Ribo Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Salut, Pentru ca nu avem cum sa lipsim doua zile pentru tura de Thasos a colegului, ies cu un prieten la plimbare sambata pe 24. Ruta nu e batuta in cuie, dar ne gandeam sa facem Lepsa dus intors (cu intoarcere pe Siriu/Cheia).Ar mai fi o tura mai lunga spre Transemenic anina si intoarcere (include defileul Dunarii) dar aici ar fi mai mult de mers sustinut si continuu. Daca mai sunt doritori (la fel de bine si cu propuneri de rute) sunt bineveniti sa mai invartim roata cat inca mai e vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Si pe mine m-ar tenta o iesire ca imi expira asigurarea RCA sapt viitoare, dar mi se pare cam lung si s-ar putea sa fie cam frig. Paeca as face un Veliko de toamna,n-am bifat anul asta. Voi mai scrieti variante si daca ma alatur si eu confirm maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 22, 2016 Autor Share Postat Septembrie 22, 2016 N-am fost la Veliko, am putea...stai sa vedem daca mai sare cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Si pe mine ma tenteaza .Maine aflu daca mai sunt in zona si weekend-ul asta sau nu.Veliko nu suna foarte interesant pentru mine(mancarea super dar drumul plictisitor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 22, 2016 Autor Share Postat Septembrie 22, 2016 Si pe mine ma tenteaza .Maine aflu daca mai sunt in zona si weekend-ul asta sau nu.Veliko nu suna foarte interesant pentru mine(mancarea super dar drumul plictisitor). Ii dam mai multi km , sigur se razgandeste si Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpS Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Salut , as mai fi si eu cu un prieten amatori de o plimbare, problema la noi fiind ca suntem incepatori ... Deci, ne primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Foarte interesanta ideea cu intoarcerea pe la Siriu, chiar imi doresc sa ajung pe acolo cu moto anul asta insa sambata asta din pacate am ceva treaba dimineata .Daca reusesc sa schimb ceva, vin si eu, dar nu la Veliko pentru ca si mie mi se pare plictisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Gata , am primit confirmare ca mai am concediu pana marti . Astept sa va hotarati la un loc si ora de intalnire . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Eu nu pot sa alerg datorita motoretei din dotare care improasca cu ulei (in sensul ca nu merg constant mai mult de 170 asa... ) , din ce zice la TV se pare ca maine in Sud e mai bine, chiar daca si la munte incep ploile doar tarziu pe seara. E deja frig seara si dimineata, asa ca un Veliko de toamna e mai indicat, primim si incepatori daca pot tine un 130 constant pe zonele drepte si libere. Plecare de la OMV City Mall, dupa cimitirul Bellu, la ora 10,30. Cine are de alimentat/fumat vine la 10,15. In felul asta pe la 19 suntem inapoi (sper!) si prindem si temperatura optima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 m-as baga si eu la incepatori daca nu va supara fumul de 2T. dar i-am pus gp racer noi noute ieri si ma inspaimanta atata drum drept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Eu nu pot sa alerg datorita motoretei din dotare care improasca cu ulei (in sensul ca nu merg constant mai mult de 170 asa... ) , din ce zice la TV se pare ca maine in Sud e mai bine, chiar daca si la munte incep ploile doar tarziu pe seara. E deja frig seara si dimineata, asa ca un Veliko de toamna e mai indicat, primim si incepatori daca pot tine un 130 constant pe zonele drepte si libere. Plecare de la OMV City Mall, dupa cimitirul Bellu, la ora 10,30. Cine are de alimentat/fumat vine la 10,15. In felul asta pe la 19 suntem inapoi (sper!) si prindem si temperatura optima. Ultima data cand am vorbit cu Ribo, ramases sa ne imbracam bine si sa mergem pe Lepsa. Astept sa raspunda, sa vedem ce si cum. As putea iesi din tara, daca motorul nu este pe numele meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 m-as baga si eu la incepatori daca nu va supara fumul de 2T. dar i-am pus gp racer noi noute ieri si ma inspaimanta atata drum drept! Ce incepatori mah, nu ti-e rusine? Azi maine iti dau astia tresa dubla de motoveteran cu douaj de ani de experienta! E cam drept drumu', ce-ti veni si tie sa-ti pui gume noi la sfarsit de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) m-a jignit Mistode cu o oferta pe care mi-a fost rusine sa o refuz Editat Septembrie 23, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ultima data cand am vorbit cu Ribo, ramases sa ne imbracam bine si sa mergem pe Lepsa. Astept sa raspunda, sa vedem ce si cum. As putea iesi din tara, daca motorul nu este pe numele meu? In primul rand la Giurgiu nu ne controleaza taloanele, deobicei. Acu' daca oi fi tu ghionionist nu stiu. Dar chiar si asa, daca e inmatriculata pe Romania nu ar trebui sa fie problema. Eu cand am plecat o data in Grecia cu motoreta unui prieten mi-am facut eu la imprimanta o asa-zisa imputernicire, in care ziceam ca imi da motoreta pe perioada bla-bla si semnata de el. Nu mi-a folosit la nimic nici atunci ca nu m-a intrebat nimeni nimic. Deci 90% n-o sa fie nicio problema. Buletinele sa nu le uitati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) nu e problema la Giurgiu, am trecut cu o masina care nu era a mea si nu aveam nici procura. culmea e ca atunci a fost prima data cand m-a intrebat vamesul de procura. i-am zis ca n-am si mi-a dat drumul. bulgarii sunt foarte relaxati cu romanii. Editat Septembrie 23, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 M-as baga si eu dar mers la relax, gen 80-110. M-am saturat de alergari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 Bai eu doar weekendul asta mai pot face o plimbare calumea asa ca nu vreau sa fie una scurta. Oricum eu zic ca e rezonabil lepsa si inapoi cu tot cu mancat. M-am uitat pe vreme vor fi cca 18 grade(luati o izotermica si ii dam bice). O sa plecam din Petrom Miorita la 9 (eu ma duc la 8:30 acolo ca sa fumez si sa fac toate cele). Oprire la Brasov la baza urcarii in poiana mancam bine la un restaurant recomandat de Niko si dupa pe cai. » Post actualizat in 23 Sep 2016 15:16 In primul rand la Giurgiu nu ne controleaza taloanele, deobicei. Acu' daca oi fi tu ghionionist nu stiu. Dar chiar si asa, daca e inmatriculata pe Romania nu ar trebui sa fie problema. Eu cand am plecat o data in Grecia cu motoreta unui prieten mi-am facut eu la imprimanta o asa-zisa imputernicire, in care ziceam ca imi da motoreta pe perioada bla-bla si semnata de el. Nu mi-a folosit la nimic nici atunci ca nu m-a intrebat nimeni nimic. Deci 90% n-o sa fie nicio problema. Buletinele sa nu le uitati!!! Nu cred ca renunti tu la o ciorba de burta (bine hai 2 ) pentru un drum de Velikooo :DDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 spre munte sunt sigur ca nu merg. temperatura asfaltului nu se potriveste stilului meu de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ribo, tu nu stii ce restaurante stiu eu in Veliko! Nu se cade sa treaca anul sa nu fac un Veliko, am anuntat si pe FB,gata! E stabilit la mine! Drum bun la Lepsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Fuck man! grea decizie...Ambele ture propuse sunt ok ,pentru motive diferite. » Post actualizat in 23 Sep 2016 16:54 Pana la urma eu o sa ma prezint dimineata la Petrom Miorita la 09:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 23, 2016 Autor Share Postat Septembrie 23, 2016 Parc-as vrea sa mergem toti da parca m-as plimba mai mult de Veliko. Hai sa lungim tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Putem sa incercam Shipka, Cheia bulgareasca. A fost careva pe Shipka anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Parc-as vrea sa mergem toti da parca m-as plimba mai mult de Veliko. Hai sa lungim tura Cam asa am gandit-o si eu .Imi place ideea de Veliko doar pentru ca e gasca mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Putem sa incercam Shipka, Cheia bulgareasca. A fost careva pe Shipka anul asta? Am fost eu in zona. Drumul e de la bun in sus cu mentiunea ca desi erau 30 de grade, erau portiuni cu asfalt cam alunecos; care nu stiu cum e la o temperatura mai scazuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Niko, lasa-mi numarul tau in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate