Larry Flyt Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Ar fi indicat, pentru ca sunt convins ca sunt o groaza de oameni atrasi de latura asta si in plus, detin instrumente muzicale. Eu o sa ma axez strict pe stilul romanesc, muzica instrumentală de petrecere. Nu ai cum sa dai gres cu asa ceva la noi/familie, in orice ipostaza. Imi place si pianul clasic, dar prefer stilul romanesc.Oricum, am mult de tras, dar stiti cum e, orice inceput este greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Acum 2 ore, Ice-D a spus: Eu o sa ma axez strict pe stilul romanesc, muzica instrumentală de petrecere. Bajetii care baga din asta cauta de obicei clape cu tonuri din orientul mijlociu. Ca veni vorba, nu e muzica usoara lautareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Acum 11 minute, leopold a spus: Bajetii care baga din asta cauta de obicei clape cu tonuri din orientul mijlociu. Ca veni vorba, nu e muzica usoara lautareala. Pai lautaresca veritabila este una, manelele e cu totul altele Nu ai nevoie de cine stie ce tonuri pentru muzica orientala, un clarinet, trompeta sau acordeon sunt suficente. Doar sa ai grija sa canti in tonalitatile potrivite, respectiv game minore armonice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 (editat) Nici nu ma astept sa fie usor, dar cel putin nu sunt la prima abatere si stiu ca am potential(dexteritate,ureche muzicala,capacitate de a asimila). Deci, nu are rost sa ma schimb pe alt instrument, mai ales cand am unul foarte versatil,poate cel mai versatil,prin natura ei. Acum, internetul este bogat in informatii si accesibil oricui,pot incropi ceva frumos cu timpu'. Editat Ianuarie 10, 2020 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 Acum 4 ore, Silver Arrow a spus: Nu ai nevoie de cine stie ce tonuri pentru muzica orientala, un clarinet, trompeta sau acordeon sunt suficente. Nu ma pricep personal, insa am auzit pe altii vorbind. E posibil sa aiba de-a face si cu acompaniamentul, ritmurile, habar n-am. Nu cred ca faci mare orientareala cu acompaniament "drept" in 4/4, eventual si cu drum kit modern La zongora am facut o incercare nereusita sa ma tin dupa cineva, bate binisor spre complexitatea jazz-ului. Na, m-ati facut curios. O fi vreo gasca care sa cante lautareasca la chitari cu doze midi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 14, 2020 Share Postat Octombrie 14, 2020 La 09.01.2020 la 10:16, Sinner® a spus: Multumesc ptr sfaturi si recomandari tuturor. Primul pas va fi clar sa trec pragul unui profesor si sa iau o chitara in brate, vedem dupa care e treaba. Daca te apuci iti recomand sa inveti ceva gen Judas Priest asa... cred ca ti s-ar potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate