Microbec Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 45 minutes ago, ianachim said: o motocicleta de drumuri lungi confortabila usoara consum mic sa vina si pasager …. 2500 euro Acu' noua ani se putea gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 9 ore, Silver Arrow a spus: La modele R1200RT pana in august 2007 au avut problema cu franele. Daca vrei ceva bun si confortabil , si nu sa nu aiba +20 de ani, cred ca va trebui sa mai suplimentezi bugetul. A existat totusi o motocicleta subapreciata din punctul meu de vedere, dar care nu este rea pentru plimbari mai lungi: Honda Deauville. Gasesti in jur de 4000 € mobre din 2010-2011, ceea ce inca este rezonabil. Are cardan, un parbriz generos, o protectie rezonabila la picioare, ABS, spatiu pentru bagaje. Unul dintre dezavantajele sustinute de catre unii este ca nu se pot da jos cutiile laterale si te incurca la mersul pri oras. Este un punct de vedere. Dar existe doua variante de capace la cutii - unele mai mici si unele mai mari. Ceea ce schimba esential gabaritul lateral. Iar altii se plang ca este urata, ca te plictisesti de ea, etc. Chestii subiective. Daca iti palc plimbarile si nu defilarile, nu vad de ce sa te plictisesti de ea. Puterea nu este spectaculoasa, dar este suficienta: 65 CP. Cred ca poti sta bine pe ea, respectiv sa ajungi cu talpile picioarelor pe pamant Vezi ca exista un grup al posesorilor de Deauville. Poti sa mai cauti sau sa ceri ceva info pe acolo. De exemplu..... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=418698692&isSearchRequest=true&ms=11000%3B%3B%3Bdeauville&ref=srp&refId=ad6c8c18-87e2-5e1a-9854-53f42168939c&s=Motorbike&sb=rel&searchId=ad6c8c18-87e2-5e1a-9854-53f42168939c&vc=Motorbike Ca fost posesor de deauville (am avut ambele modele, atat cel vechi pe carburatie cat si modelul pe injectie), nu recomand totusi pt ture lungi de peste 500km asa ceva. Pt ture mai scurte de pana in 2-3-4 sute, da, este super fun, comoda si ok. Dar cel putin in cazul meu, am gasit vibratiile resimtite in maini de la motorul in 2V ca fiind cam deranjante. Din punctul asta de vedere, pan europeanul l-am gasit ideal, dar deja e la alt buget, alte kg, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Acum 38 minute, Speedy.K a spus: macar 5e sui pe ele, te uiti la ele dpdv al diverselor chestii de touring Asta spuneam si eu, categoria mobrei conteaza. Acum 41 minute, Speedy.K a spus: in n8ciun caz nu spui " pe aia nu mi-o iau pentru ca nu-mi place cum arata". Asta vroiam sa zic.x Poate tu n-ai face o astfel de alegere, dar unii dintre noi da. Eu unul nu caut utilitatea motocicletei, din contra. Cat despre frumusete, asta e in ochii privitorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 9 Share Postat Aprilie 9 Absolut. Acum 45 minute, Microbec a spus: Acu' noua ani se putea gasi. Exact. Acum 16 ani em am gasit-o la 1700 de euro. Azi nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate