Axel_Sniper Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 AWWWWW YAAAASSSSSSS!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) WOW ! Apreciez munca si rabdarea ta,felicitari ! Editat Februarie 28, 2017 de November Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 (editat) I-a făcut vopsitorul și un plin de votcă gratis? Editat Martie 2, 2017 de Adrian Frigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 4, 2017 Autor Share Postat Martie 4, 2017 I-a făcut vopsitorul și un plin de votcă gratis? UĂ! nu-ț ardi becu! dă sî-ț torn, cî sî aprindi » Post actualizat in 04 Mar 2017 00:29 intr-o dimineata... mi sa parut ca n-am mancat destula pasta de lustruire in viata asta... Apoi mi-a batut la poarta postasul, si mi-a adus comanda uite asa » Post actualizat in 11 Mar 2017 01:44 WĂHĂĂĂ!!!! AM UITAT CUTOTU SÎ VÎ ÎNVESELESC!!!! Na-vă oleacî de lustruire! FIRST ATTEMPT TO SANDBLAST SOME PARTS WITH MY HOMEMADE SANDBLASTER! APOI INCA OLEACA DE LUSTRUIRE! DIN PACATE CAPACUL ERA INTR-ATIT DE FULL DE ZGARAETURI! INCAT SIMTEAM CUM LESIN DE OBOSEALA IN ATELIER!! » Post actualizat in 12 Mar 2017 01:10 WĂ! UNDE-S COMENTARIILI! EU ȘI AIȘI CU MORȚÎI GRĂIESC SAU ȘI??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Muah! Mai bagă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 17, 2017 Autor Share Postat Martie 17, 2017 Oi da ladna vouî, și chiar vaț supărat.Hai cî vî liniștesc puii mei <3Intr-o buna zi de vara, am terminat sa folosesc nasul meu drept o mitraliera de singe.fiindca am terminat sa curat cu sandblasterul carcasele,, unele piese etc. BUUUURN BITCH! 40 de grade afara!! apoi am mai gasit oleaca de viata in mine si am decis sa mai lustruiesc unele piese Throttle handle restored MAI ACTIVI! UNDE'S COMENTARIILE!?DIN CAUZA ASTA NU CAM DES POSTEZ POZE!~!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Foarte frumos, eu in locul tau m-as muta intr-o tara cu o cultura moto bogata unde restaurarile si customizarile sunt pretuite si platite corespunzator si m-as bucura de o viata fericita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Foarte frumos, eu in locul tau m-as muta intr-o tara cu o cultura moto bogata unde restaurarile si customizarile sunt pretuite si platite corespunzator si m-as bucura de o viata fericita. Eu sunt acum in Marea Britanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Foarte bine, bravo tie. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Nu cumva ai si o armata de chinezi prin cartier? Daca nu, e intr-adevar uimitor. Foarte rar cel putin. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 18, 2017 Autor Share Postat Martie 18, 2017 Foarte bine, bravo tie. Succes! Multumesc pentru apreciere! Eu in aprilie ma intorc acasa ca sa termin acest proiect, e aproape asamblat. a ramas sa conectez o sistema electrica noua, sa vopsesc atasul, sa fac inca niste chestii minuscule, si motocicleta e gata! » Post actualizat in 18 Mar 2017 02:01 Nu cumva ai si o armata de chinezi prin cartier? Daca nu, e intr-adevar uimitor. Foarte rar cel putin. Spor! nu, chinezi in cartier la mine nu sunt, aproape tot ce vezi, fac eu cu propriile maini. doar cand se vopsesc piesele, asta le face un amic de al meu. si le face profesional. P.S. eu personal mult mi-asi dori sa ma invat sa vopsesc ca un adevarat profesionist. dar nu am utilaj. nu cam bine o duc cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Sa ne arati poze cu proiectul terminat, din mai multe unghiuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Formidabil efort, din toate punctele de vedere (polonezii nu trimit piese moca). Un sincer bravo, spor la treaba si te rugam sa ne mai delectezi cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 19, 2017 Autor Share Postat Martie 19, 2017 sî'nvîrtești roata morii apoi ami mai ramase olecuțîcî de vopsea surie, asa ca am vopsit inelele regulatoare de la amortizatoarele motocicletei si sidecarului Apoi mi sa parut putin chin si osanda, si-i dadusem cu lustruitul. dar in ziua ceia trebuia sa se intample ceva miraculos.si miracolul a avut loc.mi-au venit piesele de la cromare......din India! uffff.... senzual...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 19, 2017 Autor Share Postat Martie 19, 2017 De ce India ...si nu loco ? nu sunt meseriasi pe la voi sau este diferenta de pret considerabila? In Ukraina, 3000 euro pentru cromarea la toate piesele necesare. In India, 500 euro, cu tot cu dus si intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Vorbesti serios??!?!?! Foarte tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 S-ar putea sa fie amatori si pe la noi. Poate bagi un link ceva cand ai vreme. Calitatea ti se pare buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Martie 19, 2017 Autor Share Postat Martie 19, 2017 (editat) defapt era o prosteasca ideie, fiindca puteam si sa trimit in Marea Britanie la cromat, pretul e acelasi, dar la momentul cela nu cunosteam pe nimeni de aici, asa ca trimisesem in India printr-un cunoscut » Post actualizat in 27 Mar 2017 23:23Uăi voi! nu aț adornit acolo? uiti cî șî obodurili ni-o vinit din Pulonia! mmm... Apoi am plecat la un amic care avea compressor, si am decis sa-l unesc cu sandblasterul meu si sa curat niste piese OBA-NA! VUOLA BLEATI!! daca nu vre-o 30 de ore de lucru... Editat Martie 19, 2017 de Axel_Sniper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 La cat lustruieste baiatul asta(si la cum ii iese), cred ca e in stare sa faca si din babe , fete mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axel_Sniper Postat Aprilie 1, 2017 Autor Share Postat Aprilie 1, 2017 OH MY GOD! LOOK AT THAT FACE! » Post actualizat in 25 Apr 2017 23:13OF DOAMNE! AM SI UITAT DE VOI!!AMI CER SCUZE!!!VA ALINT DORUL CU NISTE POZE JUICY!!! Sper ca v-am linistit furia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate