robert bk350 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 cumpar scaun fata cu arc cu tot si rezervor M72.cauciucu poate fi deteriorat.ofer max 200 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 De vanzare doua inele de far, nelovite. Nu stiu de la ce provin. 25ron bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) Primo rand de poze : sunt de Manet / Jawa. Ala de jos, nu stiu. De vanzare doua inele de far, nelovite. Nu stiu de la ce provin. 25ron bucata. Editat Noiembrie 28, 2011 de fureteur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Am avut o banuiala... iti multumesc de clarificare. Se mai vinde o oglinda + sticla + fassung pentru bec, pentru IJ sau alta moto ruseasca. Diametrul oglinzii 145mm. Pret 50RON (taxe postale incluse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 scarite ural - 10 lei tije impingatoare - miliarde de lei! piese pentru amortizoare spate mz rt 125 - schimb cu capacul cilindric care acopera amortizorul, original si nedeformat (aveti poza mai jos, spre exemplificare) manete in devenire - creatie a marilor mesteri populari romani, maneta inversa turnata pe sestache la munca si neterminata ca a venit injinerul ramane marturie a chitroeseniei romanesti innascute - cum sa dau bani, imi fac singur, io sunt mai smecher ca ei... capac amortizor spate mz rt 125 - ASTA CAUT! NU VAND. maneta inversa MAGURA - cine stie cunoaste, nu are nevoie de explicatii. 60euro. proiector ARO in stare destul de buna - 54.5 lei mai am si in paginile din urma jucarii de vanzare, cine are trebuinta de ceva anume sa se exprime liber! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 vand urmatoarele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 vand urmatoarele: la ce a fost atasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 la ce a fost atasul? sincer nu stiu asa lam luat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 La piata sigur si inca de multe ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 roata de mt9 ce are?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 roata de mt9 ce are?? N-o fi avut dastea vechi, de nu stie cum sunt. Oalele astea te aranjeaza? Vezi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spulber Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 (editat) buna sera dany din sfaturile colegilor am inteles ca aduci ori ce piesa de ruseasca ma intereseza un platou cu platine de tula dar am si o intrebare:exista motoare de tula cu avans centrifugal? multumesc Editat Noiembrie 28, 2011 de spulber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 buna sera dany din sfaturile colegilor am inteles ca aduci ori ce piesa de ruseasca ma intereseza un platou cu platine de tula dar am si o intrebare:exista motoare de tula cu avans centrifugal? multumesc platou cu platina 15 lei,saptamina ce vine voi avea pe stoc. am avut tula aproape noua, dar nu avea centrifugal si nici nam auzit pe tula centrifugal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spulber Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 ok dany vreau doua platouri dar cum procedam prin posta cu ramburs? o zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Ajung diseara acasa si fac poze, mai departe discutam pe pm. Daca te coafeaza, bine, daca nu, nu e nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 "că-Âşi calculează avansul singură" avansul variabil e mare inventie! Cuvantul variabil e o mare descoperire in domeniu asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) Merge si la IJ 49 sau Simson ? Editat Noiembrie 29, 2011 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 hai ma nu vrea nimeni stricaciunea asta de jup 4 ? 500 lei la promotie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 hai ma nu vrea nimeni stricaciunea asta de jup 4 ? 500 lei la promotie Care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 a mai ramas de vanzare : mz rt 125/3 - certificat vehi + fiscal pe numele meu , reconditionata , mai sunt cateva amanunte de rezolvat la ea pret fix 500 euro ; ; ; relatii pe pm chiar nu vrea nimeni un RT la un pret decent? inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Înstrăinez contra unei sume, două anvelope sovietice (URSS) 3.50 x 18 nerulate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Ăine-le că poate le ia Festina, să le aibă. Sigur o să-i trebuiască, la 6mii km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Înstrăinez contra unei sume, două anvelope sovietice (URSS) 3.50 x 18 nerulate. Nu le pastra ! Le iau eu .Spune-mi un pret. (Daca-i secret da-mi un PM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Să-ți fie de bine, nene... Tot în Moldova Âşi-au găsit locul! M-au ispitit pe mine, dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Decembrie 1, 2011 Share Postat Decembrie 1, 2011 Nu le pastra ! Le iau eu .Spune-mi un pret. (Daca-i secret da-mi un PM) Faceți o ofertă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate