mottofreee Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Suna a vant de razbunare asta... Brasov cu numar de Bucuresti ,dar e numai o parere . Cum nu stiu contextul mai multe nu pot sa zic si nici nu zic pt ca nu e ok . VladVlad lumina dar numai gasitorului pe mesagerie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 De ce esti carcoteas? Omul e sincer, si spune clae: Kilometraj in crestere. Cand mergi sa o iei are deja 89.884 Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Acum 2 ore, mottofreee a spus: Suna a vant de razbunare asta... Brasov cu numar de Bucuresti ,dar e numai o parere . Cum nu stiu contextul mai multe nu pot sa zic si nici nu zic pt ca nu e ok . VladVlad lumina dar numai gasitorului pe mesagerie . @mottofreee De fapt ce ai vrut sa exprimi aici? Ca n-am inteles nimic. Editat Aprilie 2, 2019 de TETEA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Ca e dubios din anumit punct de vedere ca cineva sa se intereseze de proprietarul unei motociclete din alt judet . Dupa ,am adresat o cerere catre VladVlad sa povesteasca cu cel care poate da relati mai pe larg pe mesageria privata . einstein1984 ,de fapt anuntul e eronat ca e 2014 (a picat un 1 la tipar) si de atunci (2014) motocicleta a mers si cu spatele ...Pana sa o vanda facut inconjorul lumii pe CBR si asa ca 89.884 Km e plauzibil . Inca in Romania modificarea kilometrajului nu e infractiune directa - poti afla kilometrajul la data intrarii in tara dar trebuie sa cumperi motocicleta pt a putea deschide proces civil pe inselaciune :))))))))))) Exemplu jermaniei e de urmat - ca tot is iei fruncea (in Europa ca rezerva jermaniei in aur e pastrata in state) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Nu mi se pare deloc dubios sa te interesezi de propietar. Te scuteste de un drum . Era sa fac un drum inutil la bucuresti in iarna pentru o mobra care a fost busita frontal. Luna trecuta am salvat o prietena de la o teapa destul de sigura. Din pacate eu am facut drumul cu altcineva pentru acceasi mobra vara trecuta, mobra fiind o rabla infecta , desi e prezentata pe olx ca impecabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Teapa de la urmasii ciobanului Bucur am luat si eu . Este o vorba cu padurea si uscaturile dar prin partile alea exceptia o face lemnul verde . Acum e de asteptat sa sara la gat admini de prin acele locuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Cand e vorba de banii tai, te interesezi si de mobra si de proprietar si de cine mai crezi ca este nevoie ca sa nu iei o teapa. Cu cat esti mai disperat sa iti cumperi motor/masina si ai bani putini, sansele sa ti-o furi cresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_save Postat Aprilie 24, 2019 Share Postat Aprilie 24, 2019 Salutare. Ma poate ajuta cineva sa verific o motocicleta in Cluj in vederea cumpărării? Deși in anunț este o singura poza, după o discuție cu proprietarul mi-a trimis mai multe poze și o filmare. Are mai multe zgârieturi dar nu ma deranjează acest aspect, eu fiind începător. .https://www.olx.ro/oferta/triumph-rocket-touring-IDclgCA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2019 Share Postat Aprilie 28, 2019 Ia legatura cu userul @apriliaclujsau cu @Christian 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_save Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 La 28.04.2019 la 10:39, george05 a spus: Ia legatura cu userul @apriliaclujsau cu @Christian 1. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin catalin Postat Iulie 4, 2019 Share Postat Iulie 4, 2019 https://www.olx.ro/oferta/yamaha-r6-IDcv4qv.html. Intentionez sa cumpar acest moto. O parere ? Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raaduaalin Postat Martie 9, 2021 Share Postat Martie 9, 2021 Salut! Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat\parere? As dori sa vad si evetual sa achizitionez moto din anunt. Ma poate ajuta cineva? https://www.olx.ro/oferta/vand-motocicleta-yamaha-tdm-900-IDejYt6.html#cd727c4954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate