile in sus'' ... in timp ce mergem. Vrei sa surprinzi ceva anume? ai niste ''scheme'' in cap?... Cred ca pentru o reusita , doritorii ar trebui sa se intalneasca macar 30 min , astfel incat sa se stabileasca ce si cum. Nu, nu am nicio "schema", decat in eventualitatea in care ma filmeaza cineva de la sol. Dar nu asta e ideea, vreau doar sa filmez grupul, care doar trebuie sa mearga suficient de grupat. Adica sa nu fie distanta mai mare de 200 m intre moto, cam asta inseamna "grupat"din aer. E riscant sa stati cu gaturile pe sus , ce-i drept, dar nici nu e nevoie de asa ceva... Eu trebuie sa fiu cel care "tine aproape"ca nu voi din pacate nu aveti cum . . . Cerinte: Viteza medie a grupului nu trebuie sa fie mare ( sub 100 ). Eu pot face suficiente S-uri si 360-uri ... Grupul sa fie cat de cat unit astfel incat sa poata fi vazut clar de sus ( deasupra localitatilor sunt obligat sa iau inaltime destul de mare...). » Post actualizat in 04 Aug 2016 21:03 Putem face niste "probe "maine seara intre mihailesti si stalpu ( 10 km ) si sambata tot turul. P.S. Intre localitati unde terenul permite cobor mai jos.. Cine poate participa sa lase un numar de telefon .. Al meu e 0784.35.95.95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Interesanta idee, paricip si eu dar... alta data din cauza de program... administrativ. Tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 nsa actiuni de acest gen necesita un ''cap de coloana'' care sa fie in permanenta comunicatie cu tine.....restul se iau dupa el. Asta elimina multe posibile neplaceri si o zic din experienta . Dupa 18.30 eu sunt amator. Propun sa faci un grup pe whatsup cu cei care-ti lasa numarul de tf , si-i adaugi pe parcurs.....este mai facila comunicarea. Cu comunicatia e cam greu deoarece eu am statie radio in banda de aviatie, nu cred ca imi pot pune alte gen de casti pe dedesubt ( la statia de aviatie nu am cum sa renunt...) . Dar cu un cod stabilit dinainte e simplu. E drept trebuie un cap de coloana cu care sa stabilesc niste "semne" si care sa il tin in vizor (aproape) tot timpul. Buna ideea si cu grupul de whapp , astept numerele de telefon doritorilor ( fie ca e vorba de acest week-end sau orice alta zi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Suna tare interesant, cred ca si eu ma bag pentru sambata, daca se hotaraste exact ce, cum si in ce fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Suna tare interesant, cred ca si eu ma bag pentru sambata, daca se hotaraste exact ce, cum si in ce fel. Da-mi P.M. cu numarul de telefon si tinem legatura pe whapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 (editat) daca nu e o problema sa aveti si un incepator in grup, ma bag. Pot sambata, dupa 15.00 cand ies de la serviciu Editat August 5, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Asta ar merge misto si pe offroad, niste drumuri din alea de camp pline de praf...de generic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 ma bag si eu cu BMW meu! da-ti un semn cand se hotaresc detaliile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jak59 Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Sâmbăta după 18:00 aș putea veni și eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 5, 2016 Autor Share Postat August 5, 2016 Toti care veniti maine sau doriti sa pastram legatura pentru "chestii:"similare dati-mi un SMS pe 0784.35.95.95 pentru a va adauga pe whapp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 hai cu numerele de telefon, ca pe whatsapp suntem un deltaplan si doua mobre » Post actualizat in 06 Aug 2016 16:39deci, de pe whatsapp... a ramas ca maine la 8 trebuie sa fim deja la start. cf aceluiasi grup de whatsapp, markerul pus de inaripat este aici: https://www.google.ro/maps/place/44%C2%B019'54.0%22N+25%C2%B056'43.2%22E/@44.3316822,25.9434895,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d44.331679!4d25.94533 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 6, 2016 Autor Share Postat August 6, 2016 https://goo.gl/maps/Ro6xgBx9c7C2 » Post actualizat in 06 Aug 2016 16:52 Pinul corect, cel pus de Xael e prin Serbia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 6, 2016 Share Postat August 6, 2016 sorry. linkurile de google maps fac nazuri uneori. cand le verific sunt ok, cand le pun pe forum se posteaza prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Daca vede cineva mesaju asta cand se trezeste,ca sa nu sun aiurea la numaru ala de telefon..In dimineata asta se face treaba? Daca da,de unde plecati din Bucuresti? Sau ne vedem direct acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 (editat) Neata. La 8 la markerul pus pe google maps de inițiator, pe malul lacului Mihailesti. Ne vedem direct acolo. » Post actualizat in 07 Aug 2016 03:52 P.s. lasă nr de tel pe privat, te pot adauga si eu in grupul de whatsapp Editat August 7, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 hai ca ii dau cox ) mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aerofun Ady Dumitrescu Postat August 7, 2016 Autor Share Postat August 7, 2016 Azi a fost prima incercare. Lipsa comunicarii si-a spus cuvântul. Semnul initial (cerc complet deasupra locului de intalnire) a fost uitat si baietii s-au luat dupa alt motodelta... In ce alta zi incercam? Inmatricularea mea este 6116 si e scrisa mare pe aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate