valicaddy Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Poti recupera ceva canistre? Sunt pe acolo pe la tine? M-a intrebat cineva daca... a observat si gaurile din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Poti recupera ceva canistre? Sunt pe acolo pe la tine? M-a intrebat cineva daca... a observat si gaurile din ele. Daca iei la mana tot acel munte de canistre cine stie poate vei gasi si vre una negaurita de tirnacop . Pentru cei din bucuresti care au timp pot merge sa caute la remat . Este vorba de rematul de la podul din militari unde incepe A1 , se vede si de pe centura . Azi a adus armata la fiare o gramada de TVuri si Aro ..... binenteles ca i-am intrebat daca nu cumva aduc si oarece motociclete da n-am avut noroc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 vand contact de voshod pret 20 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Daca iei la mana tot acel munte de canistre cine stie poate vei gasi si vre una negaurita de tirnacop . Pentru cei din bucuresti care au timp pot merge sa caute la remat . Este vorba de rematul de la podul din militari unde incepe A1 , se vede si de pe centura . Azi a adus armata la fiare o gramada de TVuri si Aro ..... binenteles ca i-am intrebat daca nu cumva aduc si oarece motociclete da n-am avut noroc . Asa este ca le carau pe Ploiesti -Bucuresti in coloana de dimineata, dar numai TV-uri am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Asa este ca le carau pe Ploiesti -Bucuresti in coloana de dimineata, dar numai TV-uri am vazut. Am vazut eu in seara asta 2 platforme de armata cu cate 2 tab-uri fiecare, pe dn1a Ploiesti-Valeni! cred ca Rematul le mananca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 La Buzau un centru de fier vechi a castigat la o licitatie vreo cateva zeci de tancuri si camioane. Toata vara au taiat cu autogenul, angajatii, si inca mai taie si acum. Se pare ca asta e noul mod de a se imbogati alesii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Cumpăr capac dreapta pentru motor de Jawa 250. După cum se vede în poză Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 de la ce e asta?fabricata in rusia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 de la ce e asta?fabricata in rusia Motoferastrau DRUJBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Este aprindere de dujba ruseasca,o vinzi cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 :crack:mosulica de la care am luat-o,avusese Dnepr.aprinderea asta i-a vandut-o un rus din piata de rusi(logic)acu cativa ani,spunandu-i ca e pt Dnepr.cand am mai trecut pe la el,si-a adus aminte ca o are printr-un sertar si mi-a dat-o. de vandut o vand,asta ar mai lipsi,sa am si drujba ruseasca.dupa aia si-o volga,un kraz 6x6....zi cat dai.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) drujba ural, daia mare si grea cu coarne ca idee de pret noua este undeva la 30-35 de lei Editat Noiembrie 19, 2011 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Ce mă ????????? ZI-MI UNDE GĂSESC UN MOTOFIERĂSTRĂU URAL, FĂCUT LA DRUZHBA, CĂ MÎINE ÎMI IAU......Âşi cînd te gîndeÂşti că eram dispus să dau Âşi 500 lei pe una.... Acuma sincer, că m-ați prins beut, nu cred că există altceva din copliăria mea referitor la motoare ca să-midoresc mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 (editat) cea care o vezi in poza este a mea si este de vanzare vopsita recent,98%originala,din 88',lant original nu sunt pasionat de drujbe si sta degeaba cu praful pe ea... Editat Noiembrie 19, 2011 de 3m-01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 eu ma refeream la aprindere nu la drujba scuze pentru inducerea in eroare dar m-am grabit cu postatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Vand carcasa de bord de Ural, cromul in buna stare - mi-a fost lene sa il sterg cand am facut poza 39lei Amortizoare spate MT9 demontabile, fara arcuri si capace, pentru reconditionat! 29lei bucata. Combinam mai mlte piese si facem un pret la pachet pentru cine doreste si altceva. Vand girofar. Nu functioneaza. Bonus cui mai ia ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 pretul este de 500 de euro,negociabil!! ANUNTUL INCA ESTE VALABIL ULTIMUL PRET E 450 EURO !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 pai, aprinderea de drujba,e noua,nemontata.care o vrea,15 lei.care n-o vrea.....nu stie ce pierde.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Set de oglinjoare 39 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Cumpăr motofierăstrău DRUZHBA, ca cel prezentat în imaginile de mai sus, în stare cît mai originală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 pai ia-o paia din imaginile de mai sus, cine nu te lasa, ca doar este de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 dute pe la remat.eu pe drujba ruseasca am invatat mecanica cu 20 de lei iti ei drujpa completa.eu am avut trei.am mai aruncat de prin ele si donat.daca stiam ti-as fi oprit una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 pun anuntul pentru un prieten: vand piese de simson sport, 150 e negociabil pentru detalii 0784023842 dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Pe anvelopa cramponată scrie ceva "x.25 - 18" Nu mă interesează cît e "x" (dacă e 4,25 cred, cu atît mai bine). E destul că e cramponată Âşi e pe 18. Deci e a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate