ssk Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Salut, as vrea sa iau aceata moto din suceava. nu as vrea sa bat drum degeaba, stie cineva ceva info despre motoreta? https://www.olx.ro/oferta/vand-honda-cbr-600-rr-ID75xZ8.html#c137356907 Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 cauta un frate motociclist din zona si roaga-l sa se duca sa ii faca o vizita,dai si tu acolo 2-3 beri,in mord cert ii trebuiesc gume noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 fratele ăla motociclist s-ar putea sa fie mai frate cu vânzătorul decât cu cumpărătorul...motocicleta e revopsita(daca nu e chituita/Sparta eu zic ca nu e o problema)..ce mi se par dubioase(in afara de preț) sunt capacele de la motor..par vopsite si alea..sa nu fi avut vreo căzătura mai gravă si sa fi fost refăcute asa..temporar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Motocicleteta ca si masina se cumpara dupa o proba corespunzatoare la drum. Mai nou 'baietii' o dau la proba cu banul pe masa, chiar daca este 'frate'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 nici pozele nu-s de cea mai buna calitate... incepe prin a cere niste poze facute ziua si de rezolutie buna, cu o camera foto sau un tel mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2017 (editat) nu ma deranjeaza sa fie repovsita. oricum urmatorul motor vreau sa-l fac alb. deci esteticul sa zicem ca nu e chiar o problema. dar nu vreau sa-si bata joc de mine sa fie mecanic praf. exista si alte cai de a recupera investitia facuta in combustibil pana acolo, dar zic ca suntem intr-o tara civilizata si nu trebuie sa apelam la asa ceva. » Post actualizat in 02 Jan 2017 11:17fratele ăla motociclist s-ar putea sa fie mai frate cu vânzătorul decât cu cumpărătorul...motocicleta e revopsita(daca nu e chituita/Sparta eu zic ca nu e o problema)..ce mi se par dubioase(in afara de preț) sunt capacele de la motor..par vopsite si alea..sa nu fi avut vreo căzătura mai gravă si sa fi fost refăcute asa..temporar ai dreptate. sunt vopsite capacele. proprietarul a confirmat. motoreta este in service acum, pentru furca. cand am intrebat de partea mecanica a ezitat putin de tot. - cica : ca pentru un motor de 43000 km. deci cred ca abandonez ideea de a vedea motorul. Editat Ianuarie 2, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 2005.....2300 euro...la ce te asteptai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Raspunsul tau SALUT ,CE ARE SI CE N-ARE MOTOCICLETA?adica tehnic distributie,cutia de viteze accidente?si optic? Citit: 27 nov Trimis de la telefon 27 nov, 10:08klauddy_08 Trebuie vopsita carena fata.a căzut de pe cric. Blocheaza utilizatorul 20161110_054121.jpg Trimis de la telefon 27 nov, 10:08klauddy_08 E cursa puțin furca Blocheaza utilizatorul Trimis de la telefon 27 nov, 10:08klauddy_08 Chit de lanț schimbat acum 3000 km » Post actualizat in 02 Jan 2017 12:56 il intrebasem si eu ceva detalii dar nu prea pare ok motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 2, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2017 2005.....2300 euro...la ce te asteptai? sa fie omul sincer !! i-am spus ca nu ma intereseaza estetic, - partea mecanica. a inceput sa se balbaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 E o Honda mane. Vrei sa tina 100 000km reali? Cilindrii sint megauzati la 50 000km. Poate vrei un anunt mai putin sincer, cu poze false. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 7, 2017 Share Postat Ianuarie 7, 2017 dute sa o vezi,si intreaba daca e dispus sa mai lase la pret ca sa iti scoti si tu partea mecanica,ca altfel nu o cumpara nimeni,mai putin cineva mai naiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate