gaby_d2006 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Salut, detin un Yamaha xvs650, tobe complet goale. In ultimele luni (vara asta) simt ca parca nu mai e la fel de nervos (cat ar fi fost, chiar e dragstar si se zice ca e mai puturos). Initial dupa ce am dat baffles-urile jos din toba am simtit o pierdere de cuplu dar am zis ca ii ok si asa dar acum parca e mai puturos. Ce imi recomandati sa fac? Cu scopul de a-l reconditiona minimal. Segmenti noi ? Reglat + curatat carburatoare? Sau ce posibilitati ar mai fi? Multumesc. PS Imi asum daca am pus intrebari tampite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 intai sa mearga cu ea unu care stie cum trebuie sa mearga motocicleta 2 test compresie 3 .. tot ai bujiile jos, le schimbi 3,5 ... eu as pune totusi niste site in tobele alea , ca poate nu gasesti cel mai bun mecanic sa-ti regleze carburile. 4 carburatie , nu doar spalat rahat sincronizat.. implica mai multe lucruri care nu prea se fac peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Evacuarile de tip teava de cornete nu sunt foarte sanatoase. Eu le-as pune inapoi pe cele originale sau le-as schimba cu Vence and Hines sau Silvertail. De obicei cand schimbi tobele e bine sa schimbi si filtrul de aer cu unul mai permisiv. Deasemenea tot atunci se schimba si acele din carburatie.. Daca schimbi doar tobele cu niste trompete artizanale tot ce risti sa faci e sa transformi benzina in harmalaie. Desigur, nici un test de compresie nu e rau sa vezi cam pe unde te afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby_d2006 Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Evacuarile de tip teava de cornete nu sunt foarte sanatoase. Eu le-as pune inapoi pe cele originale sau le-as schimba cu Vence and Hines sau Silvertail. De obicei cand schimbi tobele e bine sa schimbi si filtrul de aer cu unul mai permisiv. Deasemenea tot atunci se schimba si acele din carburatie.. Daca schimbi doar tobele cu niste trompete artizanale tot ce risti sa faci e sa transformi benzina in harmalaie. Desigur, nici un test de compresie nu e rau sa vezi cam pe unde te afli. Evacuarile sunt HighwayHawk, nu niste tevi imprumutate de la calorifer. Editat Noiembrie 1, 2016 de gaby_d2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Evacuarile sunt HighwayHawk, nu niste tevi imprumutate de la calorifer. lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 e foarte posibil sa fi prajit supapele de evacuare,fa test de compresie,daca e mic trebuie rectificare la scaunele supapelor.....eu n-as mai merge cu tobele alea goale si as pune cele originale la loc,asta daca vrei sa mai faci ceva din motorul ala...eu unul nu suport harmalaia aia in capul meu mai mult de 5 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Pai de aia nu ai chopper:) io am pus 2 rahaturi de 100 de € de la Louis si nu am avut nimic. Ce pop pop facea pe decelerare N-am simitit nici o pierdere de putere. Acu am niste TOR's dar e refacuta maparea de catre dealer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Iti trebuie un rejetting, ca sa recapeti cuplul in turele joase. Pe romaneste, trebuiesc marite jiglerele. Pot face aceasta operatiune, pentru detalii PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 Mergi la baieti la garaj ca sigur au ei burghiu sa le mareasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate