Redpik Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 roata de 18" de enduro mic. daca o vrea cineva din ct, ca mi-e lene sa merg pana la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ai poza? cu spitele cum sta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 n-am poza, dar cred ca tre sa o aranjezi oleaca. cauciucul si camera cred ca sunt duse. ramane doar janta sa o mai poti folosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slasher Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 donez cauciuc spate mitas c-10, 110/90/18 crampoanele de pe centru mai au inaltime cam de 0,5-0,8 cm. pentru mine e uzat, dar pentru cine iese la offroad de plimbarica e f bun. in principiu guma e disponibila la bucuresti sau la bran.daca sunt interesati, va rog PM. L-as dori eu daca se poate mail Slasher_hacky@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Cizmele au plecat la Dej. Sa le poarte sanatos... multumeeeesc frumos ionutz !!! MARE DOMN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 L-as dori eu daca se poate mail Slasher_hacky@yahoo.com omu vii, il vezi, i-ti place, il iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) Deci, cine vrea, are la mine cate o pereche de protectii (coate+genunchi) Madhead , folosite, carora le lipsesc cateva suruburi. Cine le vrea pentru subansamble sau vrea sa le bricoleze, poate trece pe la mine sa le ia. Stau in Bucuresti, vis-a vis de facultatea de drept. 0722190813 Mark Modelul se aseamana celor de mai jos : http://www.louis.de/_40a7920d0ebd6abac4957...tnr_gr=20019216 Editat Iunie 4, 2007 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Gata, s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 In cazul in care are cineva nevoie de solutii temporare,am schimbat si-am pastrat: -rulmentii fata - unul e bun,unul are joc(sa-l arunc?); -bucse ax roata fata - stanga/dreapta; -farul - e complet,oglinda crapata,sparta; -cauciucurile - Metzeler 100/90/19 57S + 130/80/17 65T - stare buna (zic eu!); -cablul de ambreiaj (momentan promis-de imprumut-la cineva). -placutele de frana,dar astea cred ca toti le vrem noi! ... poate nu ai rabdare pana iti vin piesele comandate si vrei sa mergi... PS Nu ma trimiteti la posta ,curier ca nu merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 In cazul in care are cineva nevoie de solutii temporare,am schimbat si-am pastrat: -rulmentii fata - unul e bun,unul are joc(sa-l arunc?); -bucse ax roata fata - stanga/dreapta; -farul - e complet,oglinda crapata,sparta; -cauciucurile - Metzeler 100/90/19 57S + 130/80/17 65T - stare buna (zic eu!); -cablul de ambreiaj (momentan promis-de imprumut-la cineva). -placutele de frana,dar astea cred ca toti le vrem noi! ... poate nu ai rabdare pana iti vin piesele comandate si vrei sa mergi... PS Nu ma trimiteti la posta ,curier ca nu merg! As vrea eu cauciucurile, dar nu stiu cum ajung la Bucuresti, eventual sa rog pe cineva sa le ia... Poti sa lasi un numar de telefon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 17, 2007 Autor Share Postat Iunie 17, 2007 Ofer moka, pentru cineva fara pretentii, un ghidon de cross/enduro AFAM din aluminiu eloxat, ma rog... s-a cam dus albastrul de pe el E un pic stramb, dar se poate indrepta. Platesc eu coletul ..... Later edit: Gata, si-a gasit stapan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Am doua cauciucuri pe care le ofer gratis. Locatia Bucuresti, zona Piata Alba Iulia. Un Mitas EF-05 (130-90-18) si un Pirelli Scorpion (90-90-21) Tel: Ionut Radulescu 0722 38 66 70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 As vrea eu cauciucurile, dar nu stiu cum ajung la Bucuresti, eventual sa rog pe cineva sa le ia... Poti sa lasi un numar de telefon ? ...scuze de raspunsul intarziat! Cauciucurile s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Am de dat o guma de spate Mitas E09 130/80 - 18. E folosita dar mai merge putin. Cine o vrea vine sa o ia. Tel 0788398999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Am doua cauciucuri pe care le ofer gratis. Locatia Bucuresti, zona Piata Alba Iulia. Un Mitas EF-05 (130-90-18) si un Pirelli Scorpion (90-90-21) Tel: Ionut Radulescu 0722 38 66 70 Gata. Sau dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMeleon Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 (editat) Nu mai are nimeni nimik? Un ghidon si un cablu de acceleratie mi-ar trebui. Dau si bani pe ele.... Editat Iulie 4, 2007 de KMeleon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 am eu o roata de 18 pt un enduro mic. e in ct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilitu Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 asi dori si eu o pereche de cizme daca are cineva 41-42 nu conteaza starea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Are cineva plastice de enduro in cam orice stare?? eventual si sa...cred ca deja cer prea multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Are cineva plastice de enduro in cam orice stare?? eventual si sa...cred ca deja cer prea multe pentru ce motor, eu am una bucata aripa spate KTM LC4 2001 gri folosita + prindere numar inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 salutare oameni.... am si eu o pb ... poate ma puteti ajuta... mias dorii orice fel de accesorii... cizme casca pritectii... orice.... pt ca eu nu prea am posibilitatea sami cumpar leas dorii in orice stare ..... merxi mult...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Aripa spate de LC4 si alte maruntisuri s-au dus pe un alt KTM weekendul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Donez saltea Relaxa facuta acu un an pe comanda dimensiuni 205/210cm cu pat vechi aferent... nu glumesc! mi-ar perea rau s-o dal la vreun "fiare cumpar"... 0752 900900.danny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicu4you Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 DONEZ cauciucuri metzeler, doar sa venitzi sa le luatzi! vedetzi aici: /index.php?...iucuri+metzeler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate