Sari la conținut

Pierde ulei ! Problema urgenta!


Postări Recomandate

Sunt sus la balea lac cu un suzuki freewind si m-a lasat garnitura de la filtru de ulei! Pur si simplu este aplatizata si pierde mult ulei pe langa ea! Ce pot improviza ca s merg spre sibiu! Acolo sper sa gasesc o garnitura de filtru de ulei pt suzuki freewjnd sau suzuki de650 ca este a fel! Care ma poate ajuta sa-mi scrie aici sau sa ma sune pe 0727825064 multumesc mult!

Editat de crazy_mouse_87
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ajutor urgent pt crazy in sibiu pt o garnitura la filtru ulei,de fapt inel zero.incearca cu o garnitura de carton sa ajunga pana la Vestem in peco,poate il suna cineva si da o mana de ajutor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La acest model de obicei nu vine garnitura de la acest capac impreuna cu filtru de ulei! Se potriveste sigur de la suzuki dr 650! Am pus carton peste garnitura si o iau usor la vale! Daca stiti unde pot gasi in sibiu va rog sa ma anuntati! Sa iau de la peco silicon negru si sa pun!? Ma tine mai departe!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca demontezi capacul de la filtru curge uleiu afara? Daca da, culca motocicleta pe partea opusa ... Scoate capacul de la filtru, scoate oringul din canalul de pe capac, si bobineaza niste ata sau banda de teflon( nu cred ca ai sau ca gasesti acolo) dar merge si ata de papiota, pune oringul inapoi, va sta mai umflat si poate va sigila cum trebuie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce filtru are tipul asta de mobra? Cartus filtrant sau cu carcasa metalica?

 

Pare cartus care se acopera cu capac. Inclina pe partea opusa mobra, nici nu stiu locatia lui, daca e pe fundul motorului sau intr.o parte, scoate capacul daca ai cu ce si umple canalul cu ceva, ata de cort, bucata subtire de siret, cingo la o adica, ce gasesti si se va ridica o idee oringul. Dar chiar asa mult curge?

Editat de Banzay
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pus garnitura decupata din hartie peste garnitura de cauciuc si sub garnitura de caucic am indesat tot o garnitura mica decupata din hartie si momentan tine. Am cumparat silicon gride la benzinarie si 1l ulei daca am nevoie si plec mai departe. Pe noapte ii pun silicon sub garnitura si las sa se usuce bine! Sper sa gasesc in drum catre bicaz un service . Sau as comanda de la un magazin online sa-mi trimita in tara garnitura de schimb. Multumesc mult de ajutor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Problema este simpla, mergi la orice service sau magazin auto si cumpara un filtru care are o garnitura identica. Daca nu gasesti poate fi si una SH, sunt sigur ca te tine. Nu inteleg totusi cum pierde ulei pe acolo, aia nu se aplatizeaza din senin, este un cauciuc moale totusi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru ca filtrele sunt de obicei cele cu carcasa de metal, care vin cu o-ring. La freewind e filtru de tip cartus, care vine in spatele unui capacel, in partea dreapta a motorului si nu stiu daca vine filtrul cu tot cu o-ring. La masini/utilaje ce am avut de-a face si aveau filtre cartus, venea si oringul de la carcasa. L-o fi strans prea tare la inceput, cine stie din ce motiv a cedat, o fi fost incins vreodata si s-a aplatizat si la frig a cedat.

 

Scoti capacul, degresezi un pic, dai cu degetul silicon pe el, lasi sa se intareasca si dupa montezi si nu strangi f tare la montaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult de ajutor. Acum sunt in sighisoara. Am cumparat silicon de la o benzinarie . Am degresat capacelul cu benzina si am dat pe canalul acela in care intra garnitura cu putin silicon. Las sa se usuce, pun garnitura la loc si strang la simtu mainii. Sper sa nu mai faca figuri! Nici eu nu inteleg de ce a rams as aplatizata garnitura!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...