Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Salut, sunt nou in cea ce priveste motoarele am achizitionat un KXD 125cc nou la inceput totul era ok dar dupa un timp cam 1 luna in prima treapta ia foarte repede turatiile si nu fuge deloc adica in prima treapta merge foarte foarte incet si dupa parerea mea merge si mai incet odata ce un loncin de 110cc ma face la viteza de la ce ar putea fi aceasta scadere brusca a vitezei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Probabil patineaza ambreiajul, daca se tureaza si nu fuge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 daca patina nu cred ca mai schimba toate treptele.. nu stiu nu prea ma pricep d-aia intreb .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0912 Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 daca patina nu cred ca mai schimba toate treptele.. nu stiu nu prea ma pricep d-aia intreb .. N-are treaba patinatul cu schimbatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 ok mai astept si alte raspunsuri mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 (editat) patineaza daca : ulei prea subtire si uzat/necorespunzator,sau din maneta la ghidon este reglata aiurea intinderea cablului de ambreiaj......verifica maneta trebuie sa aiba cam 1 cm free-play. sper ca n-ai facut plecari in forja in patinaj cu ea prea des,altfel ai bulit placile de frictiune de la ambreiaj.....totusi....dupa 1 luna?? Editat Decembrie 25, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 (editat) Probabil de la ulei, înainte să-l schimb mergea ok Sa ii bag 15w40 înloc de 10w40 Editat Decembrie 25, 2016 de Ivan IonuĂ�â�ş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Da rateuri pe toba?eu am avut la o husqvarna 610 o problema asemănătoare,se tura dar abia trăgea,parca era scuter de 50cm ,problema era de la aprindere.Dar dacă e nou Nu ai avut garantie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ventomoto Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Patineaza ambreiajul . Cablul de ambreiaj trebuie sa aiba 2 - 3 mm joc , daca are joc si patineaza inseamna ca s-au uzat placile de frictiune si/sau uleiul nu este bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 25, 2016 Autor Share Postat Decembrie 25, 2016 am garantie dar e din germania adus am asteptat 1 sapt nu astept iar dus/intors ... o sa schimb ulei si vin cu un reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 daca patina nu cred ca mai schimba toate treptele.. nu stiu nu prea ma pricep d-aia intreb .. daca nu sti, nu te pricepi, multumeste-te cu raspunsurile primite. daca i-ai schimbat uleiul de curand posibil sa fie de la ulei. dar nu din cauza vascozitatii, nu conteaza ca are 10w 40 sau 15w40. doar daca ai pus un ulei cu aditivi antifrictiune ai probleme. daca e ulei moto, clar, nu e de acolo ci de la brand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 25, 2016 Share Postat Decembrie 25, 2016 Nu patineaza! Da-i a doua, a treia, a patra si o sa vezi ca o sa fuga! Dii murgule diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 26, 2016 Share Postat Decembrie 26, 2016 as fii rautacios sa spun ca atat tine o mobra de 500 euro... sper sa ma insel. cel mai bine schimba uleiul si pune unul dedicat moto (60-70ron litrul) apoi verifica si jocul liber al manetei de ambreiaj(free-play) iar daca problema nu se remediaza contacteaza un mecanic . desigur, cea mi ieftina traba ar fii sa o duci la un service dar am impresia ca vrei s-o rezolvi tu si treaba asta e intotdeauna mai scumpa cand nu te pricepi! a, apropos, desfa busonul de umplere cu ulei si miroase-l daca mirosul e intepator inseamna ca ai parlit ambreiajul! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 26, 2016 Autor Share Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Multumesc de raspunsuri o sa schimbi ulei si va anunt, si da de cand am schimbat ulei am avut aceasta problema si nu conteaza pentru inceput e buna si o chinezarie la 500 e ..... » Post actualizat in 26 Dec 2016 15:08i-am schimbat uleiul nu este de la ulei astept maine sa vina un mechanic .. Editat Decembrie 26, 2016 de Ivan IonuĂ�â�ş Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 26, 2016 Share Postat Decembrie 26, 2016 Man iti da rateuri ?(pocnituri in toba)mai multe decat de obicei?cand mergi cu ea? » Post actualizat in 26 Dec 2016 15:36 Păi am văzut că e reprezentanta in Romania,nu conteaza ca e luata din germania,dacă au reprezentanți aici sunt obligati sa o faca in romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivan IonuĂ�â�ş Postat Decembrie 26, 2016 Autor Share Postat Decembrie 26, 2016 da,da rateuri pe toba .... de la ce ar putea fi si cat m-ar costa sa o repar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 26, 2016 Share Postat Decembrie 26, 2016 Păi de la aprindere,depinde,poate sunt duși magnettii de pe volanta,senzorul de la aprindere.După ce ai descris tu e o problema.de aprindere dar cel.mai bine o duci la un.mecanic,dar atentie ca si eu am dus motorul cu acelasi simptome si mi-au schimbat arcurile la ambreiaj,si ea de fapt avea probleme cu aprinderea.Cel mai bine vezi cu garanția ca e cea.mai buna solutie.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Alta intrebare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoCross Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 La 25.12.2016 la 20:24, Ivan IonuĂâş a spus: Probabil de la ulei, înainte să-l schimb mergea ok Sa ii bag 15w40 înloc de 10w40 60w40 bagă Castrol Magnetic asta bag eu am la fel doar ca eu îl am de un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreifurdui Postat Iulie 17, 2020 Share Postat Iulie 17, 2020 Salut, vream sa imi cumpar un motocross kxd pro 125cc im 4 timpi, pretul este de 3800 de lei, motocross ul este nou, si nu stiu daca e bun acest motocross, am 14 ani si 160 inaltime, cine are s au stie detalii despre acest motor sa imi spuna va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Popescu Postat Februarie 24, 2021 Share Postat Februarie 24, 2021 Salut!Am un kxd125cc și a început sa iese fum pe toba!Fumul este unul alb și iese cam mult când îl accelerez.Oare de la ce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan20096rg Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 La crossul meu de 125 ,când schimb treapta a treia în treapta a doua îmi iese pe liber,care ar fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate